www.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.LVTPR.nl
2471 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (1423 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Lubbers De Jong

Samenwerking Curvature en DataCore brengt aantrekkelijker kostenmodel voor datacenters en nieuwe manier van controle over storage-infrastructuur

Lijnden, 25 november 2015 – Curvature, leverancier van IT-infrastructuur en -diensten, gaat samenwerken met DataCore, een leverancier in software-defined storage (SDS) oplossingen. Deze samenwerking verbetert de kostendynamiek en levensduur van storage-investeringen. Doordat Curvature en DataCore de handen ineenslaan, krijgen grote organisaties verreikende controle over het beheer en de kosten van storage-apparatuur in het datacenter, zonder daarbij concessies te doen aan functionaliteit en prestaties.

DataCore bereidt bedrijven voor op de toekomst en levert software die flexibel inzetbaar is en zorgt voor maximaal rendement op investeringen door uitstekende prestaties op storage-gebied. Dit resulteert in een algehele toename van de productiviteit van zowel de applicaties als het bedrijf. Curvature levert nieuwe, gecombineerde oplossingen waarmee bedrijven met standaard hardware een robuuste storage-infrastructuur kunnen opzetten. Hierdoor kunnen zij de levensduur van hun bestaande apparatuur aanmerkelijk verlengen.

De samenwerking tussen Curvature en DataCore biedt klanten volledige controle over het ontwerp, de bouw en het functioneren van storage-platformen. Dankzij software-defined storage kunnen zij werken met een duurzaam, flexibel en op maat gemaakt platform, dat onafhankelijk functioneert van software geïnstalleerd door de fabrikant. Met de hulp van Curvature benutten bedrijven de maximale levensduur van hun hardware, waarmee zij de total cost of ownership (TCO) van hun storage-omgeving verlagen en de flexibiliteit van de business vergroten.

Volgens Gartner past meer dan 25 procent van de bedrijven uit de Global 2000 eind 2017 software-defined storage toe. Momenteel is dat nog zo'n 10 procent. “Wij geloven dat software-defined storage één van de trends is die de komende drie jaar de meeste impact genereert”, zegt Glenn Fassett, General Manager International bij Curvature. “We zijn verheugd oplossingen te bouwen op basis van DataCore's leidende IOPS (Input/Output Operaties Per Seconde) en toonaangevende prijs performance storage virtualisatie technologieën. Dit verandert de manier waarop bedrijven hun storage-infrastructuur ontwerpen, bouwen en beheren, wat de huidige storage-markt aanzienlijk zal veranderen.”

“Wij bewonderen Curvature's focus op de investeringen in apparatuur die bedrijven al hebben gedaan, naast dat ze hen ook nieuwe alternatieven bieden voor het verlagen van OPEX- en CAPEX- kosten voor nieuwe apparatuur. Dit zorgt voor meer efficiency en besparingen over het brede IT-spectrum”, aldus Steve Houck, Chief Operations Officer bij DataCore. “Onze samenwerking combineert innovatieve software-oplossingen met kwalitatief onderhoud en kostenbewuste omgang met hardware.”

Over Curvature
Curvature verandert de manier waarop ondernemingen hun apparatuur en onderhoudsdiensten voor hun netwerken en datacenters bij verschillende leveranciers inkopen, onderhouden en upgraden. Het voormalige Network Hardware Resale (NHR), groeide sinds de oprichting in 1986 uit tot een betrouwbare, strategische partner voor meer dan 10.000 organisaties wereldwijd. Tot de klantenkring van Curvature behoren onder meer de grootste telecommunicatiebedrijven, financiële dienstverleners en de top 1.000 ondernemingen. Het hoofdkantoor van Curvature bevindt zich in het Californische Santa Barbara. De onderneming heeft zich gespecialiseerd in het op een vooruitstrevende manier vervangen van hardware en het management van productlevenscycli voor netwerk- en datacenterapparatuur en zorgt voor wereldwijde 24 x 7 technische ondersteuning vanuit de hoofdvestigingen in Amerika, Europa en Azië. Voor meer informatie: www.curvature.com

Over DataCore Software
DataCore is een leidende leverancier in sofware-defined storage (SDS). Oplossingen van DataCore op vlak van storage-virtualisatie en hyper-geconvergeerde virtuele SAN-omgevingen stellen organisaties in staat om storage-architecturen naadloos te beheren, beschermen en op te laten schalen, wat aanmerkelijke prestatiewinst biedt tegen een fractie van de kosten die legacy storage leveranciers vragen. DataCore's flexibele, zelfherstellende en zelflerende technologie wordt wereldwijd op meer dan 10.000 klantlocaties gebruikt om handmatige processen te automatiseren en bedrijven te laten profiteren van de beloften die het software-defined datacenter (SDCC) biedt met een hardware-agnostische architectuur. Voor meer informatie: http://www.datacore.com/.

###

Voor meer persinformatie en beeldmateriaal
Yellow Communications, Jennifer Schouten, telefoon 023 555 34 24, jennifer@yellow-communications.com
Deel dit bericht  
Twitter Facebook LinkedIn
Eerder van Curvature  
1 okt 2019 Curvature brengt IT Asset Disposition (ITAD) programma op Nederlandse markt

30 aug 2019 Nieuwe CEO voor Curvature

28 mei 2019 Curvature lanceert tijdelijk gratis onafhankelijke Storage Health Checks
Reacties  
Er zijn nog geen reacties. Om te reageren moet u inloggen
Persberichten van vrijdag 18 oktober 2019  
bGrid stelt Bart Melis aan als CEO

Veeam voor derde jaar op rij uitgeroepen tot Leader in Gartner 2019 Magic Quadrant for Data Center Backup and Recovery Solutions
Luisterhuis en CB gaan samen

Nuance en Microsoft werken samen om de arts-patiënt ervaring te transformeren

Cumulus Networks stelt datacenter-innovaties beschikbaar voor de modernisering van campusnetwerken

Sharp breidt BIG PAD-aanbod uit met zes interactieve 4K-schermen  

RoSecure voegt Ajax Systems toe aan portfolio

Red Hat breidt Kubernetes-ontwikkelaarservaring uit met nieuwe versie Red Hat OpenShift 4

Naadloze koppeling CRM-systeem Salesforce en ECM-oplossing Doxis4

Workday breidt zijn voorsprong in technologie uit met innovaties voor de veranderende wereld van HR

Workday versterkt bestaande technologie met innovaties voor de veranderende wereld van finance

Heijmans uitvoerders werken 25% efficiënter dankzij nieuwe projectmanagementtool

IFS onthult blauwdruk voor geëvolueerde architectuur

Samsung Electronics behoudt 6e plaats in Interbrand’s Best Global Brands 2019

50 startups gaan met Constantijn van Oranje mee naar CES2020 in Las Vegas

BlackBerry Cylance integreert met Backstory Chronicle

Dataiku stelt Chief People Officer en Chief Customer Officer aan voor versnelde wereldwijde groei
Geplaatst:
Verstreken tijd: 1423 dagen
PR contact  
Logo Lubbers De Jong
Curvature contact  
Logo Curvature
  +31 (0) 20 449 9292
  www.curvature.com
Curvature sociaal  
Curvature tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Icontact BV
Logo NewChannel
Logo PanCompany
Logo Maunt
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo NewChannel
Logo Belcentrale.nl
Logo Distology Nederland B.V.
Logo Leadgate Europe
Logo QuandaGo
Logo NewChannel
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo ZyLAB
Logo Insight
Logo Data Matters BV
Logo RoSecure
Logo RoSecure
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Medius
Logo Belcentrale.nl
Logo Vcare connect
Logo SCOS Software bv
Logo Spryng
Logo E-mergo
Logo Curvature
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Yenlo
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Keeping
Logo PQR B.V.
Logo Veeam Software
Logo Nuance
Logo Cumulus Networks
Logo Sharp Electronics Nederland
Logo Red Hat, Inc.
Logo SER Group
Logo Workday
Logo Workday
Logo myBrand
Logo IFS
Logo Datto
Logo NTT Ltd.
Logo Databricks
Logo Databricks
Logo Eaton
 
www.lubbersdejong.nlContentbureauwww.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nl