www.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.LVTPR.com
2505 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (5 jaar en 146 dagen geleden)
Bedrijf:

RES verbetert beveiliging digitale werkomgeving en voegt ondersteuning voor Mac toe in nieuwste versie RES ONE Workspace

Cross-platform appbeveiliging en inzicht in infrastructuur worden verbeterd voor betere inperking van risico’s en productiviteit van werknemers

’s-Hertogenbosch, 20 januari 2016 – RES, marktleider in digitale werkomgevingen, kondigt vandaag de nieuwste versie van RES ONE Workspace aan. Deze levert een betere en meer persoonlijke ervaring op meer apparaten en besturingssystemen. RES ONE Workspace Service Release 1 zorgt voor verbeterde appbeveiliging op Windows-, Mac- en Linuxomgevingen, en ondersteunt bovendien Windows 10. De nieuwe release biedt IT-afdelingen ook meer inzicht in de werkomgeving, zodat zij betere beslissingen over de infrastructuur kunnen nemen.

“Tegenwoordig eisen werknemers een naadloze en veilige ervaring, waar ze ook zijn. Aan IT-afdelingen de taak hieraan te voldoen, ondanks teruglopende budgetten”, zegt Stacy Leidwinger, Vice President Products bij RES. “Met RES ONE Workspace helpen we IT-afdelingen de complexe omgevingen van vandaag de dag te ondersteunen door onze beveiliging uit te breiden naar de Mac – die in opkomst is in het bedrijfsleven – en bieden we hen real-time inzicht in de infrastructuur van hun organisatie. Dankzij deze uitgebreide functionaliteit kunnen beter geïnformeerde beslissingen worden genomen over waar IT-budgetten aan besteed moeten worden.”

De nieuwste versie van RES ONE Workspace voorziet bedrijven van:
  • Verbeterde appbeveiliging voor Windows, Linux en Mac zodat toegangsregels over meerdere apparaten centraal beheerd kunnen worden. De nieuwste release versimpelt onderhoud van file hashes en voldoet aan strenge white- en blackliststandaarden voor klanten, waaronder SHA1, SHA256 en MD5 hashing. Klanten die gebruikmaken van IBM BigFix hebben met de nieuwe integraties verbeterde mogelijkheden om hashes te onderhouden.
  • Verbeterd inzicht in de werkomgeving en infrastructuur dankzij de nieuwe RES Viewpoint-functie maakt betere beslissingen over desktop- en infrastructurele projecten mogelijk, en maximaliseert de hoeveelheid data die door RES ONE Workspace wordt verzameld. IT kan daarnaast ook snapshot-rapporten bekijken over de infrastructuur op basis van daadwerkelijke gebruikersactiviteiten.
  • Windows 10 support vermindert de complexiteit, de kosten en hinder voor werknemers wanneer bedrijven migreren naar een nieuw besturingssysteem. RES klanten kunnen rekenen op dezelfde uitgebreide beheermogelijkheden voor de werkomgeving in Windows 10 als in vorige versies van het besturingssysteem.
Met RES ONE Workspace kan de IT-afdeling het juiste niveau van beveiliging en compliance bepalen om de business te beschermen, en tegelijkertijd de gebruikerservaring van de werknemers verbeteren. Omdat RES rekening houdt met de context van gebruikers zijn werknemers altijd verzekerd van toegang tot de juiste mix van apps, data, instellingen, printers en meer – ook al wisselen de apparaten waarop en de locatie waar ze werken gedurende de dag. RES ONE Workspace geeft de IT-afdeling de mogelijkheid elke digitale werkplek centraal te besturen en beheren.

“Recent onderzoek van ESG laat zien dat de werkplektechnologie binnen bedrijven steeds  diverser wordt en werknemers ondersteuning voor meer en meer platforms en apparaten vragen, terwijl IT-teams tegen uitdagingen oplopen bij het verbeteren van beheermogelijkheden en beveiliging”, zegt Mark Bowker, analist voor Enterprise Strategy Group. “Partijen als RES, die organisaties kunnen helpen met het uitbreiden van beveiligingsmogelijkheden naar de groeiende groep zakelijke Mac-gebruikers, bieden IT een belangrijke opstap naar de inperking van risico’s binnen verschillende werkomgevingen.

Lees onze blog “RES ONE Workspace 2015 - Service Release 1 Now Available” (Engels) voor meer informatie.

Over RES
RES, koploper in digitale werkplektechnologie, helpt organisaties betere bedrijfsresultaten te behalen en risico’s in beveiliging en compliance te verminderen. Ondertussen maakt RES bedrijfstechnologie eenvoudiger en gebruiksvriendelijker voor werknemers. RES kiest voor een benadering waarin mensen centraal staan om toegang tot technologie veilig te maken, zelfs in complexe situaties met meerdere soorten apparaten en werklocaties.RES kan zich beroepen op  talloze gepatenteerde technologieën, snelle time-to-value, en biedt superieure klantondersteuning voor meer dan 3000 bedrijven wereldwijd. RES werd benoemd tot “Cool Vendor 2015” door onderzoeksbureau Gartner vanwege de innovatieve mogelijkheden van de RES ONE Service Store. Voor meer informatie kunt u terecht op www.ressoftware.com, of op Twitter door @ressoftware te volgen.

Voor meer informatie (niet voor publicatie)
Pride PR
Ivette van der Elst
ressoftware@pridepr.nl
071-5680028
Tags  
Laatste van RES  
Ivanti neemt RES Software, leverancier van werkplekautomatisering en identiteitsbeheer, over

Online community RES Hub helpt organisaties bij transformatie van de digitale werkplek

COMPAREX Nederland Platinum-partner voor RES
Geplaatst:
Verstreken tijd: 5 jaar en 146 dagen
RES contact  

Logo RES

  +31 73 622 8800
  www.res.com
RES sociaal  


RES tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Bergler Flex Solutions
Logo Awareways
Logo EsportsCommunity
Logo FlowWright
Logo bridgX
Logo Leadgate Europe
Logo Avinty (GGZ)
Logo mnemonic cybersecurity
Logo Mavim BV
Logo Dutch IT Cybersecurity Council
Logo Nox Telecom
Logo Qexpertise
Logo Maunt
Logo ESTG
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Spryng
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Techone B.V.
Logo True
Logo Cellnex
Logo Frontline Solutions
Logo Young_Coders
Logo CapX Nederland
Logo E-mergo
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Spryng
Logo True
Logo Unexus
Logo Banking Circle
Logo Orange Cyberdefense
Logo Zoom
Logo ConnectHer
Logo XpertHR
Logo everis
Logo Truewind
Logo Ivanti
Logo Shippeo
Logo Red Hat
Logo Pegasystems
Logo Avit Group
Logo ManpowerGroup
Logo Workday
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91372 persberichten
- 6001 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10421 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlContentbureau