www.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nlwww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nl
2499 volgen @ICTberichten
Datum: (1656 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Yellow Communications

Mister Minit stroomlijnt applicatietoegang met Interoute’s Networked Cloud

Outsourcing naar Interoute’s datacenter, veilige datanetwerk en colocatie, reduceert kosten en bespaart tijd

Amsterdam, 24 november 2015De Minit Groep, Europees marktleider op het gebied van snelreparatiediensten van onder andere schoenen, uurwerken en smartphones, kiest voor een hybride set-up en brengt een groot deel van hun ICT-infrastructuur onder in het state-of-the art colocatie-datacenter van Interoute, eigenaar van een van Europa’s grootste netwerken en van een wereldwijd cloudserviceplatform. Het nieuwe datacenter van Interoute in Gent staat in rechtstreekse verbinding met alle kantoren van de Minit Groep via een MPLS-netwerk, dat de vestigingen ook onderling met elkaar verbindt.

Mister Minit is met zijn Belgische roots inmiddels actief in dertien landen en heeft meer dan 2.100 werknemers in dienst, die werken in 1.100 verschillende winkels. Door middel van een MPLS-netwerk staan de hoofdkantoren van de Minit Groep in Engeland, Frankrijk, Zwitserland, Polen, Duitsland en België met elkaar in verbinding en met het colocatie-datacenter in Gent. Al die vestigingen werken met bedrijfskritieke applicaties, zoals apps voor het verwerken van orders en financiële rapportages, die een goede aansluiting op de IT-infrastructuur vereisen.

Het bedrijf maakte eerder, vóór de overstap naar Interoute, gebruik van een eigen datacenter, dat in het hoofdkantoor stond. Het gebruik van een fysiek, single datacenter bood te weinig opties voor het maken van disaster recovery connecties. Minit wilde overstappen naar de cloud. Het bedrijf koos voor de colocatie diensten van Interoute, omdat het Interoute-datacenter het mogelijk maakt de bestaande IT-netwerken en -infrastructuur direct aan te sluiten op het wereldwijde cloud-servicesplatform en van deze resources gebruik te maken hoe en wanneer dat nodig is.

“Dankzij de samenwerking met Interoute kunnen we onze IT-afdeling veel efficiënter inzetten. De focus verschuift naar het ondersteunen en verder ontwikkelen van de business op de winkelvloer en ook online. We kunnen applicaties nu stroomlijnen op een internationaal niveau en ze succesvol hosten in het Interoute datacenter”, zegt Philippe Barbry, ICT Director bij de Minit Groep.

“De reden voor Mister Minit om te kiezen voor Interoute sluit aan bij de actuele ontwikkelingen in de markt, waarbij IT en business steeds meer één geheel vormen”, zegt Martijn ten Kate, Country Manager van Interoute Nederland. “Door Mister Minit te ondersteunen op het gebied van connectiviteit, colocatie en toegang tot cloud services, kan het in-house IT-team focussen op applicatie ontwikkeling die hun business ondersteunt.”

Over Minit Groep
Mister MINIT, opgericht in 1957, is uitgegroeid tot een internationale speler die actief is in 13 Europese landen. Mister MINIT stelt 2100 medewerkers te werk en telt 1.100 winkels in de Benelux, Frankrijk, Duitsland, Zwitserland, Spanje, Portugal, Scandinavië en groeimarkt Oost-Europa. De aangeboden diensten omvatten schoen- en horlogeherstelling, sleutelduplicatie, personalisatiediensten (gravure en drukwerk) en smartphone reparatiediensten. Daarnaast biedt Mister MINIT een uitgebreid gamma producten aan onder de eigen merknaam.

Over Interoute
Interoute is eigenaar en operator van van een van Europa's grootste netwerken en een wereldwijd cloud services platform, dat twaalf eigen datacentra, veertien Virtual Data Centers en 31 colocatiecentra en nog eens 195 geconnecteerde partnerdatacentra door geheel Europa heeft. Het full-service Unified ICT-platform van Interoute bedient grootzakelijke klanten en multinationals, alle grote Europese telecomaanbieders, overheden en universiteiten. De Unified ICT-strategie van het bedrijf is bij uitstek geschikt voor organisaties die zoeken naar een schaalbaar en veilig platform zonder beperkingen, wat de basis vormt voor hun spraak-, video-, computing- en datadiensten. Interoute heeft kantoren op het gehele Europese vasteland en in de VS, en is eigenaar en operator van stedelijke netwerkringen in de belangrijke Europese zakencentra. Voor meer informatie: www.interoute.nl. Volg ons op ook Twitter: @InterouteNL.

Voor meer persinformatie
Yellow Communications, Marjolein Jonker, telefoon: +31 (0)23 555 34 24, e-mail: marjolein@yellow-communications.com

Toekomstgerichte verklaringen
Dit persbericht bevat bepaalde verklaringen over de toekomst. Een toekomstgerichte verklaring is een verklaring die niet verwijst naar feiten of gebeurtenissen in het verleden en is te herkennen aan het gebruik van termen als ‘volgens verwachting’, ‘heeft als doel’, ‘gaat ervan uit’, ‘gelooft’, ‘kan’, ‘zal’, ‘verwacht’, ‘schat in’, ‘voorspelt’, ‘van plan’, ‘is van mening’, ‘mogelijk’, ‘voorziet’ en vergelijkbare of ontkennende variaties daarvan, die bedoeld zijn om een toekomstgerichte verklaring te verwoorden. Dit geldt met name voor verklaringen die gaan over toekomstige financiële resultaten, plannen of over zakelijke of managementverwachtingen, toekomstige groei of winstcijfers en over algemene economische omstandigheden en wetten en regelgeving en andere zaken die op Interoute betrekking hebben.

Toekomstgerichte verklaringen geven de huidige visie van het management van Interoute (hierna: het management) op toekomstige gebeurtenissen weer; die visie is gebaseerd op de aannames van het management en is onderhevig aan bekende en nog niet bekende risico’s, onzekerheden en andere factoren die ervoor kunnen zorgen dat de daadwerkelijke resultaten, prestaties en successen van Interoute feitelijk kunnen verschillen van de toekomstige resultaten, prestaties en successen zoals die zijn uitgesproken of geïmpliceerd in deze toekomstgerichte verklaringen. Het zich voordoen of juist het zich niet voordoen van bepaalde aannames kan ervoor zorgen dat de daadwerkelijke financiële situatie en resultaten van Interoute feitelijk verschillen van, of niet niet voldoen aan de verwachtingen die in deze toekomstgerichte verklaringen uitgesproken of geïmpliceerd zijn.

De zakelijke activiteiten van Interoute kunnen beïnvloed worden door verschillende risico’s en onzekerheden die er ook voor kunnen zorgen dat de toekomstgerichte verklaringen, schattingen of voorspellingen feitelijk verschillen van de verklaringen die zijn uitgesproken of geïmpliceerd door de toekomstgerichte verklaringen in dit persbericht. De informatie, meningen en toekomstgerichte verklaringen in dit persbericht gaan alleen over dit moment en kunnen zonder bericht gewijzigd worden. Interoute is niet verplicht om wijzigingen, updates of bevestigingen van een toekomstgerichte verklaring te publiceren of te verspreiden als er ontwikkelingen of gebeurtenissen zijn die betrekking hebben op de inhoud van dit persbericht.
Tags  
Laatste van Interoute  
GTT Completes Acquisition of Interoute

Europese producenten vertrouwen op digitale transformatie in onzekere politieke wereld

Interoute krijgt hoogste score als marktleider op het gebied van High-Performance Networking in Europees Critical Capabilities for Network Services rapport van Gartner
Geplaatst:
Verstreken tijd: 1656 dagen
PR contact  

Logo Yellow Communications
Interoute contact  

Logo Interoute

  +31 20 4546700
  info@interoute.nl
  www.interoute.nl
Interoute sociaal  


Interoute tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Snowflake
Logo Snowflake
Logo Maunt
Logo Siemens Mobility B.V.
Logo Synobsys
Logo Renewd
Logo iSourcing Hub
Logo CPMview
Logo ORdigiNAL
Logo ID Control
Logo Codelogic
Logo Bergler ICT
Logo FortifyData
Logo UiPath
Logo Spryng
Logo Dataplace
Logo Postex Nederland B.V.
Logo RoSecure
Logo Postex Nederland B.V.
Logo Guardian360 bv
Logo Denit Hosting Solutions
Logo SCOS Software bv
Logo Guardian360 bv
Logo PQR B.V.
Logo Broad Horizon
Logo Young Coders B.V.
Logo Guardian360 bv
Logo Yenlo
Logo Postex Nederland B.V.
Logo NetApp
Logo Databricks
Logo Onguard
Logo Staples Nederland
Logo Bynder B.V.
Logo Poly
Logo Arrow Electronics
Logo Vertiv
Logo Protime BV
Logo Pegasystems
Logo Veeam Software
Logo Cloudian B.V.
Logo Citrix
Logo Solvinity
Logo Zyxel
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt persberichten platform voor de IT-sector

In de database
- 88532 persberichten
- 5709 bedrijfsprofielen
- 58 PR-bureauprofielen
- 8144 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nlwww.LVTPR.nlwww.marcommit.nl