Herken zakelijke websitebezoekerswww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl
2504 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (5 jaar en 173 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Whizpr

Valentijnsblues duikt op: ergernis en jaloezie voeren de boventoon

Mannen geven eerder dan vrouwen voorkeur aan seks op Valentijnsdag

Amsterdam, 3 februari 2016 - Nederland gaat een sombere Valentijnsdag tegemoet. De kans op ‘valentijnsblues’ is groot dit jaar. Singles zitten met een jaloers en eenzaam bluesgevoel thuis. Zij ergeren zich aan de stelletjes en de zoetsappige facebookberichten van anderen. Bovendien geven mannen de voorkeur aan seks, terwijl vrouwen liever merken dat er aan ze gedacht wordt tijdens de dag van de liefde - zelfs wanneer ze hebben aangegeven dat ze eigenlijk niets hoeven. Dat gaat niet goed samen. Dit blijkt uit onderzoek van Groupon onder meer dan duizend Nederlanders.*

Vrouwen schatten de kans op seks met Valentijnsdag laag in
Gevraagd naar wat zij van hun geliefde hopen te krijgen, toont mannelijk Nederland zich niet erg romantisch. Zij hebben op Valentijnsdag liever seks dan dat ze een liefdevol appje, bloemetje of kaartje krijgen. Zelfs een romantisch weekendje weg kado kan voor mannen niet op tegen een potje seks. IJdele hoop: 95 procent van de single vrouwen en drie kwart van de dames in een relatie schat de kans op actie in de slaapkamer op Valentijnsdag niet hoger in dan normaal. De romantiek in Nederland is linksom of rechtsom ver te zoeken. Driekwart heeft nog nooit de liefde verklaard op Valentijnsdag én een kwart van degenen die in een relatie zitten, geeft aan niets te doen omdat de romantiek is verwaterd in de loop van de jaren.

Valentijnsdag: sombere dag voor singles
Cupido moet natuurlijk juist nú zijn werk doen voor de onbeantwoorde liefdes. De vrijgezelle helft van Nederland gaat een weinig hoopvolle Valentijnsdag tegemoet. Van de ondervraagden die single zijn, geeft bijna veertig procent aan dat ze jaloers zijn op bevriende stelletjes en één op drie zondert zich zelfs compleet af deze dag. De verwachting van romantiek blijkt zelfs zo laag, dat ruim de helft van de vrouwelijke vrijgezellen op Valentijnsdag zichzelf uit troost een kado geeft. Verstandig, want bijna de helft van de mannen in Nederland is niet van plan een presentje te kopen.

Vrouwen blijven prinsessen
Er is wel hoop, en die moet van vrouwelijk Nederland komen. Waar bijna de helft van de mannen aangeeft niets te geven op Valentijnsdag, is maar liefst 63 procent van de vrouwen wél van plan hun valentijn te verrassen. Zelf hopen zij hierbij nog altijd op traditionele romantiek zoals bloemen, kaartjes, een etentje of weekend weg. Ook de vraag welk ‘beroep’ vrouwen het meest sexy vinden, levert een klassiek antwoord op: zij kozen massaal voor de prins op het witte paard. Mocht deze prins geen tijd hebben voor alle aandacht, gaan de vrouwen graag met een piloot aan de haal. KLM kan hierdoor wel eens last van onderbezetting krijgen, want mannen dromen vooral van een date met een sexy stewardess.

Droomdates: vrouwen zijn down met Johnny, mannen willen dat Chantal blijft slapen
Ook droomt men van een date met bekende Nederlanders. In de categorie beroemdheden is Johnny de Mol bij vrouwen het belangrijkste doelwit, terwijl mannen het liefst willen dat Chantal Janzen blijft slapen. Opvallend is dat mannen liever de dag doorbrengen met koning Willem-Alexander dan een lingeriemodel als Sylvie Meis. De vrouwen hebben op hun beurt weer meer een oogje op Maxima, zij is een geliefder doelwit voor een Valentijnsdate dan zowel de koning Willem-Alexander als jonge goden Manuel Broekman en Dennis Storm.

Top-5 droomdates mannen
1. Chantal Janzen
2. Doutzen Kroes
3. Koningin Máxima
4. Katja Schuurman
5. Geraldine Kemper

Top-5 droomdates vrouwen
1. Johnny de Mol
2. Jan Kooijman
3. Marco Borsato
4. Barry Atsma
5. Waldemar Torenstra

Frederik van der Veen, managing director bij Groupon: “Valentijnsdag blijkt een weinig romantische dag voor ons Nederlanders, zo komt uit ons onderzoek. Zowel singles als stelletjes verklaren elkaar amper de liefde. Nu de valentijnsblues heerst, geeft Groupon singles en stelletjes de mogelijkheden op een speciale manier Valentijnsdag te vieren. Vrijgezel Nederland kan een ‘droomdate’ winnen met een stoere piloot of sexy stewardess, ga naar deze pagina voor meer informatie. Stelletjes kunnen elkaar verrassen met bijzondere uitjes die te vinden zijn op onze speciale valentijnspagina.”

-------

*Over het onderzoek
Groupon onderzocht de valentijnsblues onder 1.041 Nederlandse respondenten.

Over Groupon
Groupon [NASDAQ: GRPN] is een wereldwijde aanbieder van lokale deals en dé plek om aankopen te doen waar en wanneer jij dat wilt. Door Groupon’s wereldwijde schaalvoordelen en netwerk, biedt het bedrijf overal ter wereld de beste deals aan.

Via de Groupon-website of -app ontdekken consumenten het beste uit hun stad met Groupon ‘Lokaal’, genieten zij van vakanties met Groupon ‘Hotels & Reizen’ en krijgen scherpe kortingen op onder andere elektronica, mode en interieur met Groupon ‘Producten’.

Voor ondernemers is Groupon een marketing- en salesplatform met een groot bereik waarmee nieuwe, nieuwsgierige en aantrekkelijke klanten worden aangetrokken. Groupon biedt ondernemers een reeks aan services om hun bedrijf te laten groeien en effectiever te opereren, waaronder op maat gemaakte deals, een online reserveringssysteem en waardevolle klantinzichten tijdens en na afloop van de deal.

Om de beste deals te bekijken of de Groupon-nieuwsbrief te ontvangen, ga naar www.groupon.nl of download de mobiele app via www.groupon.nl/mobile. Voor meer informatie over Groupon-oplossingen voor ondernemers en samenwerkingsmogelijkheden, ga naar works.groupon.nl.

Voor meer informatie
Whizpr
Rinske van den Bos / Valentijn Bouman / Kees Verheij
Tel.: +31 317 410 483
E-mail: groupon(at)whizpr.nl
Laatste van Groupon Netherlands BV  
Nederlandse reiziger kiest voor avontuur

Valentijnsblues duikt op: ergernis en jaloezie voeren de boventoon

Onderzoek: Uitgaven kerstkado’s overstijgen Sinterklaas, maar pakjes zijn ‘uit’
Geplaatst:
Verstreken tijd: 5 jaar en 173 dagen
Groupon Nether.. contact  

Logo Groupon Netherlands BV

Groupon Nether.. sociaal  


Groupon Nether.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Priemo
Logo NPRM NV
Logo OPEN.satisfaction
Logo NEG-ITSolutions
Logo Login Consultants
Logo Giarte
Logo Tulinx
Logo Renewd
Logo Fullstaq B.V.
Logo Sortlist
Logo Data Matters BV
Logo XIXO
Logo L
Logo NPRM NV
Logo Banking Circle
Logo Unisys
Logo People First Group
Logo Arrow Electronics
Logo Schneider Electric
Logo Momentive (voorheen SurveyMonkey)
Logo Zoom
Logo Ivanti
Logo ChargePoint
Logo Pure Storage
Logo Schneider Electric
Logo SHARP Electronics Benelux
Logo ITvisors
Logo TJIP
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91719 persberichten
- 6030 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10574 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Herken zakelijke websitebezoekersContentbureauwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl