www.LVTPR.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nl
2481 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (1460 dagen geleden)
Bedrijf:

Opleiding Digital Marketing Professional gecertificeerd

Vandaag heeft Johan Keurentjes, directeur van De Nieuwe Zaak, op een speciale bijeenkomst tijdens de Webwinkel Vakdagen het e-Academy certificaat ontvangen voor de nieuwe opleiding tot Digital Marketing Professional.De behoefte aan Digital Marketing Professionals neemt enorm toe en tegelijkertijd moeten we vaststellen dat de mensen die door de hogescholen en universiteiten worden afgeleverd worden nog niet klaar zijn voor de digitale arbeidsmarkt. Met de opleiding tot Digital Marketing Professional wordt de kennis en ervaring van de specialisten van De Nieuwe Zaak op het gebied van online advertising, SEO, content, social media, e-mail, conversie optimalisatie, A/B testen, analytics en big data in een intensief programma overgebracht op een selecte groep van recent afgestudeerden in Commerciële Economie, Marketing en Communicatie. De training bevat daarnaast strategische, juridische en technische modules en ook de communicatie en slagvaardigheden zullen worden getraind. Eigenlijk is alles bijzonder aan deze opleiding, omdat bijvoorbeeld ook de impact van marketing op techniek aan de orde komt. Daarnaast wordt ook werkervaring opgedaan in de marketingteams van De Nieuwe Zaak. De opleiding wordt na 8 weken afgesloten met een tweedaagse reis naar Dublin met o.a. een training bij Google.

De Nieuwe Zaak heeft de opleiding tot Digital Marketing Professional in samenwerking met Hogeschool Windesheim ontwikkeld. Een aantal specialisten van De Nieuwe Zaak is in 10 weken getraind in didactische vaardigheden door een team van de opleiding Commerciële Economie en de opleiding Communicatie van Windesheim. Daarnaast is de inhoud van de opleiding samengesteld in samenwerking met docenten van Windesheim. De hogeschool zal de komende jaren een groot gedeelte van de opleiding tot Digital Marketing Professional opnemen in het lesprogramma.

Johan Keurentjes, directeur van De Nieuwe Zaak: “Er is in onze sector een grote en groeiende behoefte aan Digital Marketing Professionals.  We zijn bijzonder trots dat we vandaag het e-Academy certificaat voor onze opleiding hebben ontvangen. Het is voor mij niet alleen het bewijs dat we een uitstekend trainee programma hebben ontwikkeld, maar ook het bewijs dat een intensieve samenwerking met de Hogescholen en Universiteiten in Nederland goed is voor de sector, de afgestudeerden en de onderwijsinstellingen”

Harry Donker, opleidingsmanager Commerciële Economie (Windesheim): “Het is geweldig om met de online specialisten 10 avonden zowel inhoudelijk als didactisch te sparren. Online marketing leer je niet door alleen een boek lezen, het is een ervaringsvak waarin je leert door te doen en het vakgebied ontwikkelt zich continu. Het is die juist die ervaring en kennis die we onze studenten willen meegeven. Onze docenten en de specialisten van De Nieuwe Zaak vormen vaste teams, waardoor wij onze studenten maximaal kunnen opleiden. Voor nu en in de toekomst”

Sophie van Rooij, Program Manager Thuiswinkel e-academy: “Online Marketing gaat over het winnen van bezoekers, het converteren tot klant en het uitbouwen van de relatie. Theorie en praktijk gaan hierbij hand in hand. We zijn verheugd dat de opleiding Digital Marketing Professional volledig aan de e-Marketing competenties voldoet. Gewaardeerde extra’s zijn de vier Google en Facebook certificaten waarmee studenten de opleiding afronden”

Over De Nieuwe Zaak
De Nieuwe Zaak is een pure e-commerce specialist. Vanuit de overtuiging dat de performance van een webwinkel altijd nóg beter kan, helpt zij haar klanten bij het realiseren en overtreffen van hun e-commerce ambities. Bij De Nieuwe Zaak staan denken vanuit de eindklant en het leveren van kwaliteit altijd centraal. Met een voorkeur voor pragmatische oplossingen die snel tot resultaat leiden verweeft zij strategie, design, techniek en online marketing. Alleen zo ontstaan webshops die hun volledige potentie kunnen benutten.

Met een team van ruim 80 experts realiseert De Nieuwe Zaak innovatieve en hoogwaardige e-commerce oplossingen met een focus op rendement. Dit doet ze voor serieuze en ambitieuze retailers, groothandels en A-merk fabrikanten.
Laatste van De Nieuwe Zaak  
20 nov 2019 Hoe kun je data gebruiken om te groeien in e-commerce?

24 okt 2019 Welke stappen moet je ondernemen om samen met IT organisatiedoelstellingen te behalen?

8 okt 2019 Blogserie: Hoe profiteer je maximaal van het groeipotentieel dat B2B e-commerce biedt en welke stappen moet je daarvoor zetten?
Geplaatst:
Verstreken tijd: 1460 dagen
De Nieuwe Zaak contact  

Logo De Nieuwe Zaak

De Nieuwe Zaak sociaal  


De Nieuwe Zaak tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo BTG
Logo Cicerosoftware - INFORMA Europe
Logo Art Of Automation
Logo Copernicus
Logo Webhosters.nl
Logo Marcommit
Logo NEG-ITSolutions
Logo Maunt
Logo Ifective
Logo SoftApp-distribution
Logo MatrixMind
Logo TenderApp
Logo iUsed.nl
Logo SWOOP
Logo NewChannel
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo SCOS Software bv
Logo Belcentrale.nl
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Yenlo
Logo tradeinterop
Logo Nalanda Technology
Logo Spryng
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo Frontline Solutions
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo Medius
Logo Levelfour
Logo Botz4U
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo Dutchitchannel.nl
Logo TJIP
Logo Cisco
Logo CRM Partners
Logo Thinkwise
Logo Eaton
Logo Pro Contact
Logo PA Consulting
Logo Newion
Logo Red Hat, Inc.
Logo Genesys
Logo Qualys
Logo SAP
Logo Eficode
Logo Cumulus Networks
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 87510 persberichten
- 5589 bedrijfsprofielen
- 56 PR-bureauprofielen
- 7190 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.com