Datum: (969 dagen oud)
Bedrijf:

2E Interconnection distributeur van Intellinet

Sinds medio november is 2E Interconnection de Nederlandse distributeur van IC Intracom. De Osse kabelspecialist heeft zijn pakket aangevuld met de netwerkproducten van het merk Intellinet.De producten van Intellinet zijn voortaan rechtstreeks verkrijgbaar via www.dekabelexpert.nl, de webshop van 2E Interconnection. Het gaat om het complete assortiment: van netwerkrouters en switches tot patch panels en serverkasten.Totaaloplossing
Dankzij de samenwerking met IC Intracom biedt 2E Interconnection automatiseerders en installateurs een totaalpakket aan producten en diensten. Zij profiteren bovendien van zowel het gemak van een webshop als de service van een toonaangevende leverancier.

Over 2E Interconnection
2E Interconnection is al vijftien jaar een van de meest toonaangevende kabelleveranciers van Nederland. Het Osse bedrijf levert standaardkabels en maatwerkkabels, en werkt daarbij nauw samen met zusterbedrijf 2E Cable Assembly. De online verkoop van kabels en aanverwante producten vindt plaats via de webshop De Kabelexpert (www.dekabelexpert.nl).

Over IC Intracom
IC Intracom is ontwikkelaar en producent van PC-randapparatuur, accessoires en netwerkproducten. Deze worden op de markt gebracht onder de merknamen Manhattan en Intellinet. Dankzij samenwerking met strategische partners, zoals 2E Interconnection, zijn deze producten beschikbaar bij meer dan 70.000 bedrijven in meer dan 100 landen. Voor meer informatie: www.icintracom.com.