Schouten & Nelissen kiest voor Verito Education

Schouten & Nelissen heeft besloten om haar huidige softwaresystemen te vervangen door één, geïntegreerde oplossing: Verito Education. Hiermee kiest Schouten & Nelissen voor een standaard oplossing die ontwikkeld is voor en met commerciële opleiders.
 
Als specialist in learning & development werkt Schouten & Nelissen wereldwijd aan de ontwikkeling van individuen, teams en organisaties.

Schouten & Nelissen zorgt al 35 jaar voor ontwikkeling van talenten en vaardigheden die er toe doen. Met slimme leer- en ontwikkeltrajecten en gedegen advies zorgt Schouten & Nelissen voor bevlogen medewerkers en verbeterde bedrijfsresultaten.

Chris Baselmans, Hoofd Informatie en Proces Management bij Schouten & Nelissen:‘Wij bieden een groot aantal, zeer diverse opleidingen en diensten aan. Van open lijn trainingen tot incompany trajecten  en van de Schouten & Nelissen University tot een eigen uitgeverij.  Wij hebben een uitgebreide selectie achter de rug met als doel om onze huidige omgeving met veel maatwerk te vervangen door een standaard softwareoplossing. Wij zijn blij verrast dat wij een leverancier hebben gevonden die deze diversiteit kan ondersteunen met een standaard softwareoplossing.’

Verito biedt een brancheoplossing aan voor commerciële opleiders. De oplossing is gebaseerd op Microsoft Dynamics NAV 2015 en uitgebreid met tal van standaard modules voor deze branches. Van CRM tot het cursusbeheer, van het verwerken van aanmeldingen en aanvragen via internet tot het projectbeheer en van relatiebeheer tot de facturatie. Alle processen worden ondersteund met één oplossing. 

Chris Baselmans vervolgt: ‘Verito heeft ons in korte tijd overtuigd van haar kennis van onze branche en onze processen. En zij heeft ons een oplossing gepresenteerd die qua structuur en opbouw onze huidige werkwijze prima kan ondersteunen en die volop mogelijkheden biedt om in de toekomst met ons mee te groeien. Onderscheidende onderdelen? Het grafisch planbord, de grafische workflow en de mogelijkheden om Verito Education te ontsluiten naar internet met de webconnector.’

Owe Loonstra, Manager Sales & Marketing bij Verito: ‘Wij zijn verguld met de keuze van Schouten & Nelissen om met ons in zee te gaan. Wij hebben de medewerkers van Schouten & Nelissen leren kennen als bijzonder deskundig en zij staan te trappelen om zich onze oplossing eigen te maken en in gebruik te nemen. Dit maakt de samenwerking voor ons bijzonder aangenaam. De keuze van Schouten & Nelissen onderstreept ook de waarde van onze standaard software. En biedt daarnaast volop aanknopingspunten om deze oplossing, samen met Schouten & Nelissen en onze andere klanten, door te ontwikkelen. Maar eerst zorgen wij er samen voor dat de primaire processen ondersteund gaan worden.’

Wilt u meer weten over Schouten & Nelissen. Bekijk dan de video of bezoek de website www.sn.nl.

Wilt u meer weten over Verito en haar oplossing commerciële opleiders? Bel (055) 534 30 06, mail naar sales@verito.nl of bezoek www.verito.nl.