www.LVTPR.comContentbureauwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl
2497 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (1546 dagen geleden)
Bedrijf:

Callexcell wint Innovation Award voor innovatieve contact center oplossing

Vianen, 7 januari 2016 - Callexcell is een facilitair contact center, gevestigd in het Stayen stadion in Sint Truiden België. Zij noemen zichzelf: “Not Another Contact Center”. Geheel in lijn met deze slogan kiest Callexcell voor innovatieve oplossingen om hun werk zo goed mogelijk te kunnen doen.

Marcel Reuvers (Directeur van Frontline): “Wij zijn enorm trots op onze klant Callexcell. Met hun innovatieve aanpak zorgen zij ervoor dat zij onderscheidend zijn en blijven ten opzichte van hun concurrenten. Zij staan altijd open voor innovaties die ervoor zorgen dat zij klantgerichter en efficiënter kunnen werken en communiceren”.

Een voorbeeld van deze innovatieve aanpak is een totaal geïntegreerde oplossing waarbij gebruik gemaakt wordt van de open architectuur van het Customer Interaction Center (CIC) van Interactive Intelligence en de externe oplossing PLANR.

PLANR is een intelligente agendaplanner vanuit de cloud, waarmee Callexcell eenvoudig en snel afspraken kan plannen voor verschillende opdrachtgevers. Deze cloud gebaseerde oplossing voorkomt dat afspraken dubbel gepland worden. Daarnaast houdt het rekening met dynamische afstanden voor reistijdberekening en stemt rechten af op de agendahouder. Informatie als klantdetails, adresgegevens of afspraakinformatie worden tijdens het gesprek automatisch weergeven. Dit biedt de mogelijkheid de optimale afspraak in te plannen waarbij rekening gehouden wordt met, onder andere, reistijden. Dit voorkomt fouten, bijvoorbeeld bij het intypen van gegevens. Afspraken worden automatisch gesynchroniseerd met agenda´s op diverse mailplatformen. Zo hebben agendahouders op elk gewenst apparaat beschikking tot alle details van de afspraak.

Callexcell heeft PLANR volledig geïntegreerd in hun campagnes via Interaction Dialer. Naast alle voordelen van Interaction Dialer, gebeurt het plannen van afspraken ook efficiënter. Alle relevante informatie wordt meegegeven bij een afspraak (scheelt typewerk en fouten) en resultaten worden automatisch in Interaction Dialer opgeslagen ten behoeve van rapportages en mogelijke nabelacties. De klanten van Callexcell, waaronder Worldline, zijn dan ook zeer tevreden over de bereikte resultaten.

Tijdens de jaarlijkse klantendag van Interactive Intelligence en haar Benelux partners, Interactions Benelux 2015, is Callexcell voor deze oplossing beloond met de Innovation Award.  De award werd in ontvangst genomen door François Gysbertsen van Callexcell en uitgereikt door Marcel Reuvers van Frontline.

Francois Gysbertsen:Dankzij PLANR kunnen we toegevoegde waarde creëren voor onze klant, transparant rapporteren en zo het partnership versterken. De Innovation Award is een mooie kroon op het werk van het hele team. Blijven innoveren en verbeteren doen we sowieso en als het even kan, dan doen we dat ook graag anders dan de rest. We zijn niet voor niks NACC: Not Another Contact Center.”

Over Callexcell
Callexcell verzorgt uw sales en service klantencontacten 24/7 via de kanalen van uw voorkeur. We denken mee met onze partner en bieden een end-to-end customer experience aan. Onze medewerkers kunnen rekenen op dagelijkse ondersteuning en gepersonaliseerde opleidingen. Dankzij onze expertise en passie leveren we kwaliteit en toegevoegde waarde. Een flexibel en transparant partnership, daar gaan we voor.
Callexcell, Not Another Contact Center www.callexcell.be

Over Frontline
Frontline is expert op het gebied van klantcontactcenter oplossingen. Deze oplossingen bevatten daarnaast geavanceerde mogelijkheden voor bijvoorbeeld gespreksopname, WFM en de integratie van CRM/ERP pakketten. De klanten van Frontline werken, net als Frontline zelf, klantgericht. De klantcontact afdeling is het kloppend hart van hun organisatie. Centraal staat een goede bereikbaarheid en een adequate afhandeling van elk klantcontact. Dat is waar het om draait, daar wordt u door uw klanten op beoordeeld en daar kan Frontline u bij helpen. Wij creëren klantbeleving! www.frontline.nl


François Gysbertsen (Callexcell) en Marcel Reuvers (Frontline)
Laatste van Frontline Solutions  
Frontline Solutions breidt diensten uit met Interaction Analytics oplossing van Xdroid

Drukwerkdeal.nl kiest voor Verint Monet om medewerkers optimaal te roosteren

Frontline past zowel koers als naam aan en wordt Frontline Solutions
Geplaatst:
Verstreken tijd: 1546 dagen
Frontline Solu.. contact  

Logo Frontline Solutions

  +31 882 680 780
  frontline-solutions.nl
Frontline Solu.. sociaal  


Frontline Solu.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Infinity IT B.V.
Logo QuandaGo
Logo True B.V.
Logo SiteLucent B.V.
Logo Alleeninkt.nl
Logo Bergler Software Solutions
Logo Xinno
Logo CPMview
Logo Kantoormeubelencenter.nl
Logo UvA Talen BV
Logo MyCademy
Logo Alleeninkt.nl
Logo PaperDigits
Logo Channext
Logo Botz4U
Logo PlanMen
Logo True B.V.
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo Dynatos
Logo Vcare connect
Logo Spryng
Logo Frontline Solutions
Logo Medius
Logo Spryng
Logo Botz4U
Logo Yenlo
Logo PQR B.V.
Logo Frontline Solutions
Logo Keeping
Logo PlanMen
Logo Diamanti
Logo OutSystems
Logo Visma | Raet
Logo CRM Partners
Logo Stocard
Logo Dell Boomi
Logo Sytac IT Consulting
Logo CompTIA
Logo Sharp Electronics Nederland
Logo Dutchitchannel.nl
Logo Conclusion
Logo Avit Group
Logo Extreme Networks
Logo Cisco
Logo Ctac N.V.
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 88036 persberichten
- 5638 bedrijfsprofielen
- 55 PR-bureauprofielen
- 7694 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.EVENTIVE.nlwww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl