www.LVTPR.comwww.LVTPR.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl
2503 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (4 jaar en 168 dagen geleden)
Bedrijf:

LeaseWeb kiest voor SAP Cloud for Customer en voor Acorel als implementatiepartner

AMSTERDAM, 21 januari 2016 – Hostingprovider LeaseWeb Nederland en SAP partner Acorel gaven maandag 11 januari officieel het startsein voor het implementatietraject van SAP Cloud for Customer (C4C). De organisatie wordt daarmee de eerste Nederlandse Cloud Service Provider die gaat werken met de SAP cloudoplossing voor Customer Relationship Management. Bjorn Tammer, Program Manager van LeaseWeb: “Straks is al onze klantinformatie gebundeld op één platform. Het wordt de stuwende kracht achter onze customer engagement-activiteiten.”

LeaseWeb’s servicebedrijven in Europa, Azië en de Verenigde Staten verzorgen de cloudhosting voor ruim 17.500 klanten, variërend van zelfstandige internetprofessionals tot Hallmark en AFAS Software. Vanwege een explosieve groei in de afgelopen jaren heeft LeaseWeb Nederland nu behoefte aan systemen die de processen op grote schaal ondersteunen.

Eerst was de administratieve ruggengraat aan de beurt, met de implementatie van SAP ERP (go-live eind 2016). En vanaf 11 januari 2016 kwam daar ook de implementatie bij van de CRM-cloudoplossing van SAP. Bjorn Tammer: “Met de integratie van SAP ERP en CRM leggen we de perfecte basis voor efficiënte werkprocessen en duurzame klantrelaties.”

Eén platform voor sales en service
De keuze voor SAP Cloud for Customer als CRM-systeem was snel gemaakt. “C4C past bij onze IT-omgeving en bij onze doelstelling om een betrouwbare, waardevolle partner te zijn voor onze klanten”, legt Tammer uit. Straks kan alles worden vastgelegd in het CRM-systeem in de cloud. Van contactmomenten tot afspraken, en van vragen tot wensen. Zo ontstaat een compleet en up-to-date profiel van elke afzonderlijke klant. Tammer: “Het geeft onze sales- en service-professionals de juiste handvatten om in te spelen op de specifieke behoeften van klanten. We verwachten dat onze dienstverlening hierdoor nog betrouwbaarder wordt.”

Acorel: dé specialist in customer engagement
LeaseWeb ging op zoek naar een passende implementatiepartner. Die moest snel kunnen schakelen en specialist zijn op het gebied van customer engagement. Na een selectietraject kwamen ze unaniem uit bij Acorel. “Ik geloof in de best-of-breed benadering”, vertelt Tammer. “En Acorel is dé specialist in Nederland op het gebied van customer engagement en CRM-systemen.” Dat gevoel werd nog eens extra bevestigd toen bleek dat ook de verantwoordelijke accountmanagers van SAP erg enthousiast zijn over Acorel.
De hoge verwachtingen blijken tot nu toe terecht. Tammer: “We zijn sinds maart 2015 in contact met Acorel en de kennis die de consultants hebben van Cloud for Customer is indrukwekkend. Ze schakelen heel snel – met ons én met elkaar – en er is altijd iemand die het antwoord weet op een vraag, hoe specifiek deze ook is.”

Een uniek fundament voor customer engagement
Het implementatietraject waar deze week de kick-off van plaatsvond, is zonder meer innovatief en uniek te noemen. Enerzijds omdat LeaseWeb Nederland de eerste Cloud Service Provider is in Nederland die met C4C gaat werken. En anderzijds vanwege de functionaliteiten die aanwezig zijn in het systeem. Joost Goudriaan, accountmanager bij Acorel: “Door middel van demo’s en intensieve workshops hebben we de best passende oplossing samengesteld. SAP C4C vormt daarbij het fundament voor customer relationship management, en er komen koppelingen met de chat-tool, telefoonoplossing, marketing-oplossing en social media-kanalen van LeaseWeb.” Via de cloud hebben de medewerkers van LeaseWeb Nederland dan altijd en overal inzicht in de actuele klantinformatie. Tammer: “Wij staan te popelen om met de nieuwe SAP systemen aan de slag te gaan!”

Over Acorel
Acorel helpt organisaties om de Customer Engagement te verbeteren. Met toegankelijke IT-oplossingen die zorgen voor een soepele Customer Journey, concentreert Acorel zich op Mobility, CRM, Cloud, Hybris Commerce en Hybris Marketing. Acorel bewijst zich al jarenlang als een veelzijdige SAP Gold partner op het gebied van sales-, service- en marketingprocessen. Acorel is gevestigd in ’s Hertogenbosch en werkte onder meer voor Bose, Douwe Egberts, Agrifirm en Sanoma Media.

Over LeaseWeb
LeaseWeb is een wereldwijd opererend Infrastructure as a Service (IaaS) hostingmerk met een portfolio van meer dan 17.500 klanten, variërend van MKB tot multinationals. LeaseWeb levert een variëteit aan hosting oplossingen met 24/7 support, waaronder Public Cloud, Private Cloud, Bare Metal Servers, CDN (Content Delivery Network), Colocatie, Dedicated Servers, Managed Hosting, Application Security en Hybrid Hosting.

LeaseWeb heeft meer dan 65.000 fysieke servers in beheer en levert al sinds 1997 IT infrastructuur oplossingen voor bedrijfskritische websites, internetapplicaties, e-mail servers, security en storage services. Het bedrijf heeft tien datacenters in de Verenigde Staten, Europa en Azië, die zijn aangesloten op een omvangrijk wereldwijd netwerk met een totale capaciteit van meer dan 5,5 Tbps. LeaseWeb (“LeaseWeb”) is een groep van onafhankelijke bedrijven die opereert onder de merknaam LeaseWeb. LeaseWeb bestaat uit LeaseWeb Nederland B.V. (“LeaseWeb Nederland”), LeaseWeb USA, Inc. (“LeaseWeb USA”), LeaseWeb Deutschland GmbH (“LeaseWeb Duitsland”), LeaseWeb Asia Pacific PTE. LTD. (“LeaseWeb Asia Pacific”) en LeaseWeb CDN B.V. (“LeaseWeb CDN”).

Voor meer informatie, ga naar www.leaseweb.com.
Laatste van Acorel  
Acorel lanceert Field Service Accelerator

Acorel lanceert eerste add-on voor SAP C4C

Acorel verstevigt positie in Customer Experience-domein met overname Summica
Geplaatst:
Verstreken tijd: 4 jaar en 168 dagen
Acorel contact  

Logo Acorel

  +31 (0)20 468 7150
  info@acorel.nl
  www.acorel.nl
Acorel sociaal  


Acorel tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Distology Nederland B.V.
Logo ID Control
Logo Korton Group
Logo QuandaGo
Logo Relined Fiber Network
Logo Avinty (GGZ)
Logo QuandaGo
Logo iQibt B.V.
Logo Heliview Conferences & Training
Logo Solmate
Logo Distology Nederland B.V.
Logo TRADUS
Logo Coastr
Logo ID Control
Logo QuandaGo
Logo Guardian360 bv
Logo Frontline Solutions
Logo Boys with Brains
Logo Broad Horizon
Logo Unexus B.V.
Logo Boys with Brains
Logo PayIBAN BV
Logo iQibt B.V.
Logo Orange Cyberdefense Netherlands B.V.
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo PlanMen
Logo SCOS Software bv
Logo Spryng
Logo Frontline Solutions
Logo Spryng
Logo myBrand
Logo Arlington Research
Logo Unit4
Logo IFS
Logo CRM Partners
Logo Zyxel
Logo Conclusion
Logo Intel
Logo Solipsis b.v.
Logo SAP Concur
Logo Conclusion Zuyd
Logo NTT Ltd.
Logo Interxion
Logo Shippeo
Logo Valid
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt persberichten platform voor de IT-sector

In de database
- 88822 persberichten
- 5741 bedrijfsprofielen
- 59 PR-bureauprofielen
- 8395 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Contentbureauwww.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl