Herken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlContentbureauwww.lubbersdejong.nl
2520 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (5 jaar en 138 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Lubbers De Jong

Red Hat biedt met OpenShift Dedicated een public cloud-oplossing voor zijn Container Application Platform

Amsterdam, 22 december 2015 – Red Hat, Inc. (NYSE: RHT), wereldleider in het leveren van opensourceoplossingen, kondigt de algemene beschikbaarheid aan van OpenShift Dedicated, een nieuwe cloud-gebaseerde dienst. OpenShift Dedicated omvat de Docker-container- en Kubernetes-orkestratietechnologie, een onderdeel van de recentelijk gelanceerde OpenShift Enterprise 3.1. Die nieuwe dienst bouwt voort op OpenShift Online, Red Hat’s oplossing voor ontwikkelaars om applicaties te bouwen, lanceren en hosten in een shared public cloud, ondersteund door Red Hat.

Volgens een recent IDC MarketScape rapport (1), is Red Hat een van de grootste spelers op het gebied van cloudapplicatieplatformen. Sinds de lancering in november 2011, is er een flinke toename zichtbaar in het aantal applicaties die gemaakt worden op, of ontwikkeld worden door gebruik te maken van OpenShift Online. De algemene beschikbaarheid van OpenShift Dedicated biedt nu een derde mogelijkheid voor het gebruik van een OpenShift Platform-as-a-Service (PaaS) oplossing. Het omvat:
  • OpenShift Enterprise, ontworpen voor organisaties die hun OpenShift toepassingen op hardware naar keuze on-premise, of bij een gecertificeerde cloudprovider willen onderbrengen en beheren;
  • OpenShift Online, voor ontwikkelaars die OpenShift als een dienst in de public cloud willen inzetten met on-demand gebruik in een multi-tenant omgeving, die wordt gehost op Amazon Web Services (AWS); en
  • OpenShift Dedicated, voor gebruikers die Red Hat-technologie willen gebruiken om OpenShift-toepassingen, die draaien op AWS, te beheren en te ondersteunen.
Veel klanten willen enerzijds meer controle over de eigen OpenShift-clusters in cloud-omgevingen behouden en anderzijds willen ze vaak niet de taken met betrekking tot beheer en het gebruik in zijn geheel overnemen. In tegenstelling tot andere publieke cloudaanbieders, opereert Red Hat als dienstverlener, door OpenShift Dedicated te beheren en ondersteuning te bieden. Daarmee wordt de time to value verkort en tijd en middelen voor klanten vrijgemaakt.

Het OpenShift Dedicated basispakket omvat een single-tenant architectuur met een resource pool van 100GB op SSD-gebaseerde vaste opslag, 48 TB network iops en negen nodes voor container gebaseerde applicaties. Administratieve en veiligheidsinstellingen stellen gebruikers in staat om hun cloudomgeving aan te passen en veiliger toegang te krijgen, door gebruik te maken van VPN en Amazon Virtual Private Cloud (VPC) functies. Met OpenShift Dedicated kunnen klanten ook toegang krijgen tot container geoptimaliseerde diensten voor Red Hat JBoss Middleware.

Beschikbaarheid

OpenShift Dedicated is per direct wereldwijd beschikbaar voor Red Hat-klanten in alle AWS hosting regio’s, met ondersteuning voor andere public cloudopties die in de toekomst verwacht worden.

Quotes
Ashesh Badani, vice president OpenShift bij Red Hat
“We zijn blij dat we het OpenShift-portfolio kunnen uitbreiden en gebruikers een nieuwe mogelijkheid bieden voor het gebruik van OpenShift in de public cloud en een opensourceapplicatieplatform. Bedrijven die voor OpenShift Dedicated gekozen hebben, ontvangen dezelfde krachtige combinatie van Red Hat’s middlewarediensten, containerfunctionaliteiten en ondersteuning, die OpenShift Enterprise ook biedt, maar nu geoptimaliseerd is voor de public cloud.”

Larry Carvalho, research manager Platform as a Service bij IDC
“Red Hat blijft zijn portfolio van oplossingen voor de hybrid cloud verbeteren. Met OpenShift Dedicated kunnen klanten nu ook een hosting variant in de public cloud voor hun containerapplicatieplatformen gebruiken. Eindgebruikers hebben zodoende de beschikking over een echte multi-cloud oplossing. Daarnaast kunnen ze OpenShift in een omgeving gebruiken, die het beste bij de wensen en behoeften past.”

Sebastian Villa, medeoprichter en director of technology bij Villamedia
Het OpenShift-team en OpenShift Dedicated hebben ons in staat gesteld een iteratief bouwmodel voor de webapplicaties van onze klanten te creëren, waarvan vele on-demand modificaties vereisen. Met deze nieuwe technologie zijn we gestart onze webapplicaties naar een grotere hostingomgeving te verplaatsen waar we alles vanuit een enkele locatie kunnen deployen – terwijl we zeker weten dat onze websites beheerd worden door een partner die we vertrouwen.

1IDC MarketScape: Worldwide Public Deployment-Centric Cloud Application Platform 2015 Vendor Assessment; November 2015; Larry Carvalho, Maureen Fleming, Al Hilwa, Robert P. Mahowald

Extra informatie Volg Red Hat ##

Over Red Hat, Inc.
Red Hat staat wereldwijd aan de top als leverancier van opensourceoplossingen. Met een community-gedreven benadering biedt Red Hat een betrouwbare en high-performance cloud, Linux, middleware, storage en virtualisatietechnologieën. Daarnaast biedt Red Hat ondersteuning, training en consultancy. Als de verbindende factor in een wereldwijd netwerk van enterprises, partners en open source communities helpt Red Hat essentiële en innovatieve technologieën te creëren die groei faciliteren en klanten voorbereiden voor de toekomst. Kijk voor meer informatie op: http://www.redhat.com.

Meer informatie voor de pers
Anke van Heerebeek
Lubbers De Jong
020 205 04 28
anke@lubbersdejong.nl

Dit persbericht is ook online beschikbaar
Laatste van Red Hat  
Red Hat wil het eerste gecertificeerde Linux-platform voor wegvoertuigen leveren

Red Hat reduceert kosten en complexiteit van hybride cloudbeheer met uitbreiding Red Hat Insights

Red Hat stimuleert edge computing met de nieuwste versie van Red Hat Enterprise Linux
Geplaatst:
Verstreken tijd: 5 jaar en 138 dagen
PR contact  

Logo Lubbers De Jong
Red Hat contact  

Logo Red Hat

  +31 20 5651200
  www.redhat.com
Red Hat sociaal  


Red Hat tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo ESTG
Logo Adwise
Logo Webton
Logo Mulder-Hardenberg
Logo ValidSign
Logo eV-ict
Logo Klantcontact Partnership Studie (KPS)
Logo BIM4Production
Logo 123zakelijk
Logo Music in Brands
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Priemo
Logo Alcadis
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Cellnex
Logo Frontline Solutions
Logo Spryng
Logo Spryng
Logo BarTrack
Logo Techone B.V.
Logo PQR
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Medius
Logo Cellnex
Logo PayIBAN BV
Logo MCS B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Poly
Logo Citython
Logo Visma | Onguard
Logo ManpowerGroup
Logo Auth0
Logo Cegeka
Logo Extreme Networks
Logo ISBW
Logo Infor
Logo Honeypot
Logo We Love Communities
Logo Red Hat
Logo Thales
Logo Bynder B.V.
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91074 persberichten
- 5972 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10252 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Herken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nl