www.EVENTIVE.nlwww.LVTPR.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl
2471 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (1341 dagen geleden)
Bedrijf:

Tensing Gold Partner van Esri

Waardenburg, Nederland en Rockville, Maryland Verenigde Staten, 13 januari 2016 - Tensing is verheugd aan te kondigen dat zij onlangs is benoemd tot Esri Gold Partner. Met deze stap bevestigen beide organisaties de jarenlange intensieve samenwerking alsmede de kennis en focus van Tensing op het gebied van Geo-ICT.

"Tensing is zeer vereerd met de Esri Gold Partnership status", aldus Tensing CEO Martin Knook. "Tensing zal meer en meer investeren in deze belangrijke relatie en het uitbreiden van onze Europese activiteiten, alsmede onze Amerikaanse praktijk. We zullen de focus op onze wereldwijde Esri GIS Consulting services verhogen en onze productontwikkeling op het ArcGIS-platform continueren", vervolgt Martin Knook.

Tensing maakt gebruik van het ArcGIS-platform bij productontwikkeling, bij projecten en bij dienstverlening aan klanten. Tensing’s geavanceerde meldkamersoftware CCR360 is gebouwd op het ArcGIS-platform van Esri. Met het Gold Partnership zet Tensing de groei van de geo-ICT-diensten (consultancy, support en beheer) en producten verder voort.

“Geografische informatie is een standaard onderdeel geworden van zowel ons privé als zakelijke leven en steeds meer organisaties beseffen dat”, zegt Dave Laurier, Directeur van de unit GIS Consultancy bij Tensing. “Door deze informatie middels het innovatieve ArcGIS-platform te combineren met informatie uit andere systemen kunnen antwoorden worden gegeven op nieuwe vragen. De specifieke kennis rondom geo-ICT is echter niet altijd binnen de eigen organisatie aanwezig. Tensing heeft een groot team van Esri-gecertificeerde professionals om organisaties te ondersteunen met advisering en implementaties van ArcGIS-oplossingen. We zijn trots dat onze expertise wordt erkend door de toekenning van het Gold partnership door Esri.”

 “Geografische informatie wordt ook steeds vaker gebruikt ten behoeve van de Openbare Orde en Veiligheid”, aldus Dirk Verbeek, directeur van Tensing Safety en Security. “Door geografische informatie beschikbaar te maken voor bijvoorbeeld de meldkamer, ontstaat een actueel geocentrische common operational picture. Een voorbeeld van zo’n toepassing is CCR360, dat draait op het Esri ArcGIS platform. Dankzij deze toepassing van geo-ICT is op een interactieve kaart te zien waar alle eenheden zich bevinden, welke incidenten plaatsvinden en andere bruikbare informatie zoals weer en verkeer.”

Jort Engels, partnermanager van Esri Nederland: “Tensing en Esri Nederland werken al vele jaren intensief samen. We doen dit bijvoorbeeld in de OOV-sector, waarvoor Tensing haar oplossing CCR360 positioneert. CCR360 is exclusief gebaseerd op het ArcGIS-platform. Daarnaast richt de business unit GIS Consulting van Tensing zich op diverse vormen van GIS consultancy en focust zich daarbij op het ArcGIS-platform. GIS Consulting heeft een duidelijke visie en strategie in de verdere opbouw en het onderhoud van de GIS-kennis van haar medewerkers, via een jaarlijks bedrijfsbreed GIS-opleidingsplan. Daarnaast zijn er duidelijke doelen ten aanzien van gecertificeerde specialisten binnen de ArcGIS domeinen Desktop, Developer en Enterprise. Gezien deze ontwikkelingen voelt de stap naar een Gold-partnership als logisch en natuurlijk”.  

Over Tensing
Al bijna 30 jaar ontwikkelt Tensing innovatieve softwareoplossingen en adviseert zij haar relaties wereldwijd over de implementatie van oplossingen op het gebied van enterprise mobility en GIS.

Tensing GIS Consultancy is gespecialiseerde dienstverlener op het gebied van Geo-Informatie. Zij onderscheidt zich met de focus op het Esri ArcGIS-platform en Safe Software FME. Sinds 2001 is Tensing business partner van Esri Nederland. In de achterliggende periode hebben we onszelf gespecialiseerd in het inzetten van het ArcGIS-platform. Tensing streeft ernaar om Esri-technologie op topniveau toe te passen, waarbij het leveren van hoogwaardige kennis centraal staat. Tensing heeft Esri-certificeringen op de gebieden desktop, developer én enterprise.

Tensing Safety & Security is een gerenommeerde leverancier van ICT-toepassingen voor de sector openbare orde & veiligheid en bedrijven waarvoor veiligheid een belangrijk aspect van het dagelijks werk is. Tensing Safety & Security onderscheidt zich door haar Geo-expertise die in vrijwel alle oplossingen een belangrijke rol speelt. Zij ontwikkelt en levert toepassingen voor o.m. politie, brandweer en particuliere beveiligingsbedrijven, uiteenlopend van meldkamer via Geo-analyse tot mobiele apps.

Meer informatie: www.tensing.com

Over Esri
Iedereen gebruikt regelmatig kaarten: thuis, op het werk of onderweg. Ze spelen in onze samenleving een grote rol in het begrijpen wat er gebeurt, het ontdekken van patronen en zoeken naar gewenste veranderingen. Als visueel middel laten kaarten iets zien wat geen tabel of systeem kan vertellen.

De wereld verandert soms sneller dan we doorhebben. Esri gelooft dat het inzicht van kaarten en analyses op geografische informatie kunnen helpen om het verschil te maken. Een Geografisch Informatie Systeem (GIS) is hiervoor het middel: hierin wordt informatie bijzonder. Met haar ArcGIS-informatie-technologie daagt Esri, al meer dan 45 jaar, anderen voortdurend uit vanuit een geografische bril te kijken naar informatie.


Noot voor de redactie (niet voor publicatie):

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met

Dave Laurier, Business Director Tensing GIS Consultancy
T: +31 (0)418 572 800
E: dlaurier@tensing.com

Dirk Verbeek, Business Director Tensing Safety & Security
T: +31 (0)626 794 797
E: dverbeek@tensing.com

Jennifer Hansen, Senior Sales Executive, Tensing USA
T: +1 240-614-1736
E: jhansen@tensing.com

Dene Mastwijk, Market Developer Esri Nederland
T: +31 (0)10 217 07 00
E: dmastwijk@esri.nl
Deel dit bericht  
Twitter Facebook LinkedIn
Eerder van Tensing International BV  


Reacties  
Er zijn nog geen reacties. Om te reageren moet u inloggen
Logo KPN

Logo Western Digital Netherlands B.V.

Logo Kaspersky

Logo TIE Kinetix N.V.

Logo Verizon Connect Netherlands B.V.
Logo Intus Workforce Solutions BV

Logo Kopano

Logo Ultimaker

Logo Klarna

Logo ilionx

Logo Visma | Raet

Logo Telecompaper

Logo VPRO

Logo Graydon

Logo Datto

Logo SentinelOne

Logo Dell Technologies

Logo GitLab

Logo Cognizant

Logo BlackBerry

Logo Kaspersky
Info  
Geplaatst:
Verstreken tijd: 1341 dagen
Bron:
Tensing Internatio.. contact  
Logo Tensing International BV
  +31 (0)418 572 800
  info@tensing.com
  www.tensing.com
Tensing Internatio.. sociaal  
Tensing Internatio.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Kopano
Logo Jet-Stream
Logo Avinty
Logo Cacholong
Logo Comarch AG
Logo Xinno
Logo Leadgate Europe
Logo NewChannel
Logo Enable-U
Logo Sooda internetbureau
Logo Click&Boat
Logo Portiva
Logo Fairbanks
Logo Serverius B.V.
Logo Broad Horizon
Logo CloudSuite B.V.
Logo Medius
Logo Postex Nederland B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Curvature
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo CloudSuite B.V.
Logo Rittal bv
Logo Belcentrale.nl
Logo XebiaLabs
Logo Yenlo
Logo Belcentrale.nl
Logo Yenlo
Logo Ultimaker
Logo Klarna
Logo ilionx
Logo Visma | Raet
Logo Red Hat, Inc.
Logo Riverbed
Logo Pegasystems
Logo Thales
Logo MPL
Logo Orderchamp B.V.
Logo ThousandEyes
Logo Arrow Electronics
Logo Citrix
Logo OTYS Recruiting Technology
Logo Vertiv
 
www.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl