SUSA studenten uitzendbureau kiest voor CXCloudSchiphol, 23 november 2015 – SUSA studenten uitzendbureau heeft bij de vernieuwing van haar contactcenterplatform gekozen voor CXCloud, een cloudgebaseerde geïntegreerde klantcontactoplossing. CXCloud werd in korte tijd geïmplementeerd door Customer Interaction Group.


SUSA studenten uitzendbureau maakt een sterke groei door, onder andere door uitbreiding van de activiteiten in Duitsland, waar het unieke poolconcept® van SUSA wordt ingezet voor een grote mobiele operator. Bij SUSA verlopen vrijwel alle processen online. Daarnaast verzorgt het contactcenter van SUSA de volledige werving en selectie van kandidaten en worden ook alle planning- en traffic werkzaamheden via het contactcenter voor de klant uit handen genomen.

SUSA was op zoek naar een state-of-the-art contactcenter-oplossing die aansluit op de groei van de organisatie. Het optimaal bedienen van Duitse kandidaten en uitzendkrachten vroeg bovendien om aangepaste inrichting van de telefonie-infrastructuur, geschikt voor het gebruik van lokale Duitse lijnen die in Nederland binnenkomen. Ook wilde SUSA ongewenste kosten voor hardware, rackruimte en beheer elimineren. Na een selectieproces heeft SUSA gekozen voor CXCloud van Customer Interaction Group.

SUSA IT-manager Wendy Krijnen-Laumen: “IT is van vitaal belang voor SUSA. Wij willen niet locatieafhankelijk zijn en evenmin zelf een volledige infrastructuur in huis beheren, maar ons volledig kunnen richten op onze core business.”

Voor SUSA sluit de keuze voor CXCloud, een cloudgebaseerde contactcenter oplossing, volledig op deze strategie aan. Maarten van de Pavoordt, business development manager CXCloud: “Bij veel ‘cloud’-toepassingen reken je af per aangemaakte gebruiker; bij CXCloud wordt betaald voor het maximaal aantal gelijktijdig ingelogde gebruikers per maand. Daarnaast is het functioneel beheer eenvoudig te regelen via de interface en is CXCloud gemakkelijk te integreren met bijvoorbeeld CRM-applicaties.”

#0#

Over CXCloud
CXCloud is een geïntegreerde contactcenteroplossing vanuit de cloud, waarbij uitgebreide functionaliteit snelle implementatie, gemakkelijk op- en afschalen en betalen naar gebruik voorop staan. Voor meer informatie: www.cxcloud.nl

Over Customer Interaction Group
Customer Interaction Group ondersteunt sinds 2002 middelgrote en grote organisaties klanten in binnen- en buitenland bij het realiseren van de optimale klantbeleving – onder andere bij Alliander, ANWB, Carglass, Ohra, Praxis, Rova, SUSA studenten uitzendbureau, Unit4 en Weber.
Op http://www.custintgroup.com/nieuws/susa-studenten-uitzendbureau-kiest-voor-cxcloud/  kunt u de volledige klantcase downloaden.
Voor meer informatie: www.custintgroup.com

Over SUSA
SUSA is gespecialiseerd in flexibele bijbanen voor hbo- en wo-studenten, waarbij het combineren van werk en studie het uitgangspunt is. Middels het Poolconcept® worden studentenpools ingezet om (onverwachte) pieken en dalen in het werkaanbod op te vangen. Het bedrijf heeft op 5 november 2015 de Nederlands-Duitse Prijs voor de Economie 2015 gewonnen. www.susa.nl

Noot voor de pers, niet voor publicatie bestemd:
Voor meer informatie over CXCloud of Customer Interaction Group kunt u contact opnemen met Maarten van de Pavoordt, Manager Business Development, via mail: maarten.pavoordt@custintgroup.com of telefonisch: 06-14012208.