www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.nlwww.EVENTIVE.nl
2472 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (1341 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Pride PR

Netgear introduceert uitbreiding aanbod van quad-mode wireless AC access points met gecentraliseerde controller ondersteuning op Bett 2016

Compatibiliteit van access points met draadloze controllers biedt educatieve sector een kosteneffectieve weg naar flexibele, centraal beheerde oplossingen die de groeiende vraag naar draadloze connectiviteit beter ondersteunen.

Gouda, 20 januari 2016 - NETGEAR®, Inc. (NASDAQ: NTGR) (www.netgear.com), een wereldwijd netwerkbedrijf dat innovatieve netwerkoplossingen voor bedrijven, consumenten en service providers verzorgt, breidt de mogelijkheden van zijn twee nieuwe quad-mode 802.11ac wireless access points verder uit door controller management middels de ProSAFE® WC7600 and WC9500 Controllers mogelijk te maken. Het ProSAFE WAC730 Business 3x3 Dual Band Wireless-AC access point en het ProSAFE WAC720 Business 2x2 Dual Band Wireless-AC access point voor het midden- en kleinbedrijf worden tentoongesteld op stand G330 op educatietechnologiebeurs Bett 2016. De beurs wordt van vandaag tot 23 januari gehouden in het ExCeL congrescentrum in Londen.

Basisscholen, middelbare scholen en universiteiten geven gehoor aan de vraag van de digitale generatie, en bieden een leerplatform voor de 21e eeuw, vol van verbonden apparaten - waarvan er veel tegelijk worden gebruikt. Om met de toenemende druk op de netwerkinfrastructuur en de dichtheid van access points in één omgeving om te kunnen gaan, lanceerde NETGEAR 802.11ac ProSAFE access points die zowel standalone als samen met andere access points werken. In dat geval worden tien units van hetzelfde model als een centraal beheerde groep ondersteund. NETGEAR kondigt vandaag aan dat deze ProSAFE access points (www.netgear.co.uk/business/products/wireless/business-wireless) ten behoeve van inzet op grotere schaal controller management ondersteunen.

Meerdere managementopties
NETGEAR blijft functionaliteit leveren om flexibele managementopties voor zijn access points verder aan te vullen – quad-mode. Quad-mode bediening biedt vier managementopties per access point: Standalone, Ensemble, Controller, of Cloud Managed Mode. Met de nieuwe software ondersteunen de WC7600 en WC9500 draadloze controllers het gecentraliseerde management van de twee nieuwste 802.11ac access points.
De combinatie van ondersteuning voor controller management met quad-mode besturing biedt goede bescherming van investeringen. Met name de NETGEAR Ensemble Mode zorgt dat de ProSAFE access points in feite als opstapje dienen voor educatieve instellingen die het aantal access points uitbreiden om een groeiend aantal apparaten op hun draadloze netwerk te ondersteunen. De Ensemble-modus stelt scholen in staat om van standalone access points naar een beheerde oplossing te migreren zonder de kosten en complexiteit die een grote IT-infrastructuur met zich meebrengen, en pas te betalen wanneer ze groeien. Wanneer netwerken groeien en nog grotere groepen access points beheerd moeten worden, kunnen Ensemble-groepen worden toegevoegd. Dezelfde access points kunnen eveneens centraal worden bestuurd met de NETGEAR ProSAFE 7600 en ProSAFE 9500 wireless controllers.

“Voor de meesten in de educatieve sector zijn standalone access points niet handig, omdat configuratieaanpassingen vaak voorkomen”, zegt Peter Newton, senior director product management bij NETGEAR. “Quad-mode stelt klanten in staat zelf een managementmodus te kiezen. Met deze access points kunnen klanten kiezen uit Standalone, Ensemble, en nu ook Controller Management. Deze extra flexibiliteit laat het netwerk groeien zonder dat access points losgemaakt en vervangen moeten worden om de verschillende managementopties te ondersteunen.”

Belangrijke functies en voordelen
De 11ac access points bouwen verder op het bewezen NETGEAR-ontwerp, dat wordt gebruikt in bestaande modellen als de ProSAFE WNDAP660 en WNDAP360. De nieuwe WAC730 en WAC720 access points zijn 40 procent kleiner en hebben toegevoegde functies als Bonjour® Gateway om Apple® apparaten te ondersteunen op meerdere subnetten in een bepaald netwerk.

De belangrijkste functionaliteiten:
 • Superieure 802.11ac prestaties – tot 1,7 Gbps voor het WAC730-model en tot 1,2 Gbps voor het WAC720-model*
 • Betrouwbare aflevering van data:
 • 3 x 3 (Transmit x Receive) met drie datastreams voor 2,4 Ghz (450 Mbps) en 5 Ghz (1,3 Gbps) voor het WAC730 access point
 • 2 x 2 (Transmit x Receive) met twee datastreams voor 2,4 Ghz (300 Mbps) en 5Ghz (867 Mbps) voor het WAC720 access point
 • Gelijktijdige dualband-ondersteuning met 802.11n-compatibiliteit
 • Maakt gebruik van Power over Ethernet (802.3af) voor een eenvoudige uitrol
 • Eenvoudig in gebruik dankzij intuïtieve grafische user interface
 • Gratis Ensemble Management voor groepen van tot 10 access points van hetzelfde model
 • Uitgebreide beveiligingsopties met Access List op basis van WPA, WPA 2 en MAC-adres
 • Werkt met ProSAFE WC7600 wireless controller en ProSAFE WC9500 wireless controller, voor bedrijven die grotere groepen access points moeten beheren (controller en licenties zijn benodigd en worden apart verkocht)
 • ProSAFE WC7600 wireless controller beheert tot 50 access points als één eenheid, en tot 150 access points in een managementcluster van drie controllers
 • ProSAFE WC9500 wireless controller beheert tot 200 access points als één eenheid, en tot 600 access points in een managementcluster van drie controllers

Prijzen en beschikbaarheid
De ProSAFE access points en wireless controllers zijn beschikbaar bij zowel geautoriseerde NETGEAR-partners als via andere verkoopkanalen. Een adviesprijs is op verzoek beschikbaar.

Meer informatie
 • NETGEAR ProSAFE-producten bieden betrouwbaarheid van wereldklasse en zijn voorzien van ProSAFE Lifetime hardwaregarantie, Lifetime Next Business Day Shipping voor het vervangen van onderdelen, en zeven dagen per week 24 uur per dag technische ondersteuning**.
 • Kijk voor meer informatie op de NETGEAR-blog: http://networkconnection.netgear.com
 • Lees meer over Bett 2016 op http://www.bettshow.com/

Over NETGEAR, Inc.
NETGEAR (Nasdaq: NTGR) is een wereldwijd netwerkbedrijf dat innovatieve producten levert aan consumenten, bedrijven en service providers. NETGEAR-producten zijn gebouwd op een verscheidenheid van bewezen technologieën zoals draadloos, Ethernet en powerline. De producten hebben focus op betrouwbaarheid en gemak. De productlijn bestaat uit bedrade en draadloze apparaten die netwerken, breedband toegang en netwerkconnectiviteit toestaan. Deze producten zijn beschikbaar in meerdere opstellingen om aan te sluiten op de behoefte van eindgebruikers in elke regio waar de producten van NETGEAR worden verkocht. NETGEAR-producten worden verkocht in meer dan 38.000 winkellocaties over de hele wereld, en door zowel 30.000 value-added resellers, als vele grote service providers van kabel en mobiele netwerken. Het bedrijf heeft het hoofdkwartier in San Jose, Californië en kantoren in 25 landen. Meer informatie is beschikbaar op www.netgear.nl of op www.netgear.be. Volg NETGEAR op http://twitter.com/NETGEAR en op Facebook: http://www.facebook.com/NETGEAR.

*Het maximale draadloze signaal is afgeleid van IEEE standaard 802.11-specificaties. Datadoorvoer en draadloos signaal kunnen variëren. Netwerkcondities en omgevingsfactoren, waaronder het volume van het netwerkverkeer, bouwmaterialen kunnen de datadoorvoer en draadloze dekking beperken. NETGEAR geeft geen garantie voor de compatibiliteit van dit product met mogelijke toekomstige standaarden.
**Lifetime technische ondersteuning wordt de eerste 90 dagen gratis telefonisch geboden, daarna via gratis online chat. Next Business Day Shipping is mogelijk niet beschikbaar voor alle plekken ter wereld. Klanten kunnen bij hun lokale NETGEAR-vertegenwoordiger terecht voor de toepasbare ondersteuningsdiensten. Voor meer informatie, zie: www.netgear.com/business/documents/prosafe-lifetime-warranty/default.aspx.


Voor meer informatie
Pride PR
Ivette van der Elst / Simone Pouw
071 568 00 28
netgear@pridepr.nl
Deel dit bericht  
Twitter Facebook LinkedIn
Eerder van NETGEAR  


Reacties  
Er zijn nog geen reacties. Om te reageren moet u inloggen
Logo Google

Logo WIBU-SYSTEMS

Logo Interxion
Logo Red Hat, Inc.

Logo AvePoint

Logo Valid

Logo PQR B.V.

Logo TomTom Telematics

Logo Descartes

Logo SAP

Logo Extreme Networks

Logo KPN

Logo SAP Concur

Logo Thuiswinkel.org

Logo Pinewood

Logo Thuiswinkel.org

Logo Conrad.nl

Logo Tableau Software

Logo Tableau Software

Logo Freshworks

Logo Freshworks
Geplaatst:
Verstreken tijd: 1341 dagen
PR contact  
Logo Pride PR
NETGEAR contact  
Logo NETGEAR
  +31(0)182-587000
  info@netgear.nl
  www.netgear.nl
NETGEAR sociaal  
NETGEAR tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Data Matters BV
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Kopano
Logo Jet-Stream
Logo Avinty
Logo Cacholong
Logo Comarch AG
Logo Xinno
Logo Leadgate Europe
Logo NewChannel
Logo Enable-U
Logo Sooda internetbureau
Logo Click&Boat
Logo Portiva
Logo Fairbanks
Logo PQR B.V.
Logo Rittal bv
Logo Spryng
Logo CLOUDOE BV
Logo Belcentrale.nl
Logo Broad Horizon
Logo CloudSuite B.V.
Logo Medius
Logo Postex Nederland B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Curvature
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo CloudSuite B.V.
Logo Rittal bv
Logo WIBU-SYSTEMS
Logo Interxion
Logo Red Hat, Inc.
Logo AvePoint
Logo Valid
Logo TomTom Telematics
Logo Descartes
Logo SAP
Logo Extreme Networks
Logo Mindbreeze GmbH
Logo Mindbreeze GmbH
Logo Unisys
Logo ZyXEL
Logo NetApp
Logo Visma | Raet
 
www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlContentbureau