www.marcommit.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlContentbureau
2473 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (1365 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: MCS PR

Veenman kondigt innovatieve Printing-as-a-Service aan: Innoprint

Bruna eerste partner voor printlocaties ten behoeve van consument en zakelijke gebruiker

Rotterdam, 19 januari 2016Veenman, specialist op het gebied van geïntegreerd documentbeheer, introduceert Innoprint, een innovatieve en veilige cloudoplossing die het voor iedereen mogelijk maakt om ongeacht locatie en vanaf elk device te printen op printers die zich op openbare plaatsen bevinden. Hiervoor betalen gebruikers alleen voor de prints die zij daadwerkelijk maken. Een eigen printer is niet langer nodig.

Dirk Olivier, algemeen directeur Veenman: “Wij gaan met een innovatieve oplossing de markt ingrijpend veranderen. Printvolumes nemen steeds verder af, maar consumenten, mobiele werkers, zzp’ers en organisaties willen nog steeds af en toe kunnen printen. Met Innoprint kan dat allemaal, op een plek in de buurt. Wij zorgen voor het netwerk van printlocaties, de koppeling tussen de locaties, de cloudoplossing, de registratie en de betaalvoorziening. Dat is nog niet eerder gedaan en het sluit helemaal aan bij de trend naar gedeeld gebruik en alleen betalen voor dat gebruik. Een revolutie op de traditionele printmarkt!”Veenman speelt met dit concept in op de snel veranderende markt om zijn business wederom opnieuw uit te vinden. Voor organisaties verwacht Veenman zelfs een geheel nieuw betaalmodel dat zal leiden tot een ontwrichting van de traditionele modellen voor printen. Het is een opstap naar geheel nieuwe, flexibele printcontracten. Innoprint gaat gebruikmaken van een netwerk van printers op openbare locaties, zoals kiosken, supermarkten, postagentschappen, benzinestations, restaurants, hotels, scholen, vliegvelden, enzovoorts. Veenman werkt hard aan een brede spreiding, om het mogelijk te maken binnen en buiten kantoor- en winkeltijden te kunnen printen.

Bruna eerste partner
De eerste keten die Innoprint gaat aanbieden in de winkels is Bruna, marktleider op het gebied van boeken, tijdschriften en dagbladen, en één van de grootste aanbieders op het gebied van papier- en schrijfwaren voor de consument en kleinzakelijke gebruikers.“Wij zijn op zoek naar partners die willen vernieuwen en die samen met ons de klantervaring en serviceverlening kunnen verbeteren,” zegt Fred Zeegers, Algemeen Directeur van Bruna. “Met Veenman en Innoprint kunnen wij bestaande en nieuwe klanten nog beter van dienst zijn, zowel in de consumenten- als in de (klein) zakelijke markt. We zijn continu bezig onze omnichannel-mogelijkheden uit te breiden, waardoor een perfecte combinatie ontstaat tussen ons sterke netwerk van winkels en de digitale wereld.”

Printing-as-a-Service
Veenman richt zich met Innoprint (www.innoprint.nl) ook op partijen die een printvoorziening willen aanbieden als service. Voorbeelden zijn hotels, conferentieoorden en kantoorverzamelgebouwen. Veenman verleent de volledige bijbehorende service aan de locaties.

De adviesprijzen voor consumenten zijn als volgt:
  • A4 enkelzijdig zwart/wit: €0,15
  • A4 enkelzijdig kleur: €0,45
  • Scannen: €0,05 per pagina (het gescande document wordt naar het e-mailadres van de gebruiker verzonden).
Voor zakelijk printen in meer gesloten omgevingen worden andere prijzen gehanteerd en kunnen ook prijsafspraken op maat worden gemaakt. De papierkwaliteit is conform kantooreisen. Gekleurd papier, ander formaat (A3) of andere papierkwaliteit is mogelijk in overleg met locatie. De locaties maken gebruik van snelle printers van A-merken, eveneens conform kantooreisen.

Over Veenman
Veenman is een onafhankelijke partner die organisaties helpt bij het inrichten en optimaliseren van hun informatie- en documentmanagement. Als specialist op het gebied van Integrated Document Management (geïntegreerd documentbeheer) structureert, optimaliseert en digitaliseert Veenman informatie- en documentstromen, zowel on premise als in de cloud. Het bedrijf is gespecialiseerd in de sectoren zorg, onderwijs, notariaat, transport & logistiek. Naast het hoofdkantoor in Rotterdam, heeft Veenman vestigingen in Amsterdam, Best en Zwolle. De onderneming maakt deel uit van Xerox Corporation. Voor meer informatie: www.veenman.nl.

Contact voor de pers

Veenman
Hanneke Mulder
Marketing Manager
T: 010 28 46 320
E: hanneke.mulder@veenman.nl

MCS PR
Carroll Florentinus
T: 023 56 28 208
E: veenman@mcspr.nl
Deel dit bericht  
Twitter Facebook LinkedIn
Eerder van Veenman B.V.  


Reacties  
Er zijn nog geen reacties. Om te reageren moet u inloggen
Geplaatst:
Verstreken tijd: 1365 dagen
PR contact  
Logo MCS PR
Veenman B.V. contact  
Logo Veenman B.V.
  010-284 6123
  info@veenman.nl
  www.veenman.nl
Veenman B.V. sociaal  
Veenman B.V. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo NewChannel
Logo PanCompany
Logo Maunt
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo NewChannel
Logo Belcentrale.nl
Logo Distology Nederland B.V.
Logo Leadgate Europe
Logo QuandaGo
Logo NewChannel
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo ZyLAB
Logo Insight
Logo Data Matters BV
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo RoSecure
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Medius
Logo Belcentrale.nl
Logo Vcare connect
Logo SCOS Software bv
Logo Spryng
Logo E-mergo
Logo Curvature
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Yenlo
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Keeping
Logo PQR B.V.
Logo Rittal bv
Logo GTT Communications
Logo Interxion
Logo Ymor
Logo XpertHR
Logo Building Blocks
Logo Conscia Nederland B.V.
Logo Flanderijn
Logo Uniserver
Logo Cisco
Logo Pegasystems
Logo Databricks
Logo Workday
Logo Altares Dun & Bradstreet
Logo IFS
Logo Liquit
 
www.marcommit.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nl