Herken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlContentbureau
2507 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (6 jaar en 155 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Marcommit

QNH nieuwe cloudpartner Royal FloraHolland voor digitale transformatie

’s Werelds grootste bloemenveiling zet stap naar cloud-dienstverlening

Amsterdam, 6 januari 2016QNH Consulting gaat de aankomende periode diverse applicaties van Royal FloraHolland migreren naar het Microsoft Azure-platform en neemt daarmee een deel van het applicatielandschap in beheer. Aanleiding voor de migratie is dat Royal FloraHolland zich meer wil focussen op haar core business: het vermarkten van bloemen en planten. Door de stap naar de cloud te maken, wordt de aanschaf van nieuwe hardware sterk teruggedrongen. De veiling hoeft minder geld uit te geven aan het up-to-date houden van het serverpark en de operationele beheerkosten worden sterk verminderd. Daarnaast is Royal FloraHolland nu in staat om capaciteit sneller én beter te schalen. De keuze voor QNH viel op basis van een Best Value Procurement (BVP) RFP-traject.

JanPaul Landman, CIO bij Royal FloraHolland: “De afgelopen jaren is de invloed van en behoefte aan IT binnen onze organisatie gestegen. Nu we in aanloop naar 2020 nog verder gaan digitaliseren, wilden we graag met gespecialiseerde marktpartijen samenwerken. De technische expertise van QNH op het gebied van cloud- en applicatiebeheer helpt ons om deze digitale transformatie te realiseren. De regelmatige sparringsessies en de hechte samenwerking met QNH zorgen voor een optimaal resultaat. Door te migreren naar de cloud bespaart de veiling kosten en is zij beter in staat snel mee te bewegen met de veranderende behoeften van de eigen organisatie en de eisen die ketenpartners stellen. Samen met QNH zetten wij de volgende stap naar een digitale bloemenveiling en ik ga dan ook met veel plezier en vertrouwen de toekomst tegemoet.”

Hen Snackers, CEO bij QNH: “Wij zijn erg enthousiast over dit partnership met Royal FloraHolland. In een tijd waarin alles digitaliseert, zijn het vaak de meest traditionele bedrijven die moeite hebben om mee te gaan in deze verandering. Royal FloraHolland is het perfecte voorbeeld van een organisatie met een traditionele achtergrond, die toch de vooruitstrevende stap zet richting de cloud. Inmiddels zijn er een aantal unieke in-house applicaties van Royal FloraHolland naar Azure gemigreerd. De intentie is om de komende jaren steeds meer applicaties naar de cloud te migreren. Royal FloraHolland is hierdoor klaar voor de toekomst. Een samenwerking om trots op te zijn.”

Het eerste deel van het traject, het migreren van een klein deel van de in-house applicaties, is recent succesvol afgerond. De aankomende maanden wordt een aantal custom off-the-shelf applicaties overgezet en daarna start de rest van de migratie.

--------------

Noot voor redactie:
Bijgevoegd een afbeelding van de contractondertekening. Links op de foto Hen Snackers, CEO van QNH en rechts op de foto JanPaul Landman, CIO van Royal FloraHolland.Over QNH Consulting
QNH helpt organisaties met het bijsturen en verbeteren van hun bedrijfsvoering door de inzet van slimme IT-oplossingen. Hierdoor kunnen organisaties via IT innoveren en beter presteren. De dienstverlening van QNH richt zich op het optimaliseren van de informatievoorziening, onderliggende IT-architecturen, applicaties en mobiele toepassingen. Het bedrijf verbindt nieuwe technologieën met bestaande en is daarbij verantwoordelijk voor advies, ontwikkeling, implementatie en beheer. QNH is in staat een totale projectaanpak te realiseren en verbindt daarbij mensen, processen en IT. Er werken 400 mensen vanuit Nederlandse vestigingen in Amsterdam, Maastricht en Groningen, en in België vanuit de vestiging in Hasselt. Meer informatie over QNH is te vinden op www.qnh.eu of volg QNH op Twitter via @qnh_nl.


Meer informatie
Marcommit
Bob Bruinenberg
035-5822730
qnh@marcommit.nl
Laatste van QNH  
Medewerkers in één op de drie organisaties innovatiemoe

Slechts 7 procent van de Nederlandse bedrijven innoveert nog op eigen houtje

Itho Daalderop schakelt QNH in voor nieuwe website
Geplaatst:
Verstreken tijd: 6 jaar en 155 dagen
PR contact  

Logo Marcommit
QNH contact  

Logo QNH

  +31 20 460 9609
  info@qnh.nl
  qnh.eu
QNH sociaal  


QNH tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo VPNdiensten.nl
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Techtenna
Logo Priemo
Logo NPRM NV
Logo OPEN.satisfaction
Logo NEG-ITSolutions
Logo Login Consultants
Logo Giarte
Logo Tulinx
Logo Renewd
Logo Fullstaq B.V.
Logo Sortlist
Logo Data Matters BV
Logo Conscia Nederland B.V.
Logo Visma | Raet
Logo Ctac N.V.
Logo NTT DATA
Logo Barracuda Networks
Logo NetApp
Logo Lightspeed
Logo RobotWise
Logo Ivanti
Logo NetApp
Logo WorldStream
Logo GrassGreener Europe
Logo WIBU-SYSTEMS
Logo Intel
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91766 persberichten
- 6032 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10599 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Herken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlContentbureau