Datum: (910 dagen oud)
Bedrijf:

Human Inference en ABZ vieren 30-jarige samenwerking op Human Inference Customer Day 2016Arnhem, vrijdag 22 januari- Human Inference, Europees marktleider op het gebied van datamanagement en datakwaliteit, luidde vorige week  tijdens de jaarlijkse Customer Day voor klanten en partners hun 30-jarig bestaan in. Dat deden zij onder meer met ABZ, Human Inference-klant van het eerste uur en dienstverlener op het gebied van schade, informatie en communicatie in de automotive en verzekeringsbranche.

De samenwerking tussen ABZ en Human Inference begon in 1986 bij de invoer van het Fraud and Information System Holland (FISH). Daarbij werd de eerste matching engine van Human Inference ingezet

ABZ en datakwaliteit
ABZ is een onafhankelijke internationale partner in de automotive en verzekeringsbranche. Als Trusted Third Party staat ABZ midden in de markt, werkt nauw samen met alle partijen en begrijpt wat er speelt.

Vanuit deze positie kan ABZ precies de juiste verbindingen leggen en die informatiediensten leveren die het verschil maken en klanttevredenheid vergroten. Datakwaliteit speelt daarbij een grote rol.

Human Inference
Feiko Kloosterman, Product Manager bij ABZ Nederland, : “Ik vind het heel bijzonder om dit jubileum met Human Inference te kunnen vieren. Niet alleen omdat ik elke dag zie hoe essentieel de software is in onze bedrijfsvoering, maar ook omdat ik de menselijke kant van het verhaal ken. Het is bijzonder om te zien hoe een een bedrijf in dertig jaar kan uitgroeien van een goed idee van de twee oprichters tot een expert in datakwaliteit om wie je niet heen kunt in Europa.”

Human Inference en ABZ vieren 30-jarige samenwerking

Data-revolutie
De wereld van data heeft de afgelopen dertig jaar een revolutie meegemaakt die nog niet ten einde is. De hoeveelheid data is gigantisch en dat heeft consequenties voor de manier waarop organisaties hun datamanagement inrichten. ABZ voorziet met behulp van de geavanceerde zoeksoftware van Human Inference nog steeds in brancheoplossingen voor de verzekeringsindustrie. Ron Mulderij, Customer Manager bij Human Inference: “In dertig jaar hebben we de kennis en ervaring opgebouwd die nodig is om onze klanten te blijven helpen bij het inzetten van hun klantdata voor het behalen van hun doelen. Ik vind het heel bijzonder dat we dat voor een aantal klanten van het eerste uur nog steeds mogen doen. Ik ben dan ook trots op het inspirerende verhaal dat Feiko Kloosterman namens ABZ op onze klantendag heeft verteld.”

Fouttolerant zoeken
Een van de sterke punten van Human Inference is dat zij fouttolerant zoeken mogelijk maken. Daarmee besparen organisaties niet alleen enorm veel tijd, maar het stelt ze ook in staat om klantdata al bij invoer te controleren en zo vervuiling via bijvoorbeeld customer service-centers of self-service portals te voorkomen. ABZ maakt al dertig jaar gebruik van deze geavanceerde zoeksoftware van Human Inference in een aantal diensten die key zijn in de acceptatie- en schadeafhandelingsprocessen binnen de verzekeringsindustrie.

Human Inference en ABZ de komende 30 jaar
De klanten van Human Inference en ABZ staan voor grote uitdagingen als gevolg van toenemende wet- en regelgeving, Big Data, en Internet of Things. Human Inference en ABZ zullen de komende jaren services ontwikkelen waarmee organisaties in staat zijn om deze uitdagingen het hoofd te bieden. Een centraal klantbeeld is daarbij onontbeerlijk.

Over Human Inference
Human Inference is marktleider op het gebied van oplossingen die de kwaliteit van contactgegevens optimaliseren en daarmee de interactie tussen organisaties en hun klanten sterk verbeteren. De oplossingen zijn gebaseerd op het principe van natuurlijke taalverwerking en maken gebruik van uitgebreide kenniscorpora, waarmee een zeer hoge resultaatkwaliteit wordt gegarandeerd.

Meer dan 250 bedrijven en partners zetten de datakwaliteitsoplossingen van Human Inference in voor optimaal klantcontact. Gegevens van hoogwaardige kwaliteit zijn een absolute voorwaarde voor het bereiken en behouden van een eenduidig klantbeeld, om te voldoen aan regelgeving, om fraude op te sporen en om zoekprocessen efficiënt en succesvol te laten verlopen.

Human Inference werd in 1986 opgericht en is dus al 30 jaar een belangrijke speler op het gebied van datakwaliteit en data-integratie. Het hoofdkantoor is gevestigd in Arnhem. Daarnaast heeft Human Inference ook kantoren in Engeland, Duitsland en Denemarken. De oplossingen van Human Inference zijn in gebruik bij onder andere Allianz, E-on, DHL, TNT, AEGON, ANWB, Achmea, Center Parcs Europe, Ministerie van Justitie, Essent, Holland Casino, ING,  Nederlandse Spoorwegen, Telegraaf Media Group en Wehkamp, BKR en NovaMedia (Goede Doelen Loterij). Human Inference is onderdeel van De Neopost Groep, Europees marktleider en wereldwijd de nummer twee leverancier van postverwerkingsoplossingen en Klant Communicatie Oplossingen. Voor meer informatie: http://www.humaninference.nl Of volg Human Inference via: Twitter.com/humaninference