www.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.nl
2472 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (1384 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Marcommit

Amersfoort als eerste 100.000+ gemeente aangesloten op Landelijke Voorziening WOZ

Amsterdam, 9 december 2015 – De gemeente Amersfoort is de eerste Nederlandse gemeente met meer dan 100.000 inwoners die succesvol is aangesloten op de Landelijke Voorziening WOZ (LV WOZ) van de Waarderingskamer. Om dit te realiseren heeft de gemeente de hulp ingeschakeld van Enable-U, integratiespecialist voor veilige digitale informatiestromen. Alle gemeenten in Nederland zijn verplicht om aan te sluiten op LV WOZ. Hierdoor ontstaat er één landelijk loket voor de afname van WOZ-gegevens. Met de Digikoppeling van Enable-U kan de gemeente makkelijk, eenduidig, veilig en betrouwbaar informatie uitwisselen met de Waarderingskamer.

Mede door de omvang van de gemeente, was de performance van het berichtenverkeer naar de Waarderingskamer erg belangrijk. Iedere gemeente krijgt een beperkt tijdsslot bij de Waarderingskamer om alle WOZ-objecten te laden. In totaal werden er ruim 374.000 berichten verzonden. Amersfoort en Enable-U zijn erin geslaagd om een uitstekende performance van dit verkeer te waarborgen, met een piek van 15 berichten per seconde en een gemiddelde van 8,6 berichten per seconde. Deze aantallen liggen ruim boven het gemiddelde in vergelijking met andere gemeenten. Enable-U heeft de koppeling probleemloos opgeleverd.  

In de toekomst willen Amersfoort en Enable-U hun samenwerking intensiveren. Zij bereiden zich nu voor op een aansluiting op het Omgevingsloket Online (OLO), het nieuwe handelsregister en MijnOverheid.nl.

Fred Rijckenberg, IT-architect bij de gemeente Amersfoort: “Onze gemeente is al lange tijd bezig om te transformeren tot een volledig digitale gemeente. Wij zagen in Enable-U de perfecte partner om ons in deze reis te ondersteunen. Mede door hun marktspecifieke kennis en innovatieve technologieën is dit project een groot succes geworden. Bovendien werken ze prettig samen met onze andere betrokken leveranciers, waardoor wij ons op onze kerntaken konden richten.”

Christoffel Klimbie, sales- en marketingmanager bij Enable-U: “Veel gemeenten kijken de kat uit de boom als het gaat om de koppeling met de Landelijke Voorzieningen. Ondanks de enorme omvang van het berichtenverkeer, hebben we een uitzonderlijk goede performance gerealiseerd. Wij zijn trots dat we samen met de gemeente Amersfoort deze koppeling binnen zo’n korte tijd hebben gerealiseerd. De ervaringen die we hebben opgedaan bij het aansluiten hebben we verwerkt in onze standaard LV WOZ-module die voor alle gemeenten beschikbaar is.”

--------------------

Over Enable-U
Enable-U is de integratiespecialist voor de Nederlandse overheid. Door veilige digitale informatiestromen te realiseren stelt Enable-U organisaties in staat om de digitale doelstellingen te behalen en een betere dienstverlening aan burgers te bieden. Kwaliteit, doelgerichtheid en snelheid staan altijd centraal in de aanpak. Enable-U biedt tools en kennis om organisaties te helpen naar een toekomstvaste ICT-architectuur. Meer informatie op: http://www.enable-u.nl/  

Volg Enable-U op Google+, LinkedIn, YouTube of op twitter via @Enable_U_NL

Meer informatie
Marcommit
Laura Rijks
035-5822730
enable-u@marcommit.nl
Deel dit bericht  
Twitter Facebook LinkedIn
Eerder van Enable-U  


Reacties  
Er zijn nog geen reacties. Om te reageren moet u inloggen
Geplaatst:
Verstreken tijd: 1384 dagen
PR contact  
Logo Marcommit
Enable-U contact  
Logo Enable-U
  +31 (0)20 716 3866
  info@enable-u.nl
  www.enable-u.nl
Enable-U sociaal  
Enable-U tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Data Matters BV
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Kopano
Logo Jet-Stream
Logo Avinty
Logo Cacholong
Logo Comarch AG
Logo Xinno
Logo Leadgate Europe
Logo NewChannel
Logo Enable-U
Logo Sooda internetbureau
Logo Click&Boat
Logo Portiva
Logo Fairbanks
Logo Keeping
Logo PQR B.V.
Logo Rittal bv
Logo Spryng
Logo CLOUDOE BV
Logo Belcentrale.nl
Logo Broad Horizon
Logo CloudSuite B.V.
Logo Medius
Logo Postex Nederland B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Curvature
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo CloudSuite B.V.
Logo Barracuda Networks
Logo Cegeka
Logo Poly
Logo commercetools
Logo Schneider Electric
Logo ISBW
Logo WIBU-SYSTEMS
Logo Interxion
Logo SAP Concur
Logo Red Hat, Inc.
Logo AvePoint
Logo Valid
Logo TomTom Telematics
Logo Descartes
Logo SAP
 
www.marcommit.nlContentbureauwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl