www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nl
2472 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (1343 dagen geleden)
Bedrijf:

The Next View en ERP-SEC ontwikkelen nieuw wapen in de strijd tegen cybercrime

Veiligheidsexperts ontwikkelen de Vulnerability Scan om kwetsbaarheden in SAP systemen bloot te leggen en te verhelpen

‘s-Hertogenbosch, 18 januari 2016 – Sinds 1 januari 2016 is de Nederlandse privacywetgeving aangescherpt. Voor veel organisaties is dat een aanleiding om de beveiliging van hun SAP systemen nog eens extra onder de loep te nemen. De nieuwe Vulnerability Scan van The Next View en ERP-SEC helpt daarbij. Deze maakt het mogelijk om kwetsbaarheden in SAP systemen te identificeren én cyberrisico’s te elimineren. De scan is het eerste resultaat van het exclusieve partnership tussen The Next View en ERP-SEC.

Security speelt een steeds grotere rol binnen zakelijke IT-systemen. Enerzijds doordat bedrijven steeds meer gevoelige data verzamelen en ze afhankelijk zijn van IT voor hun primaire processen. En anderzijds doordat hackers almaar creatiever worden in het vinden van beveiligingsgaten. Daar komt bij dat organisaties sinds 1 januari 2016 wettelijk verplicht zijn om datalekken te melden bij het College bescherming persoonsgegevens. De Autoriteit Persoonsgegevens is hierbij bevoegd om boetes uit te delen tot 820.000 euro. “Een cyberaanval of een datalek heeft niet alleen een vergaande financiële impact op organisaties”, benadrukt Jan-Willem Goes, SAP Security Lead van The Next View. “Maar kan ook leiden tot juridische claims en onomkeerbare reputatieschade.”

Een voor de hand liggende samenwerking
Vanaf dit jaar bundelen ERP-SEC en The Next View hun krachten om de klant nóg beter te ondersteunen bij het oplossen van beveiligingsvraagstukken. Het partnership is voor de bedrijven een logische volgende stap, aangezien ze zich beiden al jaren inzetten voor een ijzersterke beveiliging van SAP omgevingen. Voor The Next View behoort SAP Security – naast Big Data en Cloud – tot één van de drie belangrijkste bedrijfspijlers. ERP-SEC is ontwikkelaar en leverancier van de SAP gecertificeerde beveiligingssoftware Protect4S. Protect4S maakt het mogelijk om SAP systemen uitvoerig te scannen en kwetsbaarheden in de beveiliging bloot te leggen. “De software van ERP-SEC is uniek in zijn soort”, aldus Jan-Willem Goes. “Protect4S checkt namelijk niet alleen de kwetsbaarheden in het SAP systeem, maar controleert ook het onderliggende operating system en de database. Daarmee hebben onze Security Consultants een unieke tool in handen om snel meerdere SAP systemen te scannen en mogelijke veiligheidsproblemen aan het licht te brengen.”

Een nieuw wapen tegen cyberaanvallen
Vanaf dit jaar biedt The Next View de SAP Vulnerability Scan aan, een op Protect4S gebaseerde dienst die ERP-SEC en The Next View samen ontwikkelden. Goes: “Met behulp Protect4S scannen onze gecertificeerde specialisten de SAP systemen en brengen een gedetailleerd advies uit over de beveiligingsrisico’s. We helpen onze klanten mitigerende maatregelen te realiseren, en voeren de scan daarna nogmaals uit. Zo weten we zeker dat de kwetsbaarheden ook daadwerkelijk zijn aangepakt.” Joris van de Vis, SAP Security Specialist van ERP-SEC, vult aan: “Met de Vulnerability Scan hebben bedrijven altijd een actueel beeld van de mogelijke beveiligingsrisico’s en kunnen ze direct tot actie overgaan. Daardoor staan ze sterk tegen cyberaanvallen en datalekken.” 

Over ERP-SEC
ERP-SEC richt zich volledig op het beveiligen van SAP systemen, en is ontwikkelaar en leverancier van de softwareapplicatie Protect4S. Het team van ERP-SEC bestaat uit deskundige SAP specialisten en ontwikkelaars met een ruime kennis van de beheerpraktijk van SAP systemen. www.erp-sec.com

Over The Next View
Voor The Next View behoort SAP Security – naast Big Data en Cloud – tot één van de drie belangrijkste bedrijfspijlers. Het bedrijf uit ’s-Hertogenbosch levert state of the art, gebruiksvriendelijke oplossingen op basis van Big Data, Cloud & Security technologie die organisaties helpen om nóg meer uit hun SAP landschap te halen. Onlangs won The Next View voor het derde jaar op rij een FD Gazellen Award. www.thenextview.nl
Deel dit bericht  
Twitter Facebook LinkedIn
Eerder van The Next View  


Reacties  
Er zijn nog geen reacties. Om te reageren moet u inloggen
Logo Google

Logo WIBU-SYSTEMS

Logo Interxion
Logo Red Hat, Inc.

Logo AvePoint

Logo Valid

Logo PQR B.V.

Logo TomTom Telematics

Logo Descartes

Logo SAP

Logo Extreme Networks

Logo KPN

Logo SAP Concur

Logo Thuiswinkel.org

Logo Pinewood

Logo Thuiswinkel.org

Logo Conrad.nl

Logo Tableau Software

Logo Tableau Software

Logo Freshworks

Logo Freshworks
Geplaatst:
Verstreken tijd: 1343 dagen
The Next View contact  
Logo The Next View
The Next View sociaal  
The Next View tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Data Matters BV
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Kopano
Logo Jet-Stream
Logo Avinty
Logo Cacholong
Logo Comarch AG
Logo Xinno
Logo Leadgate Europe
Logo NewChannel
Logo Enable-U
Logo Sooda internetbureau
Logo Click&Boat
Logo Portiva
Logo Fairbanks
Logo PQR B.V.
Logo Rittal bv
Logo Spryng
Logo CLOUDOE BV
Logo Belcentrale.nl
Logo Broad Horizon
Logo CloudSuite B.V.
Logo Medius
Logo Postex Nederland B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Curvature
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo CloudSuite B.V.
Logo Rittal bv
Logo WIBU-SYSTEMS
Logo Interxion
Logo Red Hat, Inc.
Logo AvePoint
Logo Valid
Logo TomTom Telematics
Logo Descartes
Logo SAP
Logo Extreme Networks
Logo Mindbreeze GmbH
Logo Mindbreeze GmbH
Logo Unisys
Logo ZyXEL
Logo NetApp
Logo Visma | Raet
 
www.lubbersdejong.nlContentbureauwww.marcommit.nlwww.LVTPR.com