Datum: (958 dagen oud)
Bedrijf:
PR: Media Profiler

Motto Communications biedt 3CX als hosted PBX voor Nederlandse ICT-resellers

Business partners profiteren van meer flexibiliteit en betere verkoopkansenNuth/Amsterdam, 2 december 2015 - Motto Communications gaat de innovatieve PBX-oplossing 3CX Phone System van 3CX aanbieden vanuit haar cloud distributie platform Flux. De samenwerking met 3CX biedt business partners meer flexibiliteit, betere verkoopkansen en meer mogelijkheden om in te spelen op de ontwikkelingen in de hosted communicatiemarkt. Voor nieuwe partners is er een aantrekkelijk introductieaanbod.

Motto zal binnen de samenwerking de hosting en distributie van het 3CX Phone System toevoegen aan haar cloud distributie platform Flux. De samenwerking tussen Motto en 3CX biedt business partners de flexibiliteit om gevirtualiseerde sessies als dienst per stuk per maand af te nemen. Ook kunnen ze zelf een hosted omgeving realiseren als dat een betere business case voor hen oplevert. Met 3CX Cloud PBX kunnen bedrijven tot maximaal 25 gelijktijdige sessies per server volledig geautomatiseerd hosten. Business partners zijn in dit flexibele en schaalbare businessmodel beter in staat om vele klanten winstgevend te faciliteren en ondersteunen. 3CX is een internationale ontwikkelaar van ondermeer het geavanceerde software gebaseerde PBX-systeem 3CX Phone System. Motto Communications is hoster en leverancier van cloud communicatiediensten en virtuele telecomdiensten aan circa 200 Nederlandse business partners.

Kansen voor business partners
Het 3CX Phone System in combinatie met het cloud distributie platform Flux van Motto is een zeer interessant propositie voor business partners omdat zij nu beter kunnen inspelen op kansen in de markt:
  • Business partners behouden hun relatie met klanten
  • Business partners kunnen zelf hun SIP-trunk leverancier kiezen
  • Business partners krijgen realtime billing en een dashboard met diensten
  • Mogelijkheden voor upsellen van additionele diensten, hardware en integratiediensten
  • Keuze tussen on-premise installatie of hosted oplossing afhankelijk van klantwensen
  • Scherpst geprijsde hosted PBX-oplossing in de markt
  • Ruime keuze uit ondersteunde IP-telefoons
  • Naadloze integratie van mobiele toestellen als alternatief voor IP-telefoons
  • Gratis training en ondersteuning

Motto Flux
Motto Communications voegt 3CX Phone System toe aan het dienstenportfolio in haar cloud distributieplatform Flux dat is gebouwd met de nadruk op realtime, integratie en keuzevrijheid. Motto biedt haar business partners de keuze en flexibiliteit om onder eigen merk een mix van cloud communicatiediensten te verkopen zoals SIP-trunks, netwerkverbindingen, mobiele communicatie en hosted PBX met een zelf gekozen prijsstelling. “Via Flux kunnen business partners heel eenvoudig hun diensten verpakken, verkopen, uitleveren, factureren en beheren”, zegt directeur Robbert Heemskerk van Motto Communications. “De toevoeging van de hosted PBX-oplossing van 3CX aan ons portfolio geeft onze business partners meer mogelijkheden bij het bieden van toegevoegde waarde aan hun klanten. Door deze nieuwe samenwerking tussen 3CX en Motto kunnen onze business partners bovendien alle mogelijkheden van de 3CX-oplossing eenvoudiger aan hun klanten aanbieden in de vorm van een hosted PBX-oplossing."

Hosted 3CX: een innovatief product
Hosted 3CX bedient de hosted PBX-market met superieure architectuur en flexibele distributiemogelijkheden. 3CX in de cloud is een volledig gevirtualiseerde communicatieoplossing met een complete set PBX-diensten en volledig gescheiden dataopslag. Met 3CX in de cloud beschikken bedrijven en gebruikers over een eigen PBX-omgeving die gescheiden is van andere gebruikersomgevingen. Bovendien hebben ze in de cloud toegang tot alle functionaliteiten van de on-premise versie, zoals web conferencing, instant chat en presence. Ook kunnen klanten hun eigen telecomoperator kiezen en behouden ze de mogelijkheid om op elk gewenst moment te wisselen van een hosted oplossing naar on-premise. "3CX in de cloud is een volledig gevirtualiseerde versie van het 3CX Phone System met dedicated PBX-diensten voor afzonderlijke klanten en volledig gescheiden data-opslag”, aldus CEO Nick Galea van 3CX. “Hiermee onderscheidt deze oplossing zich van traditionele hosted PBX-oplossingen."

Introductieaanbieding voor partners
De samenwerking tussen 3CX en Motto brengt het hosten van een eigen 3CX-omgeving binnen handbereik van business partners. Zij zijn nu in staat om hun klanten een gevirtualiseerde dienst te bieden met maximale flexibiliteit en hoge kwaliteit. ICT- en telecomdienstverleners die voor 31 maart 2016 een partnerovereenkomst met 3CX en Motto sluiten, ontvangen kosteloos één 3CX-licentie voor de wederverkoop van de hosted 3CX PBX-oplossing. Inschrijven kan via: www.3cx.com/partners/apply of www.motto.nl

###

Over 3CX
3CX is ontwikkelaar van 3CX Phone System en 3CX WebMeeting die uitsluitend via resellers en het kanaal worden geleverd. Het 3CX Phone System for Windows is een softwareplatform op open standaarden dat traditionele PBX-systemen vervangt. Het 3CX Phone System reduceert de communicatiekosten van bedrijven en verhoogt hun productiviteit en mobiliteit door de inzet van 3CXPhone clients voor iOS, Android, Mac en Windows. 3CX heeft wereldwijd 30.000 klanten waaronder leidende bedrijven en organisaties zoals Boeing, McDonalds, Hugo Boss, Ramada Plaza Antwerp, Harley Davidson, Wilson Sporting Goods en Pepsi. Met kantoren in de VS, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Hong Kong, Zuid-Afrika, Rusland en Australië is 3CX wereldwijd vertegenwoordigd.
Informatie: www.3cx.nl

Over Motto
Motto Communications biedt business partners de mogelijkheid om hun eigen portfolio aan zakelijke telecom- en datadiensten samen te stellen en onder hun eigen merknaam in realtime te leveren vanuit Motto's cloud distributie platform Flux. De Flux portal is de centrale omgeving waar gekwalificeerde partners geïntegreerde communicatiediensten bundelen tot eigen diensten en kunnen verpakken, verkopen, uitleveren, factureren en beheren. Motto biedt daarbij deskundige ondersteuning op het gebied van technische support, administratie, facturatie en regelgeving. Ruim 200 partners en duizenden bedrijven vertrouwen dagelijks op Motto en Flux voor hun bedrijfskritische communicatie. Motto levert haar diensten uit vier datacenters in drie landen en is meermalen genomineerd voor prijzen zoals Deloitte Fast 50 en FD Gazelle. Motto heeft haar hoofdkantoor in Nuth en een verkoopkantoor in Amsterdam.
Informatie: www.motto.nl

###

Voor de redactie (niet voor publicatie)
Voor informatie over Motto Communications of voor foto’s, portretten of ander beeldmateriaal naar aanleiding van dit persbericht kunt u contact opnemen met onderstaande contactpersonen.

Robbert Heemskerk (Directeur Motto Communications)
Hoofdkantoor Motto Communications
Zandbergweg 1
6361 HM Nuth
045 404 04 90
www.motto.nl

PR-contacten:
Media Profiler
Rene Frederick
Telefoon: 088 776 3434
Mail: motto@mediaprofiler.nl