Datum: (900 dagen oud)
Bedrijf:

Innovatie-expert Geoffrey Moore hoofdspreker tijdens Mendix World 2016

Andere sprekers zijn o.a. voormalig Netflix Cloud Architect Adrian Cockcroft, Edge Forum-onderzoeker Simon Wardley en digitale transformatiespecialist Kamales LardiRotterdam, 2 februari 2016Mendix, leider in digitale innovatie en Applicatie Platform-as-a-Service (aPaas), maakt bekend dat best-selling schrijver en autoriteit op het gebied van innovatie, Geoffrey Moore, de hoofdspreker wordt tijdens Mendix World 2016. Deze internationale conferentie op het gebied van innovatie en digitale transformatie vindt van 6 tot 8 juni a.s. plaats in de Rotterdamse Van Nelle Fabriek.

Moore is bekend vanwege zijn onderzoek naar de marktdynamiek die gepaard gaat met disruptieve innovaties. Hij schreef zeven boeken, waaronder de bestseller ‘Crossing the chasm’ over marketing technologie. Zijn meest recente werk, 'Zone to win: organizing to compete in an age of disruption', gaat over de uitdagingen van grote organisaties wanneer zij binnen hun bestaande portfolio proberen te innoveren met nieuwe business modellen.

“In de afgelopen 25 jaar heeft Geoffrey Moore een reputatie opgebouwd als een onverschrokken en inzichtvolle persoonlijkheid, in zowel de technologiesector als het bredere spectrum van het bedrijfsleven”, aldus Derek Roos, CEO en mede-oprichter van Mendix. “Mendix World is een forum voor ideeën over disruptieve trends. Hoe bereiden we ons hierop voor en hoe gebruiken we dit om nieuwe kansen aan te boren? We kijken uit naar de inzichten van Geoffrey Moore over hoe we deze disruptie kunnen gebruiken en onze organisaties kunnen transformeren.”

Moore voert een groeiende lijst aan van sprekers op Mendix World 2016:
  • Adrian Cockcroft (@adrianco) – Adrian Cockcroft’s uitgebreide werkervaring in de technologiesector beslaat onder andere Netflix, waar hij hielp de migratie van het bedrijf naar een grootschalige, hoog beschikbare public-cloud architectuur te leiden.

  • Simon Wardley (@swardley) – Een ervaren executive die de laatste 15 jaar toekomstige IT-strategieën vormgaf. Simon Wardley is een onderzoeker voor het Leading Edge Forum, dat zich focust op het kruispunt tussen IT-strategie en nieuwe technologieën.

  • Kamales Lardi (@KamLardi) – Kamales is een auteur, spreker en strateeg gespecialiseerd in digitale transformatie. Ze heeft 16 jaar ervaring in management consulting en helpt bedrijven hun traditionele business omgevingen te transformeren, om zo tegemoet te komen aan de behoeften van de consument.

  • Derek Roos (@MendixCEO) – De drijvende kracht achter de algehele visie en strategie van Mendix. Derek heeft Mendix van een start-up met een disruptief idee, helpen opbouwen tot een internationale marktleider.

  • Johan den Haan (@JohanDenHaan) – Johan leidt de algehele technische strategie en de research & development teams van Mendix. Hij is een bekende spreker en blogger over onderwerpen zoals PaaS, Model-Driven Development en cloud en software engineering.

  • Roald Kruit – Roald is mede-oprichter van Mendix en staat aan het hoofd van de Digital Transformation Practice van Mendix. Deze helpt klanten hun digitale visie vorm te geven, hun innovatiebehoeften in beeld te krijgen en hun people, proces en platforms aan te passen, om zo de snelheid van verandering te vergroten.

Mendix World 2016 focust op het aanjagen van digitale innovatie en transformatie aan de hand van moderne applicatieontwikkeling. Met het thema ‘Inspiring Innovation’ helpt de conferentie CIO’s, zakelijk leiders, ontwikkelaars en technische professionals van over de hele wereld hun vaardigheden en kennis op het gebied van digital, bimodal IT, mobile, cloud, application development en aPaaS te vergroten. Dit door middel van keynotes, breakouts, workshops door experts, product demonstraties en netwerken.

Bevestigde Platinum-sponsoren zijn onder meer Bizzomate, Finaps, Magnus, Mansystems en Nokavision Software en bevestigde Gold-sponsor is AuraQ.

-----

Over Geoffrey Moore
Moore is emeritus voorzitter van The Chasm Group, Chasm Institute, TCG Advisors en is venture partner bij MDV. Hij is een veelgevraagd spreker en reist de hele wereld over om te vertellen over onderwerpen variërend van high-tech marktdynamiek tot business strategieën, innovatie, organisatieontwikkeling en het toekomstbeeld van industrieën.

Over Mendix World 2016
Voor meer informatie over Mendix World 2016, zie: http://mendixworld.com/. Wanneer bezoekers zich aanmelden met de promo code ‘MOORE’ krijgen zij een aanzienlijke korting. Voor persaanmeldingen kunt u zich wenden tot Whizpr (zie onderstaand).

Over Mendix
Mendix stelt organisaties in staat hun digitale reis een vliegende start te geven door een moderne, software-gedreven ervaring te bieden aan klanten, partners en medewerkers. Ons open platform brengt IT en business samen bij het bouwen, integreren, in gebruik nemen en beheren van innovatieve applicaties. Dit met de snelheid die essentieel is in de huidige competitieve markt. Klanten behalen al binnen enkele dagen, in plaats van maanden, een grote ROI door verbeterde samenwerking binnen teams, modelgedreven ontwikkeling, een cloud-based applicatie Platform as a Service (aPaaS), flexibiliteit en besparing. Meer informatie op mendix.com en via @Mendix op Twitter.

Meer informatie
Mendix
Henriette Oeschger
Telefoon: +31 (0)6 20609377
E-mail: henriette.Oeschger(at)mendix.com

Whizpr
Laura Witlox / Mandy Willemsen
Telefoon: 0317-410483
E-mail: mendix(at)whizpr.nl