Datum: (961 dagen oud)
Bedrijf:
PR: Presscom

Yotta introduceert Nederlandstalige versie van Horizons asset management systeem

Wegdekmeten.nl aangesteld als distributeur van Horizons in NederlandLeamington Spa (UK)   Castricum, 03 December 2015 – Yotta, specialist in infrastructuur technologie, heeft de nieuwste versie van het visualised asset management platform Horizons onthuld. Versie 2.7 weerspiegelt de groeiende internationale aandacht voor Horizons met de introductie van een Nederlandstalige versie van de software. Hiermee is Wegdekmeten.nl, de onlangs benoemde distributeur van Horizons in Nederland, in staat zijn service aan infrastructuurbedrijven in Nederland verder te verbeteren.Horizons is een Software-as-a-Service (SaaS) asset management platform dat het asset managers gemakkelijker maakt om al hun asset management data en strategieën te visualiseren, beheren en optimaliseren met een unieke, effectieve cloud-oplossing. Na de marktintroductie in 2012 is de verkoop van Horizons in het Verenigd Koninkrijk sterk gegroeid met grote klanten als Highways England.

De benoeming van Wegdekmeten.nl als distributeur van Horizons in Nederland markeert de eerste stap van Yotta op het Europese vasteland. “Wij verzamelen data over alle soorten infrastructuur voor een groot aantal klanten zoals aannemers en eigenaren van infrastructuur waaronder overheidsorganisaties”, vertelt Fred Mekken, directeur/eigenaar van Wegdekmeten.nl. “Door Horizons in te zetten kunnen we onze klanten helpen om deze data om te zetten in informatie die eenvoudig te begrijpen en te delen is en die gebruikt kan worden voor besluitvorming in een groot scala aan toepassingen.”

Als eerste klant in Nederland zal De Jong Zuurmond, specialist in beheer en onderhoud van (water)wegen, Horizons gaan inzetten in verschillende projecten. Daaronder vallen onder meer het onderhoud aan de vierde grootste zeehaven van Nederland en meerdere contracten met Rijkswaterstaat. De Jong Zuurmond gaat Horizons gebruiken om gedetailleerde informatie over het wegennet, verzameld door Wegdekmeten.nl, te bundelen en te presenteren en op die manier klanten te informeren over de planning van onderhoud en toestand van assets.

De omgeving waarin we werken is vaak complex en uitdagend”, reageert Gerrit Zuurmond, ceo van De Jong Zuurmond, “en onze klanten verwachten actuele, gedetailleerde en zorgvuldige rapportages over de diensten die we verschaffen en de conditie van de infrastructuur die we voor hen beheren. Dankzij de samenwerking met Wegdekmeten.nl kunnen we deze data verzamelen en – door gebruik van Horizons – analyseren om de planning en besluitvorming te verbeteren en de resultaten op begrijpelijke wijze te presenteren.”

Behalve een Nederlandstalige versie heeft Yotta met Horizons 2.7 ook een Spaanstalige versie geïntroduceerd. Dit weerspiegelt de groeiende focus van Yotta op Spanje als doelmarkt, maar ook groeiende vraag naar asset management systemen in Noord- en Zuid-Amerika waar Spaans veel worde gesproken. Behalve een Nederlands en Spaans ondersteunt de laatste versie van Horizons ook de lokale valuta in deze markten. Daarnaast is de software op andere punten verbeterd zoals op het gebied van predictive analytics.

“Na het succes met Horizons in het Verenigd Koninkrijk hebben we direct daarop voortgebouwd. Snel na de internationale lancering van het product hebben we succesvolle implementaties in zowel Europa als Australië gerealiseerd”, vertelt Simon Topp, directeur marketing & international business van Yotta.

“De uitdagingen en complexiteit op het gebied van snelweg-infrastructuur asset management van de locale autoriteiten in het Verenigd Koninkrijk zijn niet uniek. Organisaties in de hele wereld hebben vergelijkbare uitdagingen en als resultaat daarvan zien we in veel landen een groeiende interesse in Horizons.  We hebben er alle vertrouwen in dat de nieuwe mogelijkheden op het gebied van taal en valuta ons helpen om tegemoet te komen aan de verwachtingen en het momentum van deze oplossing internationaal te versterken.”


Voor meer informatie over Horizons software:
Fred Mekken, directeur/eigenaar
T +31 72 582 3404
M +31 6 12370781
E fredmekken@wegdekmeten.nl
W http://wegdekmeten.nl/

Voor meer illustraties:
Presscom PR & Marketing B.V.
Theo Vrugt
Mob.: 06 54353109        

Noot voor de redactie:

Over Horizons
Horizons is een Software-as-a-Service (SaaS) visualised asset management platform dat het asset managers gemakkelijker maakt om al hun asset management data en strategieën te visualiseren, beheren en optimaliseren met een unieke, effectieve cloud-oplossing. Na de marktintroductie in 2012 is de verkoop van Horizons in het Verenigd Koninkrijk sterk gegroeid en wordt nu gebruikt door circa vijftig lokale autoriteiten in het Verenigd Koninkrijk in aanvulling op de diensten van hun onderhoudspartners en hoofdaannemers. In 2014 heeft Yotta Horizons internationaal gelanceerd, wat inmiddels tot succesvolle implementaties in Europa en Australië heeft geleid.

Over Yotta
Yotta is een leverancier van software en services die klanten helpen bij de transformatie van de wijze waarop zij hun infrastructuur beheren. Innovatie is het sleutelwoord in de aanpak van Yotta, of het nu gaat om de ontwikkeling van efficiëntere en accurate onderzoekstechnologieën of op de ontwikkeling van software dat het ongrijpbare grijpbaar maakt. De Yotta Horizons en Yotta Mayrise platforms, gebruikt door de meerderheid van de lokale autoriteiten, nationale organisaties en vooruitstrevende nutsbedrijven in het Verenigde Koninkrijk, vormen het hart van Yotta’s missie: organisaties helpen bij het gebruik van data van assets om betere operationele informatie te verschaffen en betere strategische beslissingen te nemen.

Kijk voor meer informatie op www.yotta.co.uk