www.EVENTIVE.nlContentbureauwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl
2500 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (4 jaar en 170 dagen geleden)
Bedrijf:

Neota Logic en Transform Data International sluiten partnership en maken zo artificial intelligence (AI) oplossingen beschikbaar voor de juridische sector in Europa

Maastricht – 18 Januari 2016 - Neota Logic, wereldwijde leverancier van ‘hybride kunstmatige intelligente’ oplossingen kondigt vandaag een partnership aan met Transform Data International, een in Nederland gevestigde specialist die zich richt op innovatieve oplossingen voor de advocatuur, juridische afdelingen en overige professionele dienstverleners.

De oplossing van Neota Logic maakt het onder andere mogelijke beslisprocessen te optimaliseren en versnellen. Verder kunnen professionele dienstverleners op basis van de technologie nieuwe diensten ontwikkelen die beter aansluiten bij de competitieve marktomstandigheden.

Door dit partnership kunnen klanten van Transform Data niet alleen profiteren van de document-, dossier- en management oplossingen maar ook een gedeelte van de kennis die in hoofden van juristen zit op een geautomatiseerde wijze aanbieden aan hun klanten. Door het ‘hybride’ model, waarbij de expertise van mens en machine optimaal kunnen worden afgestemd, is Neota Logic in staat snel en praktische oplossingen te realiseren zonder lange ontwikkeltrajecten en tegen lage kosten.

Het partnership zal zorgen voor een snellere groei van Neota Logic binnen de Europese markt door lokale kennis van het platform en de uitbreiding in implementatie capaciteit.

Richard Seabrook, Europa’s Managing Director, Neota Logic, zegt “Transform Data is een innovatief en snel groeiend bedrijf dat wordt bestuurd door mensen met veel ervaring binnen de juridische sector. We zijn blij met dit nieuwe partnership en het vormt de basis voor onze expansie in Europa.”

Rob Kubben, Managing Partner, Transform Data, geeft aan uit te kijken naar de intensieve samenwerking met Neota Logic: “Door hun goede reputatie in de Verenigde Staten hebben we er het volste vertrouwen in dat de oplossing ook goed aansluit bij de vragen die we momenteel krijgen van organisaties in Europa.”

Over Neota Logic
Neota Logic is wereldwijde aanbieder van intelligente software voor de juridische sector en sectoren die veel te maken met comlexe wet- en regelgeving. Door de combinatie van regels, beredeneren, beslissing management en document automatisering worden makkelijk te ontwikkelen, slimme applicaties gemaakt die organisaties helpen risico’s te vermijden en wet- en regelgeving te volgen. Neota Logic applicaties zijn mobiel beschikbaar en kunnen ingesloten worden in portals en websites en integreren naadloos met andere systemen.
Meer informatie: www.neotalogic.com

Over Transform Data International
Transform Data gaat uit van contextgebaseerde systemen op basis van het ‘Business First, Users First’-principe. Door prioriteit te geven aan bedrijfsinnovatie en de eindgebruikers creëert Transform Data op basis van gerenommeerde softwareproducten een omgeving die gestructureerde data, ongestructureerde data en beheerde activiteiten samenbrengt in een intuïtieve gebruikersinterface. Daarbij maakt het niet uit welk apparaat wordt gebruikt.
Transform Data richt zich op een brede doelgroep, maar heeft een specifieke focus op de zakelijke en financiële dienstverleners en de zorg.
De oplossingen van Transform Data zorgen voor het optimaal gebruik van informatie binnen organisaties; bijvoorbeeld bij besluitvormingsprocessen of dagelijkse (mobiele) processen waarbij de beschikbaarheid van accurate gegevens ondersteunend is. Transform Data helpt organisaties de totale productiviteit van hun medewerkers te optimaliseren.
Meer informatie: www.transformdata.eu

Voor meer informatie bekijk http://www.transformdata.eu/neota-logic/ of e-mail info@transformdata.eu


Pers contact
Vince van de Weijer
Transform Data International
Tel.: +31 (0)43 808 0104
vince.vdweijer@transformdata.eu
Laatste van Transform Data  
Geplaatst:
Verstreken tijd: 4 jaar en 170 dagen
Transform Data contact  

Logo Transform Data

  +31 (0)43 808 0104
  info@transformdata.eu
  www.transformdata.eu
Transform Data sociaal  


Transform Data tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Relined Fiber Network
Logo Avinty (GGZ)
Logo QuandaGo
Logo iQibt B.V.
Logo Heliview Conferences & Training
Logo Solmate
Logo Distology Nederland B.V.
Logo TRADUS
Logo Coastr
Logo ID Control
Logo QuandaGo
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Moneezy
Logo evisit
Logo Quinyx
Logo Boys with Brains
Logo PayIBAN BV
Logo iQibt B.V.
Logo Orange Cyberdefense Netherlands B.V.
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo PlanMen
Logo SCOS Software bv
Logo Spryng
Logo Frontline Solutions
Logo Spryng
Logo Dataplace
Logo Postex Nederland B.V.
Logo RoSecure
Logo Postex Nederland B.V.
Logo Guardian360 bv
Logo PEAK-IT
Logo devolo
Logo Thinkwise
Logo Sharp Electronics Nederland
Logo Telindus
Logo myBrand
Logo Ivanti
Logo AnylinQ
Logo Tech Data Nederland
Logo bunq
Logo SecureMe2
Logo Eaton
Logo Diamanti
Logo Shippeo
Logo Motiv ICT Security
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt persberichten platform voor de IT-sector

In de database
- 88768 persberichten
- 5735 bedrijfsprofielen
- 59 PR-bureauprofielen
- 8357 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl