Datum: (916 dagen oud)
Bedrijf:

Evianne Hazeleger van TNS Nipo naar MWM2Amsterdam, 18 januari 2016 – Evianne Hazeleger (25) start als junior research consultant bij onderzoeksbureau MWM2. Ze gaat deel uitmaken van team Finance & Services. Hiervoor werkte Evianne bij marktonderzoeker TNS Nipo. Zij deed hier ervaring op binnen de overheids-, non-profit – en zorgsector en voerde onderzoeken uit voor patiëntenverenigingen, ministeries en onderwijsinstellingen.

Evianne: “MWM2 heeft een vooruitstrevend en energiek karakter, dat spreekt me ontzettend aan. Deze omgeving is voor mij perfect om veel te leren en mezelf verder te ontwikkelen.”

Govert van den Bos, algemeen directeur bij MWM2: “MWM2, en in het speciaal het team Finance & Services, is blij met de komst van Evianne. Haar kennis en enthousiasme zijn een positieve aanvulling op dit team en dragen bij aan de continue groei van ons bedrijf.”

Over MWM2
MWM2, Marktonderzoek bureau van het jaar 2014, is hét toonaangevende bureau in Nederland voor toegankelijk online en mobiel onderzoek. Zij gelooft in de kracht van de mening van stakeholders voor alle organisaties. Zij adviseert en faciliteert organisaties in het luisteren naar haar stakeholders en ondersteunt bij het vertalen van hun stem naar acties binnen de organisatie. MWM2 biedt hiervoor ervaren, toegewijde consultants in combinatie met superieure researchtechnologie. MWM2 staat voor Meer Weten van Mensen en Markten.