ContentbureauContentbureauwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl
2501 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (4 jaar en 179 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: OCTANE PR

PRIV by BlackBerry nu verkrijgbaar in Nederland via KPN en ShopBlackBerry

BlackBerry Limited (NASDAQ: BBRY; TSX: BB), wereldwijd leider in beveiligde mobiele communicatie, kondigt aan dat PRIV™ by BlackBerry nu ook beschikbaar is via KPN in Nederland. PRIV is de eerste BlackBerry smartphone met een Android besturingssysteem en is vanaf nu ook verkrijgbaar via verschillende KPN-kanalen, waaronder de KPN retail winkels, KPN XL winkels, KPN B2B-kanalen en online via KPN.com. De adviesprijs voor het losse toestel is 779 euro (inclusief btw). Daarnaast is de smartphone beschikbaar in verschillende abonnementsvormen voor zowel consumenten als zakelijke klanten. PRIV is in Nederland ook verkrijgbaar via ShopBlackBerry
 
PRIV combineert de productiviteit-, security- en privacy-functionaliteiten van BlackBerry met een uitgebreide Google Play™ store. PRIV is een ultradunne smartphone en ontworpen met de beste technologie. Het toestel heeft een dual-curved scherm, een touch- en fysiek toetsenbord, een 18 megapixel camera en een batterij met een lange levensduur. Tevens bevat PRIV specifieke tools die gebruikers de mogelijkheid geeft om hun privacy te beheren en controleren. 
 
Een nieuwe standaard voor security en privacy 
Bij PRIV staan security en privacy centraal. Security highlights zijn onder andere:
 • Geavanceerde privacy beheermogelijkheden: De exclusieve DTEK™ by BlackBerry® app for Android™ controleert en rapporteert over applicaties die toegang hebben tot de microfoon, camera, locatie en persoonlijke informatie. Hiermee zijn gebruikers er zeker van dat hun persoonlijke data privé blijft. Gebruikers kunnen nu in één oogopslag zien wanneer hun privacy in het geding is, zodat actie kan worden ondernomen.   
 • Beveiligde hardware: BlackBerry’s hardware root of trust is een uniek productieproces en gebruikt cryptografische sleutels in de hardware van het toestel. Hiermee levert het een veilige basis voor het volledige platform. 
 • Verified boot en beveiligde bootchain: Sleutels zijn geïmplementeerd in het toestel, van hardware tot aan het OS en de applicaties, zodat iedere laag afzonderlijk geverifieerd kan worden om misbruik te voorkomen. Daarnaast zijn duizenden aanpassingen gedaan aan de Linux kernel met verschillende patches en configuratieaanpassingen om de beveiliging te verbeteren. 
 • Volledige ondersteuning binnen BlackBerry’s Enterprise Mobility Management (EMM)-oplossing: PRIV kan worden geïntegreerd met BES12, de cross platform EMM-oplossing van BlackBerry. 
  
Een nieuwe standaard voor de Slider Form Factor
PRIV is onderdeel van BlackBerry’s cross-platform strategie, om klanten meer keuze te bieden ten aanzien van beveiligde oplossingen. Een aantal belangrijke features van PRIV zijn:
 • Volledige Android applicatie- en ecosysteem-ervaring – PRIV voegt nieuwe functionaliteit toe aan het Android-platform en geeft gebruikers volledige toegang tot meer dan één miljoen applicaties: of het nu Instagram, Spotify, Uber of BBM® is, het is te vinden in de Google Play™ store. 
 • Het beste van beide toetsenborden – PRIV biedt de vrijheid om te kiezen tussen een virtueel of een fysiek toetsenbord. 
 • Sterk en mooi scherm – een 5.4-inch dual-curve OLED-display biedt de ruimte aan rijke kleuren, diepe zwarttinten en minder stroomverbruik. Met een resolutie van 2560x1440 levert het een pixeldichtheid van 540 PPI. Dat is vier keer het aantal pixels van een standaard HDTV. Langs de gebogen rand van het scherm zit ook een Productivity Tab dat in één oogopslag inzicht biedt in de meest relevante informatie van de BlackBerry Hub, agenda, taken en contacten. 
 • Batterij gaat een volledige dag mee – PRIV heeft een 3410 mAh batterij met voldoende vermogen om tot 22,5 uur aan één stuk door te werken met gevarieerd gebruik*. 
 • State-of-the-Art camera – De camera is een 18MP camera gecertificeerd door Schneider-Kreuznach® en ontworpen om professioneel uitziende foto’s te maken met minimale inspanning. De camera integreert tevens technologieën die vaak worden gebruikt in DSLR camera’s.   
 • Krachtige performance en uitbreidbare opslag – PRIV wordt aangedreven door de Qualcomm Snapdragon 808-processor. Dit is een premium-tier chip-set die is ontworpen om consumenten een hoogwaardige en boeiende gebruikerservaring te bieden in combinatie met Qualcomm® SecureMSM™ technologie en Qualcomm® Snapdragon StudioAccess™ content protection. Met de aanwezige 32 GB aan opslag en ondersteuning voor micro SD-kaarten tot 2 TB, geeft het PRIV gebruikers de flexibiliteit om betaalbare opslag toe te voegen.
 • BlackBerry® Natural Sound – PRIV wordt geleverd met krachtige luidsprekers en een systeem met drie microfoons waardoor de luisterervaring van hoge kwaliteit is. BlackBerry Natural Sound Technology is ingebouwd in Wi-Fi en cellular call sound, dat afhankelijk is van de positie van de telefoon en het achtergrondgeluid dat het volume automatisch aanpast, zodat gebruikers dit niet zelf hoeven te doen. 
 • Android™ for Work – PRIV is ook zeer geschikt voor zakelijk gebruik. Android for Work ondersteunt snelle, eenvoudige en beveiligde integratie met de zakelijke omgeving. Dankzij de feilloze integratie met Google Play for Work is eenvoudige toegang mogelijk tot apps die beheerd worden door een IT-afdeling.  
 
Ondanks dat PRIV, met het Android besturingssysteem, nu een keuze biedt aan nieuwe en bestaande klanten, blijft BlackBerry toegewijd aan het BlackBerry 10 besturingssysteem. BlackBerry zal nieuwe platformupdates naar de markt blijven brengen die gericht zijn op security en privacy. 
 
Kijk voor meer informatie over PRIV op www.BlackBerry.com/PRIV. Volg ook alle updates over PRIV via de Inside BlackBerry blog
 
*Gebaseerd op een gevarieerd gebruikersscenario. Veel factoren hebben effect op de batterijlevensduur, waaronder netwerkverbinding, applicatiegebruik, feature-configuratie en batterijleeftijd. Werkelijke resultaten kunnen afwijken.

About BlackBerry
BlackBerry is securing a connected world, delivering innovative solutions across the entire mobile ecosystem and beyond. We secure the world’s most sensitive data across all end points – from cars to smartphones – making the mobile-first enterprise vision a reality. Founded in 1984 and based in Waterloo, Ontario, BlackBerry operates offices in North America, Europe, Middle East and Africa, Asia Pacific and Latin America. The Company trades under the ticker symbols “BB” on the Toronto Stock Exchange and “BBRY” on the NASDAQ. For more information, visit www.BlackBerry.com.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Tel: +31 (0)40 266 1130
Ingrid van de Nieuwenhof / Lieke Peters
E-mail: goodNL@octanepr.com
 
BlackBerry and related trademarks, names and logos are the property of BlackBerry Limited and are registered and/or used in the U.S. and countries around the world. All other marks are the property of their respective owners. BlackBerry is not responsible for any third-party products or services.
Tags  
Laatste van Good Technology  
BlackBerry versterkt enterprise partnerprogramma

BlackBerry’s AtHoc crisiscommunicatieplatform nu beschikbaar in beveiligde Europese datacenters

BlackBerry geeft BBM-gebruikers nog meer privacy en controle
Vliegschaamte zorgt mogelijk voor daling claims

Inserve biedt privacy-bewust ticketsysteem voor IT dienstverleners met Cyberfusion

OutSystems komt met nieuw partnerprogramma om inkomsten partners te verhogen

LogRhythm nummer 1 in klanttevredenheid in Grid Report for SIEM en Leader Incident Response-rapport van G2

Altares Dun & Bradstreet wint aanbesteding Europese Commissie

API- en integratiespecialist Yenlo breidt Account Managementteam uit om sneller te groeien op de Europese markt

Zyxel introduceert nieuwe zakelijke WiFi 6 accesspoints voor mkb

Sharp Energy Solutions Europe treedt toe tot eerste wereldwijde e-marktplaats Solar & Storage DigiCon als één van de founding partners

Superstrata presenteert ’s werelds eerste, op maat 3D-geprinte unibody carbonfiber fiets en e-bike

devolo Magic 2 LAN DINrail: highspeed internet direct vanaf de bron

Ictivity wint Europese aanbesteding Aloysius Stichting

Eerste open food-marktplaats Foodl biedt ubiquitous commerce met technologie van commercetools

Unit4 Wholesale overgenomen door Kerridge Commercial Systems

Thinkwise low-code platform krijgt nieuwe universele gebruikersinterface

Razer Huntsman Mini: dominantie in een compact formaat

VMware presenteert Cybersecurity Threat Report: aanzienlijke toename aanvallen en digitale inbraken in Nederland

The Forrester Wave™: Liferay is een strong performer in de categorie intranetplatforms

VacatureVerbeteraar.nl gaat op in nieuwe recruitment-module van Textmetrics

Groei-investeerder Verdane investeert € 10 miljoen in Studytube
Boomi Blueprint framework voor datamanagement levert bewezen snellere ROI dankzij best practices

Rubix draagt bij aan realisatie nieuw Donorregister bij het CIBG

PlanMen en Calabrio gaan samenwerken binnen klantcontact voor meer impact bij klanten d.m.v. WFM Technologie

Het Rode Kruis en Deloitte ontwikkelen app voor efficiënt vrijwilligersmanagement met OutSystems-platform

Qualys benoemt Ben Carr tot Chief Information Security Officer

Adeptiv kiest SentinelOne voor endpoint-security

Gratis update voor LANCOM RS®Unified Firewalls
Geplaatst:
Verstreken tijd: 4 jaar en 179 dagen
Good Technolog.. contact  

Logo Good Technology

  +31 20 7997752
  www1.good.com
Good Technolog.. sociaal  


Good Technolog.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Claim24
Logo Inserve
Logo Distology Nederland B.V.
Logo ID Control
Logo Korton Group
Logo QuandaGo
Logo Relined Fiber Network
Logo Avinty (GGZ)
Logo QuandaGo
Logo iQibt B.V.
Logo Heliview Conferences & Training
Logo Solmate
Logo Distology Nederland B.V.
Logo TRADUS
Logo Coastr
Logo Yenlo
Logo PlanMen
Logo Guardian360 bv
Logo Frontline Solutions
Logo Boys with Brains
Logo Broad Horizon
Logo Unexus B.V.
Logo Boys with Brains
Logo PayIBAN BV
Logo iQibt B.V.
Logo Orange Cyberdefense Netherlands B.V.
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo PlanMen
Logo SCOS Software bv
Logo Spryng
Logo OutSystems
Logo LogRhythm
Logo Altares Dun & Bradstreet
Logo Zyxel
Logo Sharp Electronics Nederland
Logo Ictivity
Logo devolo
Logo Superstrata
Logo commercetools
Logo Kerridge Commercial Systems
Logo Thinkwise
Logo Dell Boomi
Logo Rubix
Logo OutSystems
Logo Qualys
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt persberichten platform voor de IT-sector

In de database
- 88848 persberichten
- 5745 bedrijfsprofielen
- 59 PR-bureauprofielen
- 8414 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl