Contentbureauwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nl
2478 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (1460 dagen geleden)
Bedrijf:

Exact bouwt op Rackspace bij internationale uitrol Exact Online

Nederlandse aanbieder van business software voor het mkb wil wereldwijde top-3 speler worden

Amsterdam/Delft, 10 december 2015Rackspace, de #1 managed cloud company, heeft Exact succesvol gemigreerd naar zijn VMware Managed Virtualisation-platform om het bedrijf te helpen bij zijn wereldwijde groeiambities van 40 tot 50 procent op jaarbasis. Exact, dat is gespecialiseerd in cloud-gebaseerde boekhoud- en ERP-software voor het mkb, heeft daarmee 200.000 klanten, verdeeld over zes landen gemigreerd naar een nieuwe dual datacenter-oplossing. Hierdoor profiteert het tevens van robuuste disaster recovery-mogelijkheden.

Exact heeft een IT-afdeling met slechts zeven technisch specialisten. Het bedrijf leunt daarom sterk op de kennis en expertise van Rackspace bij het ondersteunen van zijn snel uitbreidende mkb-klantenbestand. Exact maakt gebruik van diverse technische diensten van Rackspace, waaronder DevOps, onderhoud, testing en nu ook Disaster Recovery (DR). Hierdoor is het bedrijf in staat volledig redundante en schaalbare DR-diensten aan te bieden waardoor de betrouwbaarheid van het bedrijf zelf en zijn klanten enorm is gestegen. 

Voor Exact is het hebben van een hoge standaard van dataprotectie een topprioriteit. Een belangrijk manier om dit te kunnen bereiken is het inzetten van DR-diensten die de Recovery Time Objective (RTO) en Recovery Point Objective (RPO) verlagen. Rackspace heeft Exact gemigreerd naar zijn dual datacenter-oplossing zonder dat Exact zijn core-team van technische mensen heeft moeten uitbreiden. Het project is uitgevoerd zonder een seconde ongeplande downtime en zonder vertraging of extra kosten. 

Exact, dat al meer dan dertig jaar actief is vanuit het hoofdkantoor in Delft, is in 2005 gestart met Exact Online en is daarmee een van de eerste aanbieders van een SaaS-oplossing voor ondernemingen in het midden- en kleinbedrijf. Het bedrijf is destijds door zes studenten opgezet en is inmiddels uitgegroeid tot een internationale onderneming met meer dan 1.550 werknemers. 

Wilco Noordermeer, Infrastructure Manager Cloud Solutions bij Exact: “Onze klanten profiteren van het gemak dat onze software hen biedt: volledige geautomatiseerde workflows en inzicht op elk niveau binnen de onderneming. We werken al een aantal jaar samen met Rackspace omdat we weten dat we op de platformkennis van zijn specialisten kunnen vertrouwen. Hierdoor kunnen we ons eigen team klein en flexibel houden. Migratieprojecten zijn altijd ingewikkeld omdat je constant bezig bent met het zoeken van de de juiste balans tussen snelheid, risico’s en kosten. Rackspace heeft ons geholpen die balans te vinden. Het hele proces heeft maar acht maanden in beslag genomen, van design tot en met productie.” 

Exact maakt nu gebruik van een zeer snel, veilig, schaalbaar en fouttolerant IT-platform dat volledig redundant uitgevoerd is op twee locaties. Exact gebruikt dit platform om nog sneller nieuw ontwikkelde software met nieuwe functionaliteit beschikbaar te kunnen stellen aan klanten. Dit levert het bedrijf een aanzienlijk concurrerend voordeel op. 

Bert Stam, Regional Sales en Marketing Director CEMA van Rackspace: “Exact is een zeer vooruitstrevend bedrijf en zet hiermee een nieuwe standaard voor de inzet van zakelijke cloud-software. Maar het is wel een softwarebedrijf en geen cloud-specialist. Het bedrijf wil daarom een focus hebben op het bedienen van zijn klanten in plaats van het onderhouden van servers. Net zoals Exact zijn klanten ontlast op het gebied van zakelijke software, ontlasten wij Exact op het gebied van cloud-infrastructuur en het onderhoud dat daarbij komt kijken. Wanneer het bedrijf nieuwe markten betreedt en nieuwe klanten bezoeken de website voor de eerste keer, is het cruciaal dat de prestaties hoog en betrouwbaar zijn zodat die eerste ervaringen positief uitpakken. Het geeft een goed gevoel deel uit te maken van het team dat dit mogelijk maakt.” 

Het in-house team van Exact ontwerpt en test de applicatie, waar Rackspace de storage, computerkracht, firewalls en andere zaken regelt die nodig zijn voor het SaaS-platform. Daar bovenop maakt Exact gebruik van diensten zoals DDoS-beveiliging, CDN Intelligence (content delivery network) en traffic management controls. 

Het online platform van Exact is inmiddels beschikbaar in Nederland, de Verenigde Staten, Duitsland, België, het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk. Deze samenwerking staat aan de basis van de ambitieuze plannen die Exact heeft een wereldwijde top 3-speler te worden op het gebied van business software in de cloud voor het midden- en kleinbedrijf. 

------ 

Over Rackspace
Rackspace (NYSE: RAX) is de #1 managed cloud specialist. Dankzij de technische expertise en de Fanatical Support ® van Rackspace kunnen bedrijven profiteren van de kracht van de cloud, zonder de bezwaren van het inhuren van experts voor allerlei complexe technologieën. Rackspace is tevens de leider in hybride cloud en biedt elke organisatie de meest geschikte oplossing voor zijn behoeften. Of dit nu op single-of multi-tenant servers is of een combinatie van platformen. Rackspace is de oprichter van OpenStack, het open-source besturingssysteem voor de cloud. Rackspace heeft het hoofdkantoor in San Antonio en bedient meer dan 300.000 zakelijke klanten vanuit datacenters op vier continenten. Rackspace staat op de 29ste plek in de Fortune’s lijst van 100 beste bedrijven om voor te werken en op nummer 26 in de Sunday Times Best Companies. Kijk voor meer informatie op www.rackspace.nl 

Over Exact
Daadkrachtige business software, dat is wat Exact maakt. Voor meer dan 200.000 organisaties wereldwijd. Voor ondernemende doeners die hun dromen nog dezelfde dag in daden willen vertalen. Exact heeft diezelfde mentaliteit. Dertig jaar geleden startten zes studenten een bedrijf in een garage, nu zijn we een internationale onderneming met 1.550 collega’s in 15 landen met een omzet van €188 miljoen in 2014. 

Dankzij Exact kunnen bedrijven snel reageren op veranderingen in de markt en kansen grijpen wanneer ze zich voordoen. Onze business software zorgt ervoor dat klanten zich kunnen richten op het volgende doel, de volgende uitdaging. Voor meer informatie over Exact ga naar www.exact.nl

Voor meer informatie over Rackspace

Rackspace
Zuzana Eden
+44 208 734 2574
Zuzana.eden(at)rackspace.co.uk 

Whizpr
Paul Maris / Marjan Schrader
0317 410 483
rackspace(at)whizpr.nl
Tags bij dit bericht  
Eerder van Rackspace Nederland  
26 mrt 2018 Rackspace introduceert Managed Security voor Google Cloud Platform

14 nov 2017 HPE en Rackspace leveren industrie eerste Pay-as-You-Go OpenStack Private Cloud

10 mrt 2016 Rackspace breidt OpenStack-aanbod uit met nieuwe generatie bare metal-servers
Geplaatst:
Verstreken tijd: 1460 dagen
Rackspace Nede.. contact  

Logo Rackspace Nederland

  +31 (0)20 753 3201
  www.rackspace.nl
Rackspace Nede.. sociaal  


Rackspace Nede.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Sensus Process Management
Logo 1DigitalNL
Logo Netprofiler
Logo NewChannel
Logo Company Connect
Logo Insight
Logo Relined Fiber Network
Logo Smile
Logo Erniesoft
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo Knowliah
Logo Google
Logo ICT-Partners
Logo NEG-ITSolutions
Logo Remain Software
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo Medius
Logo Levelfour
Logo Botz4U
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo True B.V.
Logo Curvature
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo Spryng
Logo Dataplace
Logo Global Knowledge
Logo Global Knowledge
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Global Knowledge
Logo PQR B.V.
Logo Conscia Nederland B.V.
Logo SecureMe2
Logo Schneider Electric
Logo Fellowes Benelux
Logo Klarna
Logo Totaalbesparen.com
Logo Veeam Software
Logo Flanderijn
Logo Solar Nederland B.V.
Logo devolo
Logo Citrix
Logo BCT
Logo Onguard
Logo Palo Alto Networks
Logo maincubes B.V.
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 87267 persberichten
- 5565 bedrijfsprofielen
- 58 PR-bureauprofielen
- 6817 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Met foto/illustratie/logo
- Met bedrijfsprofiel
 
Contentbureauwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.marcommit.nl