www.marcommit.nlwww.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nl
2507 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (5 jaar en 168 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Marcommit

Infopact implementeert Skype for Business bij VI Company

Rotterdam, 1 februari 2016 –  Infopact, leverancier van IP-communicatieoplossingen voor de zakelijke markt, heeft Skype for Business geïmplementeerd bij VI Company, specialist in het transformeren van complexe data naar aansprekende online toepassingen voor de financiële markt. Hiermee is VI Company in staat slim en tijdbesparend te werken met collega’s. Naast de implementatie vertrouwt VI Company ook de volledige IT-infrastructuur toe aan Infopact. Zo wordt de organisatie volledig ontzorgd op het gebied van kantoorautomatisering, internet en telefonie. 

Voorheen maakte VI Company gebruik van een oplossing waarbij telefonie, internet en kantoorautomatisering via één aansluiting liepen, maar wel werden ondergebracht bij meerdere partijen. In de praktijk resulteerde dit in slechte verbindingen en het uitvallen van functionaliteiten. Dit ging ten koste van de bereikbaarheid van de organisatie. De slechte kwaliteit van de telefoonverbindingen zorgde bovendien voor veel irritatie, waardoor het vinden een nieuwe oplossing naast een wens ook noodzaak werd. Tegelijkertijd ontstond ook de wens om sneller en effectiever te kunnen samenwerken met behulp van online samenwerkingstools.

Met de implementatie van Skype for Business kan VI Company de telefoongesprekken via een beveiligde verbinding online realiseren en de Quality of Service (QoS) waarborgen. Zij hoeft zich niet langer zorgen te maken over het optimaal functioneren van toepassingen. Het volledige beheer ligt in handen van Infopact.

Bas Roovers, verantwoordelijk voor support bij VI Company: “Sinds de implementatie is de technische kwaliteit van de gesprekken enorm verbeterd. We hebben niet langer problemen met de kwaliteit van de telefoonverbinding. Verder is Skype for Business praktisch, eenvoudig in gebruik en helpt het ons om onze klanten en collega’s op kantoor, thuis en onderweg te woord te staan. Daarnaast geeft de dienst unieke mogelijkheden om online samen te werken. Zo gebruiken we de realtime beschikbaarheidsweergave intensief, waardoor we altijd zien wie er wel of niet bereikbaar is. Dit maakt onze communicatie een stuk effectiever. Ook de integratie met andere Microsoft producten ervaren we als zeer positief. Met het gebruik van Skype for Business weten we veel onnodig tijdsverlies te voorkomen en zijn we 24/7 bereikbaar.”

Stefan Vliege, accountmanager bij Infopact: “De implementatie verliep heel soepel, de lijnen waren kort en de overstap van telefonie via de vaste lijn naar Skype for Business is een succes. We zijn er trots op dat we VI Company hebben geholpen haar bereikbaarheid en de samenwerking met collega’s en klanten naar het juiste niveau te tillen. De problemen die zij voorheen hadden behoren nu voorgoed tot het verleden. Door slim en effectief te werken halen zij nu het maximale uit hun organisatie.”

------------

Over Infopact
Infopact Netwerk & Communicatie is sinds 1995 actief op de zakelijke markt. Infopact is specialist in IP-communicatie en bundelt spraak-, data- en internetdiensten op maat in een snel en veilig netwerk. Zij streeft ernaar om het hart van organisaties – daar waar de communicatie plaatsvindt – voortdurend in topconditie te houden. Zo kunnen haar klanten vrij ondernemen en méér uit hun zaak halen. Infopact is netwerkonafhankelijk en kan daardoor optimaal en efficiënt opereren en adviseren. Zij onderscheidt zich door persoonlijke aandacht en service. Het hoofdkantoor staat in hartje Rotterdam. Meer informatie: www.infopact.nl

Meer informatie
Marcommit
Jill Faro
035-582 2730 
infopact@marcommit.nl
Laatste van Infopact Network Solutions  
Robin de Weert aangesteld als manager marketing en productmanagement

79 procent Nederlanders deelt klachten over telefonische bereikbaarheid van bedrijven

Nederlanders hekelen lange wachttijden aan de telefoon
Geplaatst:
Verstreken tijd: 5 jaar en 168 dagen
PR contact  

Logo Marcommit
Infopact Netwo.. contact  

Logo Infopact Network Solutions

  088 - 4636700
  info@infopact.nl
  www.infopact.nl
Infopact Netwo.. sociaal  


Infopact Netwo.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Heliview Conferences & Training
Logo Linku
Logo SKEPP B.V.
Logo Giarte
Logo Pegamento
Logo BitcoinKoers.com
Logo Make Media Great Again (MMGA)
Logo Heliview Conferences & Training
Logo Data Matters BV
Logo Claim24
Logo Inserve
Logo Distology Nederland B.V.
Logo ID Control
Logo Korton Group
Logo Curvature
Logo Spryng
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo PayIBAN BV
Logo Yenlo
Logo PlanMen
Logo Guardian360 bv
Logo Frontline Solutions
Logo Boys with Brains
Logo Broad Horizon
Logo Unexus B.V.
Logo Boys with Brains
Logo PayIBAN BV
Logo iQibt B.V.
Logo Sitecore
Logo Pure Storage
Logo Stocard
Logo Zyxel
Logo Ivanti
Logo Thales
Logo Winvision
Logo OutSystems
Logo Solvinity
Logo Concept uitgeefgroep
Logo Ctac N.V.
Logo Extreme Networks
Logo PEAK-IT
Logo Curvature
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt persberichten platform voor de IT-sector

In de database
- 89035 persberichten
- 5768 bedrijfsprofielen
- 59 PR-bureauprofielen
- 8550 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.LVTPR.nlwww.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nl