www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nl
2488 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (1539 dagen geleden)
Bedrijf:

Tintri introduceert Tintri VMstoreTM T5040

Volledig op flash gebaseerde storage array op instapniveau, breidt de ondersteuning voor meerdere hypervisors uit met Citrix XenServer en geeft preview van nieuwe voorspelbare analytics-functionaliteit.

Amsterdam, 10 december 2015 — Tintri Inc., de leverancier van VM-bewuste storage-oplossingen voor virtualisatie- en cloud-omgevingen, kondigt vandaag de introductie aan van de Tintri VMstoreTM T5040. Dit is een volledig op flash gebaseerde storage array op instapniveau. De T5040 vormt een uitbreiding op Tintri’s VMstore T5000 All-Flash-reeks en T800 Hybrid-Flash-reeks. Klanten kunnen daarmee kiezen uit meer opslagplatforms die gebruikmaken van hetzelfde besturingssysteem en mogelijkheden voor het uitvoeren van real-time analyses. Tintri kondigt daarnaast de introductie aan van Tintri OS 4.1 en een preview van Tintri Analytics, dat voorspellende analyses op VM- en applicatieniveau biedt.

Met Tintri OS 4.1 voegt Tintri nieuwe mogelijkheden toe zoals:
  • Ondersteuning voor Citrix XenServer, die toetreedt tot een lange lijst van ondersteunde hypervisors, zoals VMware vSphere, Microsoft Hyper-V, Red Hat Enterprise Virtualisation en OpenStack. Tintri VMstore is het enige VM-bewuste storage-platform dat ondersteuning biedt voor het gelijktijdige gebruik van meerdere hypervisors. Dankzij deze unieke mogelijkheid kunnen ICT-dienstverleners en cloud providers verschillende hypervisor-workloads op dezelfde datastore laten draaien. Dit is mogelijk zonder de noodzaak om speciale opslagcapaciteit in te richten ter ondersteuning van de workloads van de uiteenlopende hypervisors.

  • Ondersteuning voor VMware vSphere Virtual Volumes (VVoI’s), waarmee snapshots, klonen, revert-functionaliteit, overzichten en statistieken op VM-niveau toegankelijk worden via VMware vCenter en de quality of service kan worden beheerd via Tintri Global Center.

  • Nieuwe verbeteringen van Hyper-V zoals herstel op bestandsniveau met SyncVM, WMI Path Encryption, verbeterde snapshot-functionaliteit en PowerShell cmdLets.
De Tintri VMstore T5000-reeks, die naast de recent geïntroduceerde T5060 en T5080 nu ook de T5040 omvat, biedt opslagcapaciteit voor tot maar liefst 5.000 virtuele machines in een 2U-vormfactor en tot 100.000 virtuele machines, 1,4 petabyte aan data en 4 miljoen IOPS in één 40U-rack. Deze reeks is speciaal ontwikkeld voor uiterst omvangrijke databaseparken en persistente virtuele desktops die vragen om snelle en voorspelbare doorvoer en een latency van minder dan 1 milliseconde. De opslag-IO van de T800 Hybrid-Flash-reeks is voor 99 procent op flash gebaseerd. De producten uit deze reeks blijven het voorkeursplatform voor de meeste gebruiksscenario’s op het gebied van servervirtualisatie, VDI, private clouds en test- en programmeeromgevingen. In het “Critical Capabilities for General-Purpose Midrange Storage Arrays”-rapport dat Gartner op 21 oktober 2015 publiceerde, ontving de T800-reeks de hoogste productscore voor het gebruiksscenario “Server Virtualisation and VDI”.*

Tintri organiseert daarnaast op 10 december 2015 een webinar waarin het een preview geeft van Tintri Analytics en zijn mogelijkheden voor het uitvoeren van voorspellende analyses. Tintri biedt vanouds praktische mogelijkheden voor real-time analyses op VM-niveau aan via zijn gebruikersinterface. Aan de hand van deze informatie kunnen klanten direct problemen met hun gevirtualiseerde applicaties identificeren en oplossen, ook als die geen verband houden met de opslag. De technische ondersteuning van Tintri kan deze inzichten eveneens gebruiken om klanten proactief assistentie te bieden. Tintri Analytics bouwt voort op dezelfde native metadata op VM-niveau. Daarmee is het de enige oplossing op de markt die inzichten op basis van VM-bewuste opslag gebruikt om een realistisch profiel van virtuele machines te creëren, zodat organisaties modellen kunnen opstellen voor de groei van applicaties en de behoefte aan extra capaciteit en prestatievermogen. In combinatie met de analyses op VM-niveau die momenteel beschikbaar zijn in Tintri Global Center, een centrale beheerlocatie voor Tintri VMstores zoals de nieuwe storage array T5040, biedt Tintri een definitief overzicht van de applicatieprestaties in het heden, verleden en de toekomst ter ondersteuning van een effectieve besluitvorming in het datacenter.

“Tintri bewijst keer op keer dat VM-bewuste opslag dingen mogelijk maakt die simpelweg onmogelijk zijn met systemen die op LUN’s en volumes zijn gebaseerd”, aldus Ken Klein, de CEO en bestuursvoorzitter van Tintri. “We hebben een kleiner, volledig op flash gebaseerd systeem aan ons aanbod toegevoegd om VM-bewuste opslag toegankelijk te maken voor nieuwe doelgroepen en onze ondersteuning voor meerdere hypervisors uit te breiden met XenServer. Klanten profiteren daarmee van meer keuzevrijheid. En terwijl andere leveranciers hun analysemogelijkheden hypen, levert Tintri steevast meer dan het belooft. De ingebouwde analysemogelijkheden van onze VMstores en Tintri Global Center bieden meer grip en overzicht dan de op verouderde functionaliteit gebaseerde cloud-oplossingen van concurrenten. Onze nieuwe voorspellende mogelijkheden stellen organisaties in staat om verder te kijken dan de opslagcapaciteit en bij hun besluitvorming ook rekening te houden met de behoefte aan prestatievermogen en doorvoercapaciteit — het complete plaatje, met andere woorden.”

Op 10 december 2015 verzorgt Kieran Harty, de medeoprichter en CTO van Tintri, een speciale online presentatie waarin hij nader ingaat op de aangekondigde producten en een preview geeft van Tintri Analytics. Meer informatie over de nieuwe oplossingen, praktische voordelen van Tintri VMstore en de snelste time-to-production binnen de branche is te vinden op The Simplest Storage, Guaranteed.

De Tintri VMstore T5040 en Tintri OS 4.1 zullen in december 2015 verkrijgbaar zijn. De Tintri VMstore T5040 kan per direct wereldwijd worden besteld. Tintri OS 4.1 zal als gratis upgrade beschikbaar zijn voor alle Tintri VMstore-gebruikers met een geldig ondersteuningscontract.

Raadpleeg voor meer informatie over de laatste producten en mogelijkheden de homepage van Tintri.

Meer informatie

*Gartner “Critical Capabilities for General-Purpose, Midrange Storage Arrays”, door Stanley Zaffos, Valdis Filks, Santhosh Rao en Roger W. Cox., 21 oktober 2015.

Over het Critical Capabilities-rapport van Gartner
Gartner doet geen aanbevelingen over leveranciers, producten of diensten uit haar onderzoeksresultaten en geeft technologiegebruikers niet het advies alleen de leveranciers met de hoogste score te gebruiken. De onderzoeksresultaten van Gartner zijn een neerslag van de meningen van de onderzoekers van Gartner en mogen niet worden gezien als feitelijke verklaringen. Gartner wijst alle impliciete en expliciete garanties in verband met dit onderzoek van de hand, met inbegrip van garanties van verkoopbaarheid of geschiktheid voor een specifiek doel.

Over Tintri
Tintri bouwt slimme storage-oplossingen die waarnemen, leren en zich aanpassen. Deze oplossingen maken het mogelijk voor IT-organisaties om te focussen op gevirtualiseerde applicaties en zakelijke diensten in plaats van het beheren van de storage infrastructuur. De application-aware storage van Tintri elimineert de noodzaak voor planning en complexe supportvragen door het bieden van transparantie, controle, inzicht en flexibiliteit op VM-niveau. Tintri ondersteunt honderdduizenden virtuele machines waarbinnen bedrijfskritische databases, zakelijke applicaties, desktops en mobiele applicaties, en private cloud-diensten draaien. Tintri helpt internationale bedrijven als AMD, F5 Networks, GE, NEC, NTT, MillerCoors en Time Warner om hun investeringen in virtualisatie en cloud optimaal te benutten. Raadpleeg voor meer informatie www.tintri.com en volg ons op Twitter: @Tintri.

###

Perscontact:

Marieke Kraan
TOUCHDOWNPR

WE MOVED TO A GREAT & BIGGER OFFICE! PLEASE CHANGE OUR CONTACT DETAILS IN YOUR ADDRESS BOOK.

Nest Building
Laan van Kronenburg 14
1183 AS Amstelveen
t  +31 (0)20 658 9538
m +31 (0)6 30584154

Laatste van Tintri  
Tintri richt zich op cloud service providers met uitrol van aanbod VM-bewuste storage-oplossingen

Universiteit Maastricht verbetert de VDI-prestaties met storage-systemen van Tintri

Tintri introduceert Tintri VMstoreTM T5040
Datto integreert met Intel®: beheer op afstand op basis van Intel vPro®-technologie

Cisco vereenvoudigt security en pakt complexiteit aan met geïntegreerd cloudplatform: Cisco SecureX

Workfront benoemt David Burggraaf tot Chief Technology Officer

Innovatie-enabler Rubix kiest voor strategische PR- en marketingaanpak van Lubbers De Jong TECH PR

Embedded World 2020 – Wibu-Systems op kruispunt van industriële transformatie

Genealogisch computerprogramma Ancestor Tree Manager

Nuance kondigt de beschikbaarheid van Ambient Clinical Intelligence in de VS aan

Motiv ICT Security en KnowBe4 partneren in strijd tegen social engineering

Cisco 2020 CISO Benchmark: meer investeringen in cloudsecurity en automatisering om complexiteit te bestrijden

IT-managers luiden noodklok voor digitale veiligheid door massale route naar de cloud

Ultimum en Baangericht sluiten bijzonder convenant

BlackBerry breidt mogelijkheden EPP en EDR uit met verbeterd CylancePROTECT® en CylanceOPTICS®

Yolt Technology Services biedt open banking-dekking van +90% in Nederland

Liferay benoemt Pieter van der Werf tot General Manager Benelux

Europees Onderzoek: open data aanjager economie

Rabo Frontier Ventures Commits to Speedinvest 3
Qualys maakt nieuwe Vulnerability Management-oplossing VMDR® klaar voor brede beschikbaarheid medio maart

Boomi lanceert nieuwe Integration Center of Excellence service

Databricks versnelt de opzet van data lakehouses met Databricks Ingest

Onderzoek: zorgen rond security remmen adoptie public cloud

IntraData vernieuwt huisstijl en website

Mkb verspilt tijd en geld met omslachtige facturatie

Unisys breidt beveiliging uit naar containeromgevingen en Kubernetes met Stealth® 5.0 Software

LogRhythm voor achtste achtereenvolgende jaar uitgeroepen tot leider in Gartner’s Magic Quadrant for Security Information and Event Management

Meer beveiligingslekken in 2019 ondanks toename security-uitgaven
Geplaatst:
Verstreken tijd: 1539 dagen
Tintri contact  

Logo Tintri

  +44 (0) 203 053 0853
  emea@tintri.com
  www.tintri.com
Tintri sociaal  


Tintri tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Synobsys
Logo Trade Cover Exchange
Logo Tilaa B.V.
Logo Fundaments B.V.
Logo Shift Office Support
Logo FLS Nederland B.V.
Logo LinQhost
Logo CommITment BV
Logo ICT-Partners
Logo SoftApp-distribution
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Alcadis
Logo KeenSystems
Logo CONTACTCENTER4ALL
Logo BTG
Logo Frontline Solutions
Logo Keeping
Logo PlanMen
Logo CONTACTCENTER4ALL
Logo Yenlo
Logo Spryng
Logo Belcentrale.nl
Logo Art Of Automation
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo SCOS Software bv
Logo Belcentrale.nl
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Yenlo
Logo tradeinterop
Logo Nalanda Technology
Logo Datto
Logo Cisco
Logo Workfront
Logo Lubbers De Jong
Logo WIBU-SYSTEMS
Logo HCC!genealogie
Logo Nuance
Logo Motiv ICT Security
Logo Cisco
Logo Thales
Logo Qualys
Logo Dell Boomi
Logo Databricks
Logo Barracuda Networks
Logo IntraData
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 87798 persberichten
- 5615 bedrijfsprofielen
- 56 PR-bureauprofielen
- 7500 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nlContentbureau