www.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.com
2472 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (1376 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Media Profiler

Oger heropent grootste afdeling voor luxe maatwerkkleding in Europa

Amsterdams bedrijf haakt in op trend naar individualisering onder modebewuste mannen

Amsterdam, 15 december 2015 – Oger heropent donderdag 17 december de compleet vernieuwde maatwerkafdeling boven de winkel in de P.C. Hooftstraat te Amsterdam. Deze afdeling is de grootste in z’n soort in Europa en haakt aan op een duidelijke trend naar meer individualisering bij consumenten.

Luxury kledingmerk Oger herkent de toenemende personalisering onder modebewuste mannen en biedt hen vanaf deze week de grootste winkel voor luxe maatwerkkleding in Europa. De volledig opnieuw ingerichte afdeling van de winkel in Amsterdam biedt in totaal 250 vierkante meter maatwerkvloeroppervlakte. De zaak wordt op 17 december officieel heropend door managing director Martijn Lusink van Oger.

Leidende high end retailer
De heropening van de maatwerkafdeling positioneert Oger nadrukkelijk als een leidende luxury retailer in Europa, vindt deputy managing director Bjorn Hillerstrom van Oger. Hij is erg trots op de nieuwe afdeling in de Amsterdamse winkel omdat klanten nu nog beter kunnen worden geholpen. “Mensen met oog voor lifestyle willen meer dan voorheen zelf keuzes maken op het gebied van de stoffen, pasvormen en maakwijze van producten”, aldus Hillerstrom. “De nieuwe afdeling is ontworpen met hun specifieke wensen in het achterhoofd en creëert een zeer exclusieve sfeer en klantervaring.”

Expertise
Het Amsterdamse familiebedrijf werkt al 25 jaar intensief samen met toonaangevende maatwerkspecialisten zoals Attolini, Brioni, Corneliani, Caruso. De nieuwe afdeling biedt tevens ruime keuze in stoffen van onder andere Loro Piana, Ariston, Dormeuil en Holland Sherry. “We willen klanten helpen een persoonlijk statement te maken en dit vraagt voor elke klant een ander creatief proces”, zegt Hillerstrom. “Klanten waarderen onze individuele behandeling want onze omzet uit maatwerk is afgelopen jaar met ruim 35 procent gestegen.”

Eigen merken
Oger biedt uiteraard ook maatwerk voor de eigen merken zoals Oger RED, Oger Dressed for Success, Oger Handmade, Oger Made in Lazio en Oger Made in Tuscany. “We omarmen innovatie voor de eigen merken”, zegt Hillerstrom. “Klanten zien dat terug ondermeer in kortere levertijden. Zo bieden we iedereen die onze winkel binnen stapt een heel bijzondere klantervaring en consistente kwaliteit. Dat is pas maatwerk.”

##

Over Oger Fashion
Oger Fashion ontwikkelt en produceert al 25 jaar eigen kledingcollecties in Italië en presenteert menswear van vrijwel alle Italiaanse topmerken in de Oger stores in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Antwerpen en via de webwinkel Oger.nl. Exclusieve womenswear is verkrijgbaar bij Oger Donna in Amsterdam. De franchisestore van Corneliani staat eveneens in Amsterdam en de Outlet Store is gevestigd in Haarlem. De Oger Holding is in 1989 opgericht door Oger Lusink die zijn eerste herenmodezaak opende in de Amsterdamse P.C. Hooftstraat. Het bedrijf is uitgegroeid tot een onderneming met acht stores en een corporate divisie. Oger is een familiebedrijf waarin de zoons Sander (brand director) en Martijn (managing director) mede-eigenaren zijn en in de toekomst het stokje van hun vader zullen overnemen.
Informatie: www.oger.nl

-----

Voor de redactie (niet voor publicatie)
De officiële heropening van de maatwerkafdeling van Oger vestiging aan de P.C. Hooftstraat in Amsterdam is op donderdag 17 december om 19.00 uur en wordt verricht door Martijn Lusink, managing director van Oger. Oger, Martijn en Sander Lusink zijn op afspraak beschikbaar voor interviews.
Voor deze en andere zaken of beeldmateriaal (de nieuwe maatwerkafdeling, de winkels van Oger of portretten van het management van Oger) kunt u contact opnemen met onderstaande contactpersonen.

Britt Glas
Marketing & communicatie coördinator
Telefoon: 0299 471 151
Mail: britt@oger.nl

Oger Fashion hoofdkantoor
Kwadijkerkoogweg 23
1442 LA Purmerend
www.oger.nl

PR-contacten:
Media Profiler
Rene Frederick
Telefoon: 088 776 3434
Mail: oger@mediaprofiler.nl
Deel dit bericht  
Twitter Facebook LinkedIn
Eerder van Oger Fashion  

Reacties  
Er zijn nog geen reacties. Om te reageren moet u inloggen
Logo Google

Logo WIBU-SYSTEMS

Logo Interxion
Logo Red Hat, Inc.

Logo AvePoint

Logo Valid

Logo PQR B.V.

Logo TomTom Telematics

Logo Descartes

Logo SAP

Logo Extreme Networks

Logo KPN

Logo SAP Concur

Logo Thuiswinkel.org

Logo Pinewood

Logo Thuiswinkel.org

Logo Conrad.nl

Logo Tableau Software

Logo Tableau Software

Logo Freshworks

Logo Freshworks
Geplaatst:
Verstreken tijd: 1376 dagen
Oger Fashion contact  
Logo Oger Fashion
  +31 299 471151
  www.oger.nl
Oger Fashion sociaal  
Oger Fashion tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Data Matters BV
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Kopano
Logo Jet-Stream
Logo Avinty
Logo Cacholong
Logo Comarch AG
Logo Xinno
Logo Leadgate Europe
Logo NewChannel
Logo Enable-U
Logo Sooda internetbureau
Logo Click&Boat
Logo Portiva
Logo Fairbanks
Logo PQR B.V.
Logo Rittal bv
Logo Spryng
Logo CLOUDOE BV
Logo Belcentrale.nl
Logo Broad Horizon
Logo CloudSuite B.V.
Logo Medius
Logo Postex Nederland B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Curvature
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo CloudSuite B.V.
Logo Rittal bv
Logo WIBU-SYSTEMS
Logo Interxion
Logo Red Hat, Inc.
Logo AvePoint
Logo Valid
Logo TomTom Telematics
Logo Descartes
Logo SAP
Logo Extreme Networks
Logo Mindbreeze GmbH
Logo Mindbreeze GmbH
Logo Unisys
Logo ZyXEL
Logo NetApp
Logo Visma | Raet
 
www.LVTPR.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nl