www.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl
2482 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (1454 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Marcommit

Casade professionaliseert vastgoedsturing en kiest voor Reasult

Ede, 1 februari 2016 – De Brabantse woningcorporatie Casade gaat de marktwaarde van haar bezit inzetten voor vastgoedsturing. Daarom kiest Casade voor de full-versie van het waarderingshandboek. Om deze professionaliseringslag op het gebied van asset management te maken, schakelt Casade vastgoedsoftwarespecialist Reasult in. Het taxatiemanagementsysteem van Reasult ondersteunt de full-versie van het waarderingshandboek ten volste. Het stelt de corporatie in staat de marktwaarde, gebaseerd op specifieke lokale kenmerken, beter en efficiënter te bepalen.

In september 2015 is Casade een selectietraject gestart voor een ‘eigen’ systeem voor taxatiemanagement en voor een verdere professionele vastgoedsturing. Na een grondige marktverkenning, waarbij ook referenten van verschillende leveranciers zijn bezocht, is de keuze op Reasult gevallen. De kwaliteit van de geboden oplossing in relatie tot de prijs was een voorname reden om Reasult te kiezen. Verder waren de belangrijkste selectiecriteria: gebruiksvriendelijkheid, toegankelijkheid, autorisaties en beveiliging, aanvullende tools voor vastgoedsturing en een visuele analyseomgeving. Inmiddels is de implementatie in volle gang.

Sander Kock, portefeuillemanager waardesturing bij Casade: “Omdat wij de marktwaarde willen inzetten voor sturingsdoeleinden, doen wij geen concessies in de kwaliteit van de waardering. Toen we de proef op de som namen en de waardering volgens de full-versie en de basis-versie voor een aantal complexen met elkaar vergeleken, vonden wij de verschillen te groot. De full-versie van het waarderingshandboek is wat ons betreft een logische keuze. Dankzij de parameters van de full-versie is de marktwaarde realistischer. De software van Reasult ondersteunt dit als geen ander. We kunnen niet wachten tot de implementatie is afgerond. Onze verwachtingen zijn hooggespannen.”

“We zijn blij Casade te mogen ondersteunen in deze professionaliseringslag”, stelt Walter Wind, Senior Account Manager bij Reasult. “We zien dat het voor zowel grote als kleinere corporaties zeer de moeite waard is om de full-versie te overwegen. Een gedetailleerde en realistische waardering op marktwaarde maakt het mogelijk om bewuste beleidskeuzes te maken. Uiteraard heeft Casade een maatschappelijke rol, maar wij zijn ervan overtuigd dat de corporatie die beter kan invullen, wanneer inzichtelijk is hoe het bezit financieel rendeert en wat maatschappelijk rendement oplevert. Onze software hebben we hier volledig op ingericht.”

-----

Over Casade
Casade is in juli 2014 ontstaan door een fusie van drie midden-Brabantse corporaties. Casade is een woningcorporatie die werkt aan prettig wonen voor mensen met een bescheiden inkomen in Dongen, Loon op Zand en Waalwijk. De woningen zijn betaalbaar en passen bij de doelgroep. Omdat er een grote variatie in woonbehoefte is, werkt Casade continu aan een woningvoorraad die hierop aansluit. Vanuit de vastgoed- en leefbaarheidsopgave is Casade stevig maatschappelijk geworteld. Meer informatie: www.casade.nl

Over Reasult
Reasult is marktleider in het optimaliseren van de financiële performance van vastgoedorganisaties. Reasult ontwikkelt en implementeert financieel-analytische software, die meerwaarde biedt aan vastgoedorganisaties, zoals commerciële vastgoedontwikkelaars, vastgoedbeleggers, woningcorporaties en (semi-)overheden. Door de veranderende marktomstandigheden staan transparantie en grip hoog op de vastgoedagenda. De oplossingen van Reasult maken het daarom voor organisaties mogelijk om vastgoedontwikkelingen en vastgoedbeleggingen uniform door te rekenen, te bewaken en te analyseren. Reasult volgt de ontwikkelingen in de markt op de voet en vertaalt kansen voor verbetering in productvernieuwing. Meer informatie: www.reasult.com.

Voor meer informatie:
Reasult BV
Inge van Hal
lvanhal@reasult.com 
06-33971986

Marcommit 
Pauline van Die
reasult@marcommit.nl 
035-5822730
Laatste van Reasult  
Amvest kiest met de blik vooruit voor Reasult vastgoedsoftware

Taxatiemanagementsoftware Reasult volgens handboek uitgerold bij 20 corporaties

Rochdale kiest Reasult voor inzicht en overzicht ontwikkelingsopgave
Geplaatst:
Verstreken tijd: 1454 dagen
PR contact  

Logo Marcommit
Reasult contact  

Logo Reasult

  +31 (0)318 - 67 29 30
  info@reasult.com
  www.reasult.com
Reasult sociaal  


Reasult tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Camarate ICT
Logo Synobsys
Logo Distology Nederland B.V.
Logo BTG
Logo Cicerosoftware - INFORMA Europe
Logo Art Of Automation
Logo Copernicus
Logo Webhosters.nl
Logo Marcommit
Logo NEG-ITSolutions
Logo Maunt
Logo Ifective
Logo SoftApp-distribution
Logo MatrixMind
Logo TenderApp
Logo Yenlo
Logo Spryng
Logo Belcentrale.nl
Logo Art Of Automation
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo SCOS Software bv
Logo Belcentrale.nl
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Yenlo
Logo tradeinterop
Logo Nalanda Technology
Logo Spryng
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo Frontline Solutions
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo myBrand
Logo NetApp
Logo Schneider Electric
Logo Intermax
Logo Thinkwise
Logo ZyXEL
Logo Liquit
Logo Schneider Electric
Logo IKUU
Logo Dutchitchannel.nl
Logo Poly
Logo Cumulus Networks
Logo Eaton
Logo Competence Factory
Logo Ymor
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 87563 persberichten
- 5593 bedrijfsprofielen
- 56 PR-bureauprofielen
- 7254 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.LVTPR.comwww.LVTPR.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl