www.lubbersdejong.nlContentbureauwww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nl
2472 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (1351 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Lubbers De Jong

Friends of Search 2016 kondigt volledige line-up aan

Tiental internationale topsprekers naar Amsterdam voor Nederlands grootste searchcongres

Amsterdam, 11 januari 2015 – Het programma van Friends of Search 2016, het grootste searchcongres van Nederland, is compleet. Op 11 februari komen internationale experts als Markus Tober (Searchmetrics) en Lee Odden (Toprank) naar Amsterdam, nadat eerder ook al de aanwezigheid van Larry Kim (Wordstream) en Will Reynolds (SEER Interactive) was aangekondigd. Friends of Search wordt georganiseerd door brancheorganisaties DDMA en IAB Nederland.

’s Werelds beste searchexperts delen op 11 februari in de Kromhouthal in Amsterdam hun kennis, ervaringen en toekomstverwachtingen op het gebied van zoekmachineoptimalisatie (SEO) en zoekmachinemarketing (SEA). Naast de hierboven genoemde specialisten spreken ook onder anderen Jim Banks (Biddable Media) en Niels Doerje (HRS Holidays). Naast internationale cases van Adidas en Cheapflights zijn er ook praktijkvoorbeelden van eigen bodem, van Tom Smits (Bol.com), Joris Verwater (Vergelijk.nl) en Martijn Scheijbeler (The Next Web). Het congres staat onder leiding van Bas van den Beld, European Search Personality of the Year 2015. Bekijk hier de volledige line-up.

SEO meer verspreid binnen organisaties
Lennert de Rijk, Managing Director NL bij Metapeople en mede-organisator van Friends of Search: ‘Friends of Search is interessant voor iedereen die zich in Nederland bezig houdt met SEO en SEA. In één dag wordt je volledig bijgepraat over alle ontwikkelingen op zoekmachinegebied. Belangrijk, want search speelt een grotere rol voor bedrijven dan ooit. We zien ook dat het vakgebied binnen organisaties steeds breder gedragen wordt, het is niet meer alleen maar een feestje van de searchspecialisten.’

Dat onderschrijft Wil Reynolds, oprichter van het Amerikaanse SEER Interactive en keynote speaker op Friends of Search, in een interview met Emerce: ‘SEO raakt zoveel kanalen en divisies in een organisatie. SEO heeft met social te maken, helpt om e-mailinschrijvingen te krijgen en mensen om de content op je website te vinden. Het SEO-succes is dan ook afhankelijk van die kanalen en divisies. De searchspecialisten die SEO breder in kunnen zetten bij een organisatie, zijn de searchspecialisten die er over 10 jaar nog steeds zijn.’

Early-bird tickets uitverkocht
De early-bird tickets voor Friends of Search 2016 zijn inmiddels uitverkocht. Via deze link zijn nog wel reguliere kaarten beschikbaar.

//

Over Friends of Search
Friends of Search is hét searchcongres met toegang tot de belangrijkste, internationale ontwikkelingen in de wereld van search, SEO en SEA. Friends of Search vindt op 11 februari 2016 plaats in de Kromhouthal in Amsterdam. Het congres is een initiatief van DDMA, brancheorganisatie voor data-driven marketing, en IAB Nederland, brancheorganisatie voor digitale marketing. Friends of Search wordt daarnaast mogelijk gemaakt door OrangeValley, Yonego, Metapeople, Nochii Online Marketing, S&D Interactive marketing, Searchresult, iProspect, Oogst Online, AdResults en Resolution.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Lubbers De Jong
Erik Molkenboer
T: 020-2050425
E: erik@lubbersdejong.nl

DDMA
Judit Peters
T: 020-4528413
E: juditpeters@ddma.nl

Dit persbericht is ook online beschikbaar.


Deel dit bericht  
Twitter Facebook LinkedIn
Eerder van DDMA  


Reacties  
Er zijn nog geen reacties. Om te reageren moet u inloggen
Geplaatst:
Verstreken tijd: 1351 dagen
PR contact  
Logo Lubbers De Jong
DDMA contact  
Logo DDMA
  020 4528413
  info@ddma.nl
  ddma.nl
DDMA sociaal  
DDMA tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Data Matters BV
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Kopano
Logo Jet-Stream
Logo Avinty
Logo Cacholong
Logo Comarch AG
Logo Xinno
Logo Leadgate Europe
Logo NewChannel
Logo Enable-U
Logo Sooda internetbureau
Logo Click&Boat
Logo Portiva
Logo Fairbanks
Logo Keeping
Logo PQR B.V.
Logo Rittal bv
Logo Spryng
Logo CLOUDOE BV
Logo Belcentrale.nl
Logo Broad Horizon
Logo CloudSuite B.V.
Logo Medius
Logo Postex Nederland B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Curvature
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo CloudSuite B.V.
Logo Barracuda Networks
Logo Cegeka
Logo Poly
Logo commercetools
Logo Schneider Electric
Logo ISBW
Logo WIBU-SYSTEMS
Logo Interxion
Logo SAP Concur
Logo Red Hat, Inc.
Logo AvePoint
Logo Valid
Logo TomTom Telematics
Logo Descartes
Logo SAP
 
www.lubbersdejong.nlContentbureauwww.LVTPR.comwww.marcommit.nl