www.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nlContentbureauwww.lubbersdejong.nl
2471 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (1378 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Marcommit

SPS stelt Alfred Boersma aan als Business Unit Manager Gensys

Reeuwijk, 9 december 2015 – SPS, specialist in IT-beheer en ontwikkelaar van IT-beheersoftware Gensys, heeft Alfred Boersma (43) per 1 november aangesteld als Business Unit Manager Gensys. In deze functie is Boersma verantwoordelijk voor de (door)ontwikkeling, klantondersteuning en de marktpositionering van de Business en IT Service Management oplossing Gensys. In zijn functie stuurt hij het development team, de supportdesk en de consultants aan. Omdat voor IT-beheerfuncties vanuit en voor de cloud time-to-market erg belangrijk is, is het Boersma’s doel de stroom aan productinnovaties agile te managen en sneller als producten beschikbaar te maken voor de markt.

Boersma beschikt over ruime ervaring als manager van Scrum ontwikkelteams. Voor zijn komst bij SPS was Boersma Directeur Development bij VeliQ, waar hij het cloudplatform (SaaS) heeft ontwikkeld. Daarvoor was hij ICT-manager bij Van Ameyde. In deze functie was hij onder andere verantwoordelijk voor de ontwikkeling van een schadeafhandelingsplatform en de uitrol van SAP naar 32 vestigingen in zestien landen. Hij begon zijn loopbaan bij KPMG en BAS Consultancy waar hij diverse consultancy- en managementfuncties heeft vervuld bij (inter)nationale organisaties.

Alfred Boersma over zijn nieuwe functie: “Ik ben zeer verheugd met deze nieuwe uitdaging. Het spreekt mij erg aan dat ik naast de eindverantwoordelijkheid voor de ontwikkeling en de support rondom Gensys, ook productmarketing en consultancy voor mijn rekening neem. Gensys is speciaal ontwikkeld om de dynamiek van de huidige IT-infrastructuren te volgen, want een snel veranderende IT-omgeving vraagt immers om Agile beheersoftware. Die beheersoftware moet er ook voor zorgen dat een IT-afdeling de grip behoudt en daardoor rust krijgt om zich meer te richten op het creëren van meerwaarde, voor de eigen organisatie en voor de klanten van die organisatie. SPS geeft mij de gelegenheid om met dat doel voor ogen Gensys verder te ontwikkelen en te positioneren.”

--------

Noot voor de redactie: bijgesloten een foto op hoge resolutie van Alfred Boersma, Business Unit Manager Gensys bij SPS.Over SPS
SPS uit Reeuwijk is leverancier en ontwikkelaar van de Gensys™ Business en IT Service Management oplossing en aanbieder van de op Gensys gebaseerde RES-Q beheerdiensten en Datacenter services. SPS richt zich met name op de Managed Service Providers en de IT-afdelingen van middelgrote tot grote organisaties die hun IT beter willen afstemmen op de business en als Interne Service Provider meetbare diensten moeten gaan leveren. Als innovatieve IT-organisatie met beheerexpertise vanaf 1994 bij meer dan 450 gerenommeerde klanten is SPS één van de belangrijkste spelers in de BSM en ITSM markt. Door tooling, processen en organisatie volledig op elkaar af te stemmen levert SPS een totale beheeroplossing inclusief blauwdruk voor beheerorganisaties en processen: “Manage IT the Gensys Way”. Meer informatie over SPS is te vinden op www.sps.nl of volg SPS op Twitter via @spsholding

Meer informatie
Marcommit
Rosalie Hage
035-5822730
sps@marcommit.nl
Tags bij dit bericht  
Deel dit bericht  
Twitter Facebook LinkedIn
Eerder van SPS  


Reacties  
Er zijn nog geen reacties. Om te reageren moet u inloggen
Info  
Geplaatst:
Verstreken tijd: 1378 dagen
Bron:
PR bron: Marcommit
SPS contact  
Logo SPS
  0182-302222
  info@sps.nl
  www.sps.nl
SPS sociaal  
SPS tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Kopano
Logo Jet-Stream
Logo Avinty
Logo Cacholong
Logo Comarch AG
Logo Xinno
Logo Leadgate Europe
Logo NewChannel
Logo Enable-U
Logo Sooda internetbureau
Logo Click&Boat
Logo Portiva
Logo Fairbanks
Logo Serverius B.V.
Logo CLOUDOE BV
Logo Belcentrale.nl
Logo Broad Horizon
Logo CloudSuite B.V.
Logo Medius
Logo Postex Nederland B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Curvature
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo CloudSuite B.V.
Logo Rittal bv
Logo Belcentrale.nl
Logo XebiaLabs
Logo Yenlo
Logo WorldStream
Logo MarkLogic
Logo Sharp Electronics Nederland
Logo Workday
Logo Qlik
Logo Ultimaker
Logo Klarna
Logo ilionx
Logo Visma | Raet
Logo Red Hat, Inc.
Logo Riverbed
Logo Pegasystems
Logo Thales
Logo MPL
Logo Orderchamp B.V.
 
www.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl