Geachte bezoeker, wegens vakantiebezetting zal www.persberichten.com dagelijks minder vaak worden bijgewerkt.

G DATA Privacy Editie: de beste allesomvattende bescherming in de virtuele wereld

Speciale editie garandeert volledige beveiliging en privacy tijdens het online bankieren en shoppen via Wifi-, LAN- en mobiele netwerken

Badhoevedorp, 23 november 2015 - De nieuwe G DATA INTERNET SECURITY PRIVACY EDITION biedt ongelimiteerde bescherming. Deze speciale editie met antivirus-software én anoniem surfen, beveiligt de digitale privacy zowel op de pc als op Android-apparaten. Een VPN (virtual private network) zorgt er thuis en onderweg, tijdens het surfen, online bankieren of shoppen voor dat inloggegevens, adres- en persoonsinformatie en financiële data veilig blijven voor ongeautoriseerde derden. Het virtuele privénetwerk beschermt niet alleen de identiteit van de gebruiker, maar het maakt de pc of het Androidapparaat ook onzichtbaar voor datadieven. De G DATA INTERNET SECURITY PRIVACY EDITIE is vanaf vandaag verkrijgbaar als elektronische software download (ESD) voor €39,95.

Het exclusieve beveiligingspakket bevat een licentie voor G DATA INTERNET SECURITY, één voor G DATA INTERNET SECURITY VOOR ANDROID voor mobiele apparaten en een licentie voor Steganos Online Shield VPN, die geldig is voor beide G DATA-oplossingen. Hierdoor biedt deze speciale 3-in-1-editie de beste allesomvattende bescherming in de virtuele wereld.

Hoe VPN werkt
Een VPN is een soort privétunnel tussen de gebruiker en de site die de gebruiker bezoekt. Steganos Online Shield VPN versleutelt al het internetverkeer binnen deze privétunnel, ongeacht of de (wifi)verbinding waarbinnen deze tunnel wordt aangelegd veilig is of niet. De sterk beveiligde servers van Steganos beschermen persoonlijke gegevens tegen hackers.

IT-security uit Duitsland
Zowel G DATA als Steganos zijn Duitse softwareleveranciers, die zich aan de strenge Duitse wetgeving voor databescherming houden. Beide bedrijven hebben verklaard dat zij geen achterdeuren in hun producten verwerken.

Allesomvattende beveiliging voor computers, mobiele apparaten en internetgebruik

G DATA INTERNET SECURITY
G DATA INTERNET SECURITY beveiligt de pc en uw persoonlijke gegevens op een betrouwbare manier – met de beste bescherming tegen virussen, keyloggers en Trojaanse paarden, inclusief een krachtige firewall. Hiermee hebben internetgebruikers de beste bescherming tegen elk online gevaar – of zij nu aan het internetbankieren zijn of aan het surfen op internet. En met de geïntegreerde kinderbeveiliging kunnen zelfs jongere gebruikers goed worden beschermd tegen gevaren op het internet tijdens het surfen.

G DATA INTERNET SECURITY VOOR ANDROID
Deze beveiligingsoplossing biedt betrouwbare bescherming aan smartphones en tablets. Naast beveiliging tegen virussen, gevaarlijke apps en gevaren tijdens het surfen, biedt INTERNET SECURITY VOOR ANDROID ook de mogelijkheid om verloren smartphones terug te vinden of de gegevens op afstand te verwijderen om deze te beschermen tegen onbevoegde toegang.

STEGANOS ONLINE SHIELD VPN
Deze software minimaliseert risico’s op het internet, filtert online advertenties en ontsluit op geolocatie gebaseerde contentblokkades. Gebruikers voorkomen het afluisteren van hun data en maken sociale tracking onmogelijk, waardoor geen profiel van de gebruiker kan worden gemaakt op basis van zijn surfgedrag.

VPN voor G DATA-gebruikers
Bestaande G DATA-klanten kunnen Steganos Online Shield VPN als losse toevoeging kopen. De eerste licentie kost €14,95. Elke volgende licentie kost €10,00.

Systeemeisen
PC met Windows 10/8.x/7 met 1 GB RAM of meer (32 bit) of 2 GB RAM of meer (64 bit); Windows Vista (SP2 of hoger, 32/64 bit) met 1 GB RAM of meer, of Windows XP (SP3, 32 bit) met 1 GB RAM of meer. Mobiel apparaat (smartphone of tablet) met Android 4 of hoger.

Over G DATA
IT-beveiliging is in Duitsland uitgevonden: G DATA Software AG wordt gezien als de uitvinder van AntiVirus. Meer dan 25 jaar geleden ontwikkelde het bedrijf, dat in 1985 in Bochum werd opgericht, het eerste programma dat de strijd aanbond met computervirussen. Tegenwoordig is G DATA één van ’s werelds leidende leveranciers van IT-beveiligingsoplossingen.

Testresultaten bewijzen dat “Made In Germany” IT-beveiliging internetgebruikers de best mogelijke bescherming biedt. Consumentenbonden over de hele wereld testen sinds 2005 internet security-oplossingen. G DATA won acht van de testen van Nederlandse Consumentenbond. Ook internationaal werden vele overwinningen behaald, waaronder in Australië, België, Duitsland, Frankrijk, Italië, Oostenrijk, Spanje en de Verenigde Staten.

Het productportfolio bevat beveiligingsoplossingen voor consumenten, kleine zelfstandigen, het MKB en grote ondernemingen. G DATA’s beveiligingsoplossingen zijn wereldwijd verkrijgbaar in meer dan 90 landen.

Meer informatie over G DATA en zijn oplossingen is te vinden via www.gdata.nl en www.gdata.be.