EMC geeft boost aan zijn hybride cloud-portfolio

Nieuwegein, 23 november 2015 - In vrijwel alle voorspellingen die ingaan op de inzet van technologie lezen we dat de hybride cloud de standaard gaat worden. Momenteel maakt al meer dan 75% van de enterprise IT-organisaties gebruik van hybride cloud-oplossingen. Dat percentage gaat de komende tijd nog fors toenemen. De hybride cloud is de standaard geworden voor het aanbieden van allerlei IT-diensten en om business-transformatie mogelijk te maken. Hierdoor kan IT veel flexibeler opereren en kunnen service providers nieuwe apps en diensten sneller op de markt brengen. De hybride cloud zorgt er tevens voor dat IT private clouds kan optimaliseren en beter kan beveiligen.

EMC kondigt vandaag een aantal aanpassingen aan zijn hybride cloud-portfolio aan. Hierdoor kunnen klanten profiteren van het ‘best of both worlds’. Het gaat daarbij in het bijzonder om de productlijnen Cloud Boost 2.0, Data Domain 5.7 en EMC Data Protection Suite. 

Deze vernieuwingen bieden een betere samenwerking tussen de opslag- en beveiligingstechnologie van EMC. Verbeterde automatisering zorgt voor een efficiëntieslag van hybride cloud-oplosingen omdat data direct op de juiste plek, tegen de juiste prijs, wordt opgeslagen. Nieuwe beschermingsmogelijkheden breiden de mogelijkheden voor dienstverlening uit en zorgen voor een veilige hybride cloud-infrastructuur. De convergentie tussen opslag en beveiliging elimineert silo’s waardoor service levels stijgen met de juiste mix van kosten, prestaties, beschikbaarheid, replicatie, back-up en archivering. 

Lees meer over de verbeteringen die EMC doorvoert op het blog van EMC. 

-------

Over EMC
EMC Corporation is wereldwijd leider in het ondersteunen van bedrijven en service providers bij de transformatie van hun IT-activiteiten en de levering van ‘IT as a service’. Cloud computing is daarbij van fundamenteel belang. Door inzet van innovatieve producten en diensten versnelt EMC de transitie naar de cloud en helpt het IT-afdelingen met het opslaan, beheren, beveiligen en analyseren van hun meest waardevolle bezit - informatie - op een flexibele, betrouwbare en kostefficiënte manier. Meer informatie over EMC op netherlands.emc.com.

Voor meer informatie

EMC
Angelique van der Kroft
T. 030 630 50 00
E. angelique.vanderkroft(at)emc.com

Whizpr
Paul Maris / Laura Witlox
T. 0317 410 483
E. emc(at)whizpr.nl