www.LVTPR.nlContentbureauwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl
2483 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (1452 dagen geleden)
Bedrijf:

Rackspace Fanatical Support voor AWS nu ook beschikbaar in Nederland

Amsterdam, 4 februari 2016 - Rackspace biedt vanaf heden ook Fanatical Support voor Amazon Web Services (AWS) in alle regio’s buiten de Verenigde Staten, waaronder Nederland. Graze, aanbieder van gezonde snacks, is een van eerste Europese klanten die hiervan gebruik maakt nadat het zijn IT-infrastructuur een flinke update heeft gegeven en een Rackspace heeft geselecteerd als zijn managed cloud provider.

Fanatical Support voor AWS biedt tools, expertise, applicatiebeheer en operationele ondersteuning voor de AWS Cloud. De dienst is vorig jaar oktober aangekondigd tijdens AWS Re:Invent. Sinds die tijd heeft Rackspace een team van 200 gecertificeerde AWS engineers en -architecten samengesteld en getraind. 

Graze is al langere tijd een klant van AWS en meldde zich begin 2016 aan voor Fanatical Support voor AWS. Het van origine Britse bedrijf is gestart is 2009 door zeven vrienden die mensen graag betere en gezondere snacks wilden aanbieden. Zij ontwikkelden een e-commerce-bedrijf dat pakketten met diverse gezonde snacks, de zogenaamde ‘Graze boxes’, verstuurt naar klanten op een locatie naar keuze; vaak naar hun werkplek. Het bedrijf heeft sindsdien een sterke groei doorgemaakt en biedt sinds 2013 zijn diensten ook succesvol aan in de Verenigde Staten. 

Het IT-team van Graze besloot enige tijd geleden om de oplossing opnieuw te programmeren om zo ervoor te zorgen dat deze meer schaalbaar zou worden, terwijl de in-house resources om de infrastructuur te ondersteunen konden worden verkleind. Het imago van Rackspace als leverancier van eersteklas support en expertise was belangrijk voor Graze, dat de mogelijkheden van diverse managed cloud-aanbieders heeft bekeken. Door samen te werken met Rackspace kan Graze nu focussen op zaken die waarde toevoegen aan het bedrijf en bijdragen aan de ambitie om technologie in te zetten om grootste aanbieder van gezonde snacks ter wereld te worden. 

Tom Percival, CIO van Graze: “We wilden graag het aantal manuren dat we in house besteedden aan het onderhouden van onze IT-infrastructuur omlaag brengen. Doordat we nu gebruikmaken van Fanatical Support voor AWS, kan ons IT-team nu echt focussen op het toevoegen van waarde aan het bedrijf. We denken tevens flinke stappen te kunnen maken op het gebied van software-ontwikkeling dankzij de verbeteringen in de infrastructuur waaraan we samen werken.” 

James Cowe, Director of AWS Strategy & Architecture bij Rackspace: “Fanatical Support voor AWS is een aantrekkelijke optie voor snelgroeiende ondernemingen zoals Graze. Zulke bedrijven moeten zich richten op het leveren van waarde aan het bedrijf in plaats van dat ze zich met ingewikkelde technologie bezighouden. Veel CIO’s die we spreken vinden het moeilijk uit te leggen dat ze een deel van hun budget moeten besteden aan het uitbreiden van hun IT-team om ervoor te zorgen dat alles goed blijft draaien. Hier kunnen managed cloud-diensten zoals Fanatical Support voor AWS echt helpen om de kosten en de tijd die wordt besteed aan het onderhoud van de IT-infrastructuur te drukken.” 

------ 

Over Rackspace
Rackspace (NYSE: RAX) is de #1 managed cloud specialist. Dankzij de technische expertise en de Fanatical Support ® van Rackspace kunnen bedrijven profiteren van de kracht van de cloud, zonder de bezwaren van het inhuren van experts voor allerlei complexe technologieën. Rackspace is tevens de leider in hybride cloud en biedt elke organisatie de meest geschikte oplossing voor zijn behoeften. Of dit nu op single-of multi-tenant servers is of een combinatie van platformen. Rackspace is de oprichter van OpenStack, het open-source besturingssysteem voor de cloud. Rackspace heeft het hoofdkantoor in San Antonio en bedient meer dan 300.000 zakelijke klanten vanuit datacenters op vier continenten. Rackspace staat op de 29ste plek in de Fortune’s lijst van 100 beste bedrijven om voor te werken en op nummer 26 in de Sunday Times Best Companies. Kijk voor meer informatie op www.rackspace.nl 

Voor meer informatie over Rackspace

Rackspace
Zuzana Eden
+44 208 734 2574
Zuzana.eden(at)rackspace.co.uk 

Whizpr
Paul Maris / Marjan Schrader
0317 410 483
rackspace(at)whizpr.nl
Laatste van Rackspace Nederland  
Rackspace introduceert Managed Security voor Google Cloud Platform

HPE en Rackspace leveren industrie eerste Pay-as-You-Go OpenStack Private Cloud

Rackspace breidt OpenStack-aanbod uit met nieuwe generatie bare metal-servers
Geplaatst:
Verstreken tijd: 1452 dagen
Rackspace Nede.. contact  

Logo Rackspace Nederland

  +31 (0)20 753 3201
  www.rackspace.nl
Rackspace Nede.. sociaal  


Rackspace Nede.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Camarate ICT
Logo Synobsys
Logo Distology Nederland B.V.
Logo BTG
Logo Cicerosoftware - INFORMA Europe
Logo Art Of Automation
Logo Copernicus
Logo Webhosters.nl
Logo Marcommit
Logo NEG-ITSolutions
Logo Maunt
Logo Ifective
Logo SoftApp-distribution
Logo MatrixMind
Logo TenderApp
Logo Yenlo
Logo Spryng
Logo Belcentrale.nl
Logo Art Of Automation
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo SCOS Software bv
Logo Belcentrale.nl
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Yenlo
Logo tradeinterop
Logo Nalanda Technology
Logo Spryng
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo Frontline Solutions
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo myBrand
Logo NetApp
Logo Schneider Electric
Logo Intermax
Logo Thinkwise
Logo ZyXEL
Logo Liquit
Logo Schneider Electric
Logo IKUU
Logo Dutchitchannel.nl
Logo Poly
Logo Cumulus Networks
Logo Eaton
Logo Competence Factory
Logo Ymor
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 87563 persberichten
- 5593 bedrijfsprofielen
- 56 PR-bureauprofielen
- 7254 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Contentbureauwww.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl