Datum: (886 dagen oud)
Bedrijf:
PR: ContentXperience

PST Business Services laat Autoliv bedrijfsprocessen monitoren met Tango/04-oplossing AligniaTIEL, 11 februari 2016 - Autoliv heeft ervoor gekozen om hun bedrijfsprocessen te monitoren met Alignia van Tango/04. PST Business Services zal het projectmanagement, de implementatie, training en ondersteuning bij het beheer verzorgen. Eerst migreert de IT-partner de huidige VISUAL Message Center (VMC) naar Alignia, en daarna volgen de applicaties en processen. Autoliv is de eerste klant van PST Business Services die de keuze maakt voor Alignia.

De 60.000 medewerkers van Autoliv, werkzaam in 27 landen, zorgen er dagelijks voor dat hun klanten veilig de auto in kunnen stappen. Op het gebied van ICT (High Availability en monitoring) vertrouwt Autoliv sinds 2007 op de expertise van PST Business Services. Zo heeft PST van dichtbij ervaren dat het voor de automotive industrie, net als in andere bedrijfstakken, een moeilijke tijd is geweest. Keuzes moesten worden gemaakt, knopen moesten worden doorgehakt. Al die tijd heeft Autoliv vastgehouden aan de nadrukkelijke wens om toch ook de bedrijfsprocessen en online business services te monitoren. Vorig jaar kwam het bedrijf voor de keuze te staan om ofwel een belangrijke update op hun monitoring-software te laten doorvoeren, of om te kiezen voor Business Process Monitoring.

Uitleg bij Tango/04 in Barcelona
Om Autoliv te helpen bij deze keuze, is het bedrijf afgelopen zomer door PST Business Services en Tango/04 uitgenodigd om een kijkje te nemen in het ‘Mekka’ van bedrijfsprocesmonitoring: bij Tango/04 Computing Group in Barcelona. Al snel werd duidelijk dat Autoliv enthousiast was over Alignia, vanwege het kunnen monitoren van hun IT-infrastructuur én hun applicaties, bedrijfsprocessen en online business services.

Monitoring ter bewaking van High Availability-processen
PST kent Autoliv als een bedrijf dat groot voorstander is van het monitoren van bedrijfsprocessen en de IT-infrastructuur. Het begon echter enkel als manier om de High Availability-processen te bewaken. Voor de implementatie van High Availability en het dubbel uitvoeren van hun bedrijfsdata en belangrijke ERP-applicaties op IBM Power i-servers koos Autoliv voor iTera Availability, dat met de VISUAL Message Center (VMC)-oplossing van Tango/04 werd gemonitord. De monitoring werd in de loop van de tijd uitgebreid naar IT-infrastructuur, applicaties en belangrijke batch-taken, zoals de zogenaamde Material Request Planning (MRP)-runs.

Over PST Business Services
PST Business Services in Tiel heeft 25 jaar ervaring met het waarborgen van bedrijfscontinuïteit door middel van bewaking van infrastructuur, applicaties en business-processen. Naast monitoring, high availability en disaster recovery, verzorgt PST de vertaalslag van IT-performance naar optimalisatie van bedrijfsactiviteiten en -resultaten. De Europese klantenbasis van meer dan tweehonderd bedrijven varieert van MKB tot multinationals en van logistieke dienstverlening tot verzekeringsmaatschappijen.

EINDE PERSBERICHT
 
Voor vragen over dit persbericht kunt u terecht bij:

Ilknur Duman
iduman@pst.eu 
088-2474300
www.pst.eu