www.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl
2472 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (1398 dagen geleden)
Bedrijf:

Grensoverschrijdende samenwerking: Duits ZTG-certificaat voor Ayton planningssoftware

In aanwezigheid van Minister Edith Schippers en de Duitse NRW-Minister Barbara Steffens ontvangt Ayton het Duitse ZTG-certificaat.

Düsseldorf/Bochum/Moordrecht, 18 november 2015 - Minister Edith Schippers bezocht afgelopen dinsdag de beurs Medica in Düsseldorf en was daar aanwezig bij de uitreiking van het ZTG-certificaat aan Ayton. Zij ontmoette daar haar Duitse collega Barbara Steffens, de NRW-minister van Volksgezondheid. Beiden hielden een vurig betoog voor internationale samenwerking om daarmee de uitwisseling van kennis en innovatie in de gezondheidszorg verder te bevorderen. ZTG-Directeur Rainer Beckers presenteerde in dit kader de succesvolle samenwerking tussen ZTG uit Bochum en Ayton uit Moordrecht. ZTG is het Centrum voor ‘Telematik und Telemedizin’, die samen met Ayton een Pilot-project heeft opgezet in het  Duitse stedelijk Ziekenhuis Maria-Hilf in Brilon. Daar werd de compatibiliteit en de toepasbaarheid van de Ayton aanpak en de Ayton software voor Duitsland uitgebreid getest. Met als resultaat de ZTG-certificering.


Overhandiging van het ZTG-certificaat aan Ayton op de Medica in Düsseldorf.

Vlnr: P. Scharmin, M. Huizer (beide Ayton), Minister E. Schippers (Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport), R. Beckers (ZTG), L. Noteboom (Ayton), Ministerin B. Steffens (Ministerium für Gesundheit, Emanzipation, Pflege und Alter des Landes Nordrhein-Westfalen)

ZTG-Directeur Rainer Beckers: “Om het tekort aan werknemers in de Gezondheidszorg het hoofd te kunnen bieden, is een grote mate van flexibilisering van de personeelsinzet nodig. Nederland kent dit probleem al veel langer, en ook in Duitsland heeft men hier steeds vaker mee te maken. In Nederland werkt Ayton al jaren samen met Ziekenhuizen en zorgorganisaties, en realiseren zij efficiënte oplossingen. Daar kunnen we gebruik van maken in Duitsland.  Ook hier zien we dat de hedendaagse ‘Y-generatie’ veel waarde hecht aan een uitgebalanceerde verhouding tussen Werk en Privé, en dat is een essentiële factor bij het kiezen van een werkgever.  Flexibele werktijden en een medewerker-georiënteerde personeelsplanning zijn nu al vaak van doorslaggevende betekenis bij de werving van medisch- en verplegend personeel.”  

ZTG richt zich vooral op het volgen van de ontwikkeling van Informatie- en communicatietechnologie, en kijkt daarbij vooral naar de rol die de technologie speelt bij het invullen van de behoefte van de gebruikers. Beckers vervolgt: “Met de Aysist software heeft Ayton een tool ontwikkeld, waarmee medewerkers actief bij de personeelsplanning worden betrokken. Door medewerkers online toegang te bieden tot de planning via een medewerkerportaal en een Mobiele App, kunnen medewerkers  zelf overal en altijd hun rooster inzien, hun beschikbaarheid invullen en bijvoorbeeld diensten accorderen. Zo wordt optimaal rekening gehouden met de wensen en voorkeuren van medewerkers en ontstaat een hoge mate van zelfregie. Deze vorm van zelfregie zorgt enerzijds voor verbetering van de medewerkertevredenheid en optimalisering van de werk-prive balans. Tegelijkertijd wordt het personeelsplanningsproces efficiënter ingericht. Het komt dus zowel de organisatie als medeweker, en daarmee ook de cliënt ten goede.“ 

Certificering
De Aysist software is in opdracht van Ayton uitgebreid getest, geheel in het kader van de toepasbaarheid in de Duitse gezondheidszorg. Daartoe is nauw samengewerkt tussen ZTG, Ayton en het Duitse stedelijk Ziekenhuis Maria-Hilf in Brilon. Dat resulteerde afgelopen dinsdag in de overhandiging van het ZTG-Certificaat aan Marc Huizer, directeur van Ayton, in aanwezigheid van Minister Edith Schippers en haar Duitse collega-minister Barbara Steffens.
Aansluitend vond met de drie partijen een podiumdiscussie plaats over de effecten die je met flexibilisering en medewerker-georiënteerde personeelsplanning in de Duitse gezondheidzorg kunt bereiken.


Podiumdiscussie op de Medica over de flexibiliseringsmogelijkheden van de personeelsinzet in de gezondheidszorg in Duitsland.

Vlnr: M. Aschhoff (ZTG), R. Siebers (Städtisches Krankenhaus Maria Hilf, Brilon), R. Beckers (ZTG), L. Noteboom (Ayton)Ayton. Software met ambitie
Ayton is gespecialiseerd in het organiseren en automatiseren van personeelsplanning in de Zorg. Ayton biedt zorginstellingen zowel het advies als de systemen om te komen tot efficiënte en effectieve personeelsinzet. Hieraan ligt een unieke visie ten grondslag; de inzet van medewerkers beweegt mee met de zorgvraag, met een uitgekiende flexibilisering van de personeelsinzet als basisprincipe. Parallel daaraan zorgt de Aysist® software voor de borging van alle vergaarde gegevens en mutaties. Dat biedt de zorgorganisatie real-time financieel inzicht, tot op afdelingsniveau.Voor meer informatie:


Ayton, Loran Noteboom, 
Commercieel directeur Ayton.
Mail info@ayton.nl  Tel. (0182) 377222
Deel dit bericht  
Twitter Facebook LinkedIn
Eerder van Ayton  


Reacties  
Er zijn nog geen reacties. Om te reageren moet u inloggen
Logo Google

Logo WIBU-SYSTEMS

Logo Interxion
Logo Red Hat, Inc.

Logo AvePoint

Logo Valid

Logo PQR B.V.

Logo TomTom Telematics

Logo Descartes

Logo SAP

Logo Extreme Networks

Logo KPN

Logo SAP Concur

Logo Thuiswinkel.org

Logo Pinewood

Logo Thuiswinkel.org

Logo Conrad.nl

Logo Tableau Software

Logo Tableau Software

Logo Freshworks

Logo Freshworks
Geplaatst:
Verstreken tijd: 1398 dagen
Ayton contact  
Logo Ayton
  070 – 357 0800
  info@ayton.nl
  www.ayton.nl
Ayton sociaal  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Data Matters BV
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Kopano
Logo Jet-Stream
Logo Avinty
Logo Cacholong
Logo Comarch AG
Logo Xinno
Logo Leadgate Europe
Logo NewChannel
Logo Enable-U
Logo Sooda internetbureau
Logo Click&Boat
Logo Portiva
Logo Fairbanks
Logo PQR B.V.
Logo Rittal bv
Logo Spryng
Logo CLOUDOE BV
Logo Belcentrale.nl
Logo Broad Horizon
Logo CloudSuite B.V.
Logo Medius
Logo Postex Nederland B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Curvature
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo CloudSuite B.V.
Logo Rittal bv
Logo WIBU-SYSTEMS
Logo Interxion
Logo Red Hat, Inc.
Logo AvePoint
Logo Valid
Logo TomTom Telematics
Logo Descartes
Logo SAP
Logo Extreme Networks
Logo Mindbreeze GmbH
Logo Mindbreeze GmbH
Logo Unisys
Logo ZyXEL
Logo NetApp
Logo Visma | Raet
 
www.marcommit.nlContentbureauwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl