www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.comwww.EVENTIVE.nl
2471 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (1378 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: INFLUX PR

Universit versterkt met nieuwe CCO en CTO

Daan van der Lugt en Remi Caron nieuwe leden Universit-managementteam

Amsterdam, 9 december 2015 -- Universit breidt het managementteam uit met Daan van der Lugt als Chief Commercial Officer (CCO)  en Remi Caron als Chief Technology Officer (CTO). Met deze uitbreiding wordt concreet invulling gegeven aan de ambitie van Universit om het standaard platform te worden voor operators, distributeurs, telecom resellers en managed service providers die mobiele werkplekken, bestaande uit de juiste mix van hardware, connectivity en clouddiensten, beheren voor hun klanten.

Vorige maand werd Universit in de markt gezet als nieuwe merknaam voor het platform dat in de afgelopen 18 maanden onder regie van CEO Ron van Bijsterveld is ontwikkeld. Over die stap en de uitbreiding van zijn MT zegt Van Bijsterveld: “De visie van Universit slaat duidelijk aan bij de grote partijen in de IT- en Telecommarkt. Bedrijven verwachten mobiele werkplekken in de vorm van een dienst bij hun ICT-leverancier af te kunnen nemen. Universit biedt als enige een complete suite om dit proces van A tot Z te managen en te controleren. Met Daan van de Lugt en Remi Caron hebben we nu twee zeer ervaren krachten aan boord die passen bij onze ambities om een grote internationale speler te worden.“

Daan van der Lugt (42) is gestart als Chief Commercial Officer (CCO) bij Universit, Hij is verantwoordelijk voor de sales en  marketing van het Universit platform. De rode draad in de carrière van Daan van der Lugt is software platformen en een vroege focus op mobiel.  De laatste jaren werkte hij bij Service2Media in het domein van mobiele applicaties en clouddiensten die via een partnerkanaal worden gedistribueerd naar eindklanten. Over zijn nieuwe functie zegt hij: “Ik ben gevallen voor de visie en de kansen die Universit biedt in deze snelgroeiende markt. Het leveren van services rondom complete mobiele werkplekken is niet meer de toekomst, maar nu volop aan de gang.  Aangezien het faciliteren van de verkoop, de inkoop en het beheer en de levering van mobiele services het doel is van Universit, is dit dus een uitgelezen moment om in te stappen.“

Remi G.J. Caron (47) is gestart als Chief Technical Officer (CTO) bij Universit, Hij is verantwoordelijk voor de technische innovaties en verdere ontwikkeling van het Universit platform. Over zijn stap naar Universit zegt hij: “De adoptie van de cloud is volop aan de gang, waarbij organisaties niet meer mobile first, maar mobile only wensen. Het is daarom dat ik zo enthousiast ben over het Universit platform. Dit platform vormt hét neutrale middelpunt tussen vraag, aanbod en implementatie. Het is fantastisch om vanuit dat spectrum mee te kunnen bouwen. Eerder werkte Remi Caron op technische functies bij onder meer iFunds en the Newmotion. 

Universit B.V. - Van Diemenstraat 148 - 1013 CN AMSTERDAM
telefoon + 31 (0) 202 403 672 - website www.universitplatform.com

Over Universit
Cloudservices veranderen de manier waarop organisaties werken razendsnel en zorgen ervoor dat mobiele apparatuur steeds populairder wordt op de werkplek. Universit biedt partners zoals Managed Service Providers, distributeurs, operators en telecom resellers de mogelijkheid om de vele kansen die daardoor ontstaan maximaal te benutten. Dankzij Universit kunnen partners de juiste mix van connectiviteit, hardware, cloudapplicaties en hun eigen toegevoegde waarde verkopen en beheren; van marketing via sales, inkoop en operations tot facturering. Via het cloudplatform van Universit verkopen en beheren partners complete mobiele werkplekken. Hele sectoren, organisaties en werknemers worden daardoor voorzien van de mobiele werkplek van de toekomst. Daarmee kunnen ze overal en altijd werken met de apparatuur die zij wensen. Universit heeft wereldwijd ruim 100 partners die op basis van het platform services verkopen en leveren aan duizenden organisaties en bedrijven. Voor meer informatie: www.universitplatform.com.
Deel dit bericht  
Twitter Facebook LinkedIn
Eerder van Universit B.V.  


Reacties  
Er zijn nog geen reacties. Om te reageren moet u inloggen
Info  
Geplaatst:
Verstreken tijd: 1378 dagen
Bron:
PR bron: INFLUX PR
Universit B.V. contact  
Logo Universit B.V.
   +31(0) - 20 24 03 672
  info@universitplatform.com
  universitplatform.com
Universit B.V. sociaal  
Universit B.V. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Kopano
Logo Jet-Stream
Logo Avinty
Logo Cacholong
Logo Comarch AG
Logo Xinno
Logo Leadgate Europe
Logo NewChannel
Logo Enable-U
Logo Sooda internetbureau
Logo Click&Boat
Logo Portiva
Logo Fairbanks
Logo Serverius B.V.
Logo CLOUDOE BV
Logo Belcentrale.nl
Logo Broad Horizon
Logo CloudSuite B.V.
Logo Medius
Logo Postex Nederland B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Curvature
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo CloudSuite B.V.
Logo Rittal bv
Logo Belcentrale.nl
Logo XebiaLabs
Logo Yenlo
Logo WorldStream
Logo MarkLogic
Logo Sharp Electronics Nederland
Logo Workday
Logo Qlik
Logo Ultimaker
Logo Klarna
Logo ilionx
Logo Visma | Raet
Logo Red Hat, Inc.
Logo Riverbed
Logo Pegasystems
Logo Thales
Logo MPL
Logo Orderchamp B.V.
 
www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlContentbureauwww.LVTPR.nl