www.EVENTIVE.nlwww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl
2503 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (5 jaar en 135 dagen geleden)
Bedrijf:

Provincie Zuid-Holland kiest Axians als Security Management Partner

Rotterdam, 26 November 2015 – De provincie Zuid-Holland heeft Axians, het merk van VINCI Energies voor ICT-oplossingen en –diensten, geselecteerd als netwerk- en securitypartner. Deze keuze is tot stand gekomen middels een Europese aanbesteding via de Best Value Procurement (BVP) methode. Op basis van deze methodiek kon Axians aantonen de kennis en expertise in huis te hebben om de provincie de komende jaren een stabiele ICT omgeving met hoge beschikbaarheid en minimale beveiligingsrisico’s te bieden.

De ruim 1.800 medewerkers van de provincie Zuid-Holland zijn voor de uitvoering van hun activiteiten afhankelijk van een veilig en betrouwbaar netwerk. Daarnaast speelt de ICT infrastructuur een sleutelrol in de communicatie met en dienstverlening aan de inwoners en bedrijven in de provincie. Tot voor kort waren de monitoring, het beheer en onderhoud van de netwerkinfrastructuur en de security infrastructuur in handen van twee verschillende partijen. Door te kiezen voor één partner met verantwoordelijkheid voor beide domeinen wilde de provincie de efficiency van de omgeving verbeteren, de beschikbaarheid en beveiliging van de ICT infrastructuur optimaliseren en kosten verlagen.

Verbetering en verrijking netwerksecurity
“We kennen Axians als een betrouwbare partner en adviseur voor onze netwerkomgeving”, zegt Rainier Maas, Coördinator Infrastructuur bij de provincie Zuid-Holland. “Tijdens het selectietraject overtuigden zij ons er van dat hun specialisten ook over aantoonbare expertise op het gebied van netwerksecurity beschikken. Door de combinatie van adviezen en praktische ondersteuning, en de diepgaande kennis die Axians biedt, zijn we als provincie de komende jaren verzekerd van een veilige en stabiele ICT infrastructuur.”

Beschikbaarheid, veiligheid en integriteit waarborgen
“Cybersecurity vergt een integrale aanpak van zowel de klant als van de ICT-dienstverlener”, zegt Tom Greeve, directeur bij Axians. “Wij zijn verheugd dat de provincie Zuid-Holland ons de kans biedt om vanuit onze expertise en ervaring mee te denken over de realisatie van een toekomstvaste, beschikbare en veilige infrastructuur. Deze wordt effectief ondersteund door solide Security Management processen, waarin naast processen en techniek ook architectuur en lifecycle management een belangrijke rol spelen. Op die manier kunnen we naast beschikbaarheid ook veiligheid en integriteit van de ICT omgeving waarborgen.”

Als onderdeel van het Security Management programma stemt Axians met de provincie een beveiligingsroadmap af. Hiermee wordt een brug geslagen tussen de netwerk- en infrastructuur beveiliging, van strategisch tot operationeel niveau. Daarnaast worden de effectiviteit en actualiteit van de ingezette (technische) maatregelen gewaarborgd gedurende de contractperiode. Axians beheert de volledige infrastructuur en zorgt voor de opvolging en detectie van beveiligingsincidenten vanuit het eigen operations center in Rotterdam.
           

NOOT VOOR DE REDACTIE (niet voor publicatie)

Over Axians
Axians is het merk van VINCI Energies voor ICT-oplossingen en -diensten. Het ondersteunt haar klanten - private bedrijven, publieke organisaties, overheidsinstanties, operators en service providers - in het gehele proces van hun ICT-projecten. Van netwerkinfrastructuur tot applicatieoplossingen. In 2014 realiseerde Axians met 7.000 medewerkers een omzet van €1,6 miljard. www.axians.nl

Over VINCI Energies
VINCI Energies opereert met 63.000 medewerkers in 50 landen, waaronder 30 landen buiten Europa. VINCI Energies behaalde in 2014 een omzet van €9,3 miljard. Met haar hechte netwerk van 1.500 business units is VINCI Energies nu een marktleider in de levering van energie- en informatietechnologiediensten in Europa en wereldwijd. www.vinci-energies.com

Over VINCI Energies in Nederland
In Nederland bundelt VINCI Energies, naast het merk Axians, business units die lokaal, nationaal en internationaal actief zijn op het terrein van interdisciplinaire plant engineering, industriële automatisering, installatie en onderhoud van industriële installaties onder het merk Actemium. De markt van opwekking, transmissie, transformatie en distributie van elektriciteit wordt bediend door het merk Omexom en het merk VINCI Facilities is actief in oplossingen voor gebouw gebonden elektrotechnische installaties. VINCI Energies in Nederland opereert vanuit 35 business units met meer dan 1800 medewerkers. In 2014 had VINCI Energies een omzet van €217 miljoen.

Perscontactpersonen: 
Heeft u naar aanleiding van dit persbericht nog vragen? Neem dan contact op met Jan van de Bovenkamp, Manager Marketing & Communicatie Axians.
E-mailadres: jan.vandebovenkamp@axians.com
Laatste van Axians  
Drie awards voor Axians tijdens Exact Partner van het Jaar Awards 2017

Axians beheert netwerk voor ruim 200 scholen en culturele instellingen in Amsterdam

Provincie Zuid-Holland kiest Axians als Security Management Partner
Geplaatst:
Verstreken tijd: 5 jaar en 135 dagen
Axians contact  

Logo Axians

Axians sociaal  


Axians tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Distology Nederland B.V.
Logo ID Control
Logo Korton Group
Logo QuandaGo
Logo Relined Fiber Network
Logo Avinty (GGZ)
Logo QuandaGo
Logo iQibt B.V.
Logo Heliview Conferences & Training
Logo Solmate
Logo Distology Nederland B.V.
Logo TRADUS
Logo Coastr
Logo ID Control
Logo QuandaGo
Logo Guardian360 bv
Logo Frontline Solutions
Logo Boys with Brains
Logo Broad Horizon
Logo Unexus B.V.
Logo Boys with Brains
Logo PayIBAN BV
Logo iQibt B.V.
Logo Orange Cyberdefense Netherlands B.V.
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo PlanMen
Logo SCOS Software bv
Logo Spryng
Logo Frontline Solutions
Logo Spryng
Logo myBrand
Logo Arlington Research
Logo Unit4
Logo IFS
Logo CRM Partners
Logo Zyxel
Logo Conclusion
Logo Intel
Logo Solipsis b.v.
Logo SAP Concur
Logo Conclusion Zuyd
Logo NTT Ltd.
Logo Interxion
Logo Shippeo
Logo Valid
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt persberichten platform voor de IT-sector

In de database
- 88822 persberichten
- 5741 bedrijfsprofielen
- 59 PR-bureauprofielen
- 8395 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlContentbureauwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl