www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlContentbureauwww.marcommit.nl
2498 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (1577 dagen geleden)
Bedrijf:

Exact bouwt op Rackspace bij internationale uitrol Exact Online

Nederlandse aanbieder van business software voor het mkb wil wereldwijde top-3 speler worden

Amsterdam/Delft, 10 december 2015Rackspace, de #1 managed cloud company, heeft Exact succesvol gemigreerd naar zijn VMware Managed Virtualisation-platform om het bedrijf te helpen bij zijn wereldwijde groeiambities van 40 tot 50 procent op jaarbasis. Exact, dat is gespecialiseerd in cloud-gebaseerde boekhoud- en ERP-software voor het mkb, heeft daarmee 200.000 klanten, verdeeld over zes landen gemigreerd naar een nieuwe dual datacenter-oplossing. Hierdoor profiteert het tevens van robuuste disaster recovery-mogelijkheden.

Exact heeft een IT-afdeling met slechts zeven technisch specialisten. Het bedrijf leunt daarom sterk op de kennis en expertise van Rackspace bij het ondersteunen van zijn snel uitbreidende mkb-klantenbestand. Exact maakt gebruik van diverse technische diensten van Rackspace, waaronder DevOps, onderhoud, testing en nu ook Disaster Recovery (DR). Hierdoor is het bedrijf in staat volledig redundante en schaalbare DR-diensten aan te bieden waardoor de betrouwbaarheid van het bedrijf zelf en zijn klanten enorm is gestegen. 

Voor Exact is het hebben van een hoge standaard van dataprotectie een topprioriteit. Een belangrijk manier om dit te kunnen bereiken is het inzetten van DR-diensten die de Recovery Time Objective (RTO) en Recovery Point Objective (RPO) verlagen. Rackspace heeft Exact gemigreerd naar zijn dual datacenter-oplossing zonder dat Exact zijn core-team van technische mensen heeft moeten uitbreiden. Het project is uitgevoerd zonder een seconde ongeplande downtime en zonder vertraging of extra kosten. 

Exact, dat al meer dan dertig jaar actief is vanuit het hoofdkantoor in Delft, is in 2005 gestart met Exact Online en is daarmee een van de eerste aanbieders van een SaaS-oplossing voor ondernemingen in het midden- en kleinbedrijf. Het bedrijf is destijds door zes studenten opgezet en is inmiddels uitgegroeid tot een internationale onderneming met meer dan 1.550 werknemers. 

Wilco Noordermeer, Infrastructure Manager Cloud Solutions bij Exact: “Onze klanten profiteren van het gemak dat onze software hen biedt: volledige geautomatiseerde workflows en inzicht op elk niveau binnen de onderneming. We werken al een aantal jaar samen met Rackspace omdat we weten dat we op de platformkennis van zijn specialisten kunnen vertrouwen. Hierdoor kunnen we ons eigen team klein en flexibel houden. Migratieprojecten zijn altijd ingewikkeld omdat je constant bezig bent met het zoeken van de de juiste balans tussen snelheid, risico’s en kosten. Rackspace heeft ons geholpen die balans te vinden. Het hele proces heeft maar acht maanden in beslag genomen, van design tot en met productie.” 

Exact maakt nu gebruik van een zeer snel, veilig, schaalbaar en fouttolerant IT-platform dat volledig redundant uitgevoerd is op twee locaties. Exact gebruikt dit platform om nog sneller nieuw ontwikkelde software met nieuwe functionaliteit beschikbaar te kunnen stellen aan klanten. Dit levert het bedrijf een aanzienlijk concurrerend voordeel op. 

Bert Stam, Regional Sales en Marketing Director CEMA van Rackspace: “Exact is een zeer vooruitstrevend bedrijf en zet hiermee een nieuwe standaard voor de inzet van zakelijke cloud-software. Maar het is wel een softwarebedrijf en geen cloud-specialist. Het bedrijf wil daarom een focus hebben op het bedienen van zijn klanten in plaats van het onderhouden van servers. Net zoals Exact zijn klanten ontlast op het gebied van zakelijke software, ontlasten wij Exact op het gebied van cloud-infrastructuur en het onderhoud dat daarbij komt kijken. Wanneer het bedrijf nieuwe markten betreedt en nieuwe klanten bezoeken de website voor de eerste keer, is het cruciaal dat de prestaties hoog en betrouwbaar zijn zodat die eerste ervaringen positief uitpakken. Het geeft een goed gevoel deel uit te maken van het team dat dit mogelijk maakt.” 

Het in-house team van Exact ontwerpt en test de applicatie, waar Rackspace de storage, computerkracht, firewalls en andere zaken regelt die nodig zijn voor het SaaS-platform. Daar bovenop maakt Exact gebruik van diensten zoals DDoS-beveiliging, CDN Intelligence (content delivery network) en traffic management controls. 

Het online platform van Exact is inmiddels beschikbaar in Nederland, de Verenigde Staten, Duitsland, België, het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk. Deze samenwerking staat aan de basis van de ambitieuze plannen die Exact heeft een wereldwijde top 3-speler te worden op het gebied van business software in de cloud voor het midden- en kleinbedrijf. 

------ 

Over Rackspace
Rackspace (NYSE: RAX) is de #1 managed cloud specialist. Dankzij de technische expertise en de Fanatical Support ® van Rackspace kunnen bedrijven profiteren van de kracht van de cloud, zonder de bezwaren van het inhuren van experts voor allerlei complexe technologieën. Rackspace is tevens de leider in hybride cloud en biedt elke organisatie de meest geschikte oplossing voor zijn behoeften. Of dit nu op single-of multi-tenant servers is of een combinatie van platformen. Rackspace is de oprichter van OpenStack, het open-source besturingssysteem voor de cloud. Rackspace heeft het hoofdkantoor in San Antonio en bedient meer dan 300.000 zakelijke klanten vanuit datacenters op vier continenten. Rackspace staat op de 29ste plek in de Fortune’s lijst van 100 beste bedrijven om voor te werken en op nummer 26 in de Sunday Times Best Companies. Kijk voor meer informatie op www.rackspace.nl 

Over Exact
Daadkrachtige business software, dat is wat Exact maakt. Voor meer dan 200.000 organisaties wereldwijd. Voor ondernemende doeners die hun dromen nog dezelfde dag in daden willen vertalen. Exact heeft diezelfde mentaliteit. Dertig jaar geleden startten zes studenten een bedrijf in een garage, nu zijn we een internationale onderneming met 1.550 collega’s in 15 landen met een omzet van €188 miljoen in 2014. 

Dankzij Exact kunnen bedrijven snel reageren op veranderingen in de markt en kansen grijpen wanneer ze zich voordoen. Onze business software zorgt ervoor dat klanten zich kunnen richten op het volgende doel, de volgende uitdaging. Voor meer informatie over Exact ga naar www.exact.nl

Voor meer informatie over Rackspace

Rackspace
Zuzana Eden
+44 208 734 2574
Zuzana.eden(at)rackspace.co.uk 

Whizpr
Paul Maris / Marjan Schrader
0317 410 483
rackspace(at)whizpr.nl
Tags  
Laatste van Rackspace Nederland  
Rackspace introduceert Managed Security voor Google Cloud Platform

HPE en Rackspace leveren industrie eerste Pay-as-You-Go OpenStack Private Cloud

Rackspace breidt OpenStack-aanbod uit met nieuwe generatie bare metal-servers
European Directories kondigt verandering van leiderschap aan bij Youvia

Product lancering Microsoft 365 Business Voice!

Ivanti introduceert self-healing mogelijkheden met nieuwe Ivanti Assistants voor Enterprise Service Management

Bieze Food Group kiest voor CloudSuite e-commerce platform

Maandalert Woningmarkt | In februari nog geen effect van de COVID-19 pandemie zichtbaar

Nieuw Benchmarking-rapport van KnowBe4 stelt vast dat 37,9% van ongetrainde eindgebruikers een phishing-test niet doorstaat
XpertHR lanceert product voor uitzendbranche met o.a. tool voor toepassing inlenersbeloning: XpertHR Flex

Wuunder stelt transportmanagementsysteem gratis beschikbaar voor ondernemers

Interxion stelt Enrico de Boer aan als Nederlandse Sales & Marketing Director

Collibra haalt $112,5 miljoen op om bedrijven te helpen datagestuurd beslissingen te nemen

Drie op de tien Nederlanders kan collega’s slecht bereiken

Eckes-Granini verbetert klantervaring en verkleint ecologische footprint met Shippeo's realtime visibility platform

Hoe overleef ik de Corona-crisis?

Stichting ICT Milieu helpt leerlingen MBO Amersfoort in Coronacrisis met ‘refurbished’ laptops

Coupa benoemt Michael van Keulen tot Chief Procurement Officer

Nutanix werkt samen met Udacity om Hybrid Cloud Nanodegree-programma aan te bieden

KnowBe4 en Agari kondigen nieuwe samenwerking aan in de strijd tegen phishing

De nieuwe Razer Blade 15 - speciaal voor gebruikers met hoge eisen

Secureworks steunt organisaties die cybersecurity nu hard nodig hebben

Ruim 12.000 valse e-mails gemeld

Kijken, klikken en kopen: ‘social commerce’ zorgt voor een revolutie in de supply chain
Geplaatst:
Verstreken tijd: 1577 dagen
Rackspace Nede.. contact  

Logo Rackspace Nederland

  +31 (0)20 753 3201
  www.rackspace.nl
Rackspace Nede.. sociaal  


Rackspace Nede.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Youvia
Logo SoftApp
Logo Infinity IT B.V.
Logo QuandaGo
Logo True B.V.
Logo SiteLucent B.V.
Logo Alleeninkt.nl
Logo Bergler Software Solutions
Logo Xinno
Logo CPMview
Logo Kantoormeubelencenter.nl
Logo UvA Talen BV
Logo MyCademy
Logo Alleeninkt.nl
Logo PaperDigits
Logo CloudSuite B.V.
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo PlanMen
Logo True B.V.
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo Dynatos
Logo Vcare connect
Logo Spryng
Logo Frontline Solutions
Logo Medius
Logo Spryng
Logo Botz4U
Logo Yenlo
Logo PQR B.V.
Logo Frontline Solutions
Logo Ivanti
Logo XpertHR
Logo Wuunder
Logo Interxion
Logo Collibra
Logo Protime BV
Logo Shippeo
Logo Cegeka
Logo OutSystems
Logo Pure Storage
Logo Lubbers De Jong
Logo Diamanti
Logo OutSystems
Logo Visma | Raet
Logo CRM Partners
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 88064 persberichten
- 5641 bedrijfsprofielen
- 55 PR-bureauprofielen
- 7718 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlContentbureauwww.marcommit.nl