Contentbureauwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.marcommit.nl
2472 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (1391 dagen geleden)
Bedrijf:

The Next View ontwikkelt zich gestaag tot Design Thinking specialist voor de SAP wereld

Bossche IT-dienstverlener timmert aan de weg met eigen Design Thinking Center en acht gecertificeerde DT-specialisten

Den Bosch, 2 december 2015 - IT-dienstverlener The Next View zet zichzelf steeds nadrukkelijker op de kaart als Design Thinking specialist voor de SAP wereld. Het bedrijf heeft sinds kort acht door SAP gecertificeerde Design Thinking specialisten in huis. Dat aantal zal de komende tijd verder stijgen. Bovendien opent The Next View medio 2016 een eigen Design Thinking Center in Amsterdam. 

Design Thinking is een praktische methodiek om complexe problemen op te lossen en nieuwe, creatieve oplossingen voor zakelijke uitdagingen te vinden. Deze iteratieve en creatieve projectaanpak stelt gebruikers centraal en is ideaal voor het ontwikkelen van nieuwe, innovatieve oplossingen. “Technologie is vaak de oplossing voor een probleem, maar nooit het startpunt. Wij gebruiken Design Thinking om samen met onze klanten de beste oplossingsrichtingen te vinden”, zegt Oscar Mulders, Chief Design Officer van The Next View. “Design Thinking gaat standaard deel uitmaken van onze projectaanpak.”

Grote voordelen
De voordelen van Design Thinking zijn legio. Zo is het met DT mogelijk om binnen enkele dagen een basisontwerp van een nieuwe oplossing te ontwikkelen. Mulders: “Met Design Thinking komt je veel sneller tot de essentie van het probleem. Dat resulteert weer in een heldere afkadering van zowel het probleem, de oplossing als de requirements. Met een breed en concreet palet methoden en technieken zorgen wij voor tastbare resultaten. De kern van The Next View is simplicity delivered; wij leveren gebruiksvriendelijke en simpele oplossingen die de gebruiker centraal stellen. Design Thinking helpt ons om die belofte waar te maken.”

Acht gecertificeerde DT-coaches
Inmiddels mogen acht medewerkers van The Next View zich door SAP gecertificeerde Design Thinking specialist noemen. Dat aantal zal de komende tijd nog verder stijgen. Uiteindelijk is het de bedoeling dat minimaal een op de drie medewerkers zich gecertificeerd Design Thinker mag noemen. Bij The Next View werken 35 mensen. Mulders: “Voor ons is Design Thinking een manier van leven geworden. Wij hebben inmiddels alle kennis, kunde en methoden in huis om Design Thinking binnen onze trajecten toe te passen. Onze mensen kunnen fungeren als Design Thinking coach, maar kunnen ook vanuit een inhoudelijke rol deelnemen aan het DT-proces, bijvoorbeeld als UX-ontwerper.”

Eigen Design Thinking Center
The Next View wil klanten ook fysiek de ruimte bieden om tot nieuwe ideeën te komen. Het bedrijf opent binnenkort een eigen Design Thinking Center in Amsterdam. Mulders: “In een unieke, inspirerende omgeving kunnen onze klanten samen met onze experts samenwerken aan het ontwerpen van nieuwe, innovatieve en gebruiksvriendelijke oplossingen.”

Over The Next View
The Next View levert state of the art, gebruiksvriendelijke oplossingen op basis van Big Data, Cloud & Security technologie die organisaties helpen om nóg meer uit hun SAP landschap te halen. Bij The Next View werken prettige, kundige mensen met veel kennis van zaken op het gebied van SAP en UX. 
www.thenextview.nl
Deel dit bericht  
Twitter Facebook LinkedIn
Eerder van The Next View  


Reacties  
Er zijn nog geen reacties. Om te reageren moet u inloggen
Geplaatst:
Verstreken tijd: 1391 dagen
The Next View contact  
Logo The Next View
The Next View sociaal  
The Next View tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Data Matters BV
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Kopano
Logo Jet-Stream
Logo Avinty
Logo Cacholong
Logo Comarch AG
Logo Xinno
Logo Leadgate Europe
Logo NewChannel
Logo Enable-U
Logo Sooda internetbureau
Logo Click&Boat
Logo Portiva
Logo Fairbanks
Logo Keeping
Logo PQR B.V.
Logo Rittal bv
Logo Spryng
Logo CLOUDOE BV
Logo Belcentrale.nl
Logo Broad Horizon
Logo CloudSuite B.V.
Logo Medius
Logo Postex Nederland B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Curvature
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo CloudSuite B.V.
Logo Barracuda Networks
Logo Cegeka
Logo Poly
Logo commercetools
Logo Schneider Electric
Logo ISBW
Logo WIBU-SYSTEMS
Logo Interxion
Logo SAP Concur
Logo Red Hat, Inc.
Logo AvePoint
Logo Valid
Logo TomTom Telematics
Logo Descartes
Logo SAP
 
Contentbureauwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.marcommit.nl