www.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.marcommit.nl
2475 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (1421 dagen geleden)
Bedrijf:

Datamanagement en back-up omgeving van Proact brengt Voiceworks meer efficiency en eenvoud in beheer

23 november, Utrecht – Voiceworks, ontwikkelaar en leverancier van innovatieve communicatiemiddelen voor de zakelijke markt, kiest voor een nieuwe datamanagement en back-up oplossing van Proact.

Voiceworks was op zoek naar een nieuwe datamanagement en back-up oplossing wegens een toename aan (klant)data dankzij de uitbreiding van de diensten in zijn portfolio. Door datamanagement en back-up van specifieke applicaties onder te brengen bij een partij die hierin is gespecialiseerd, kan Voiceworks zich blijven focussen op zijn core business, namelijk het bedenken, ontwikkelen en leveren van innovatieve communicatieoplossingen aan zijn resellers.

Een belangrijke eis was dat de oplossing in staat moet zijn om eenvoudig te integreren met de diverse omgevingen, (storage)platformen en applicaties van verschillende fabrikanten zonder dat hiervoor additionele scripts of toepassingen benodigd zijn.

Daarnaast moest de totaaloplossing ondersteund en (in de toekomst eventueel) beheerd kunnen worden door een ervaren partner. Hierdoor kunnen de (ICT) collega’s van Voiceworks hun tijdsinvestering verleggen naar de directe ondersteuning van applicaties en projecten die de core business ten goede komen.

Bas Roos, Technical Operations Manager: “In onze zoektocht naar een enterprise datamanagement en back-up oplossing voor het efficiënt veiligstellen van onze (klant)data zijn we bij Proact als datacenter en IT-infrastructuur partner uitgekomen. We zijn erg onder de indruk van het hoge kennis- en serviceniveau van Proact, waarbij we voor zowel het adviesgedeelte als het support component toegang hebben tot Nederlandstalige expertise.”

Er is gekozen voor een datamanagement oplossing van Commvault Simpana voor meerdere locaties in combinatie met een Proact Back-up appliance. De totaaloplossing is aangevuld met Proact Premium 24x7 support voor Nederlandstalige ondersteuning en Professional services voor de implementatie.

Door het gebruik van deze enterprise datamanagementoplossing neemt de betrouwbaarheid van de back-up toe en kan er vanuit één enkele GUI, voor alle (opensource) omgevingen data worden veiliggesteld zonder het gebruik van additionele scripts of applicaties. Hierdoor ontstaat er een directe verhoging van de efficiency en eenvoud in beheer.

Binnen de Commvault Simpana datamanagement oplossing kan Voiceworks ook gebruik maken van modules zoals archivering en enterprise search wanneer de business daar behoefte aan heeft en klaar voor is om in de organisatie in te zetten.

Lucas den Os, Managing Director Proact Netherlands: “Proact is in Europa één van de weinige CASP (Commvault Authorized Support Partner) partners welke eigen support mag leveren op het Commvault platform. Dit in combinatie met andere producten en diensten waar de klant stapsgewijs naar toe kan groeien vanuit hun businessbehoefte, kunnen wij een single point of contact leveren voor onze klanten. Wij kijken uit naar de samenwerking met Voiceworks en hopen hen te mogen blijven adviseren in de reis van back-up naar volledig datamanagement vanuit één GUI.”

Over Voiceworks
Voiceworks, opgericht in 2005, maakt zakelijke telefonie makkelijker en transparanter. Het bedrijf heeft een stabiel en innovatief communicatieplatform ontwikkeld. Hierdoor is het beheer van het netwerk van A tot en met Z in handen van Voiceworks en is de kwaliteit gegarandeerd. Met dit eigen netwerk, meerdere gekoppelde datacenters en vooruitstrevende ICT-technieken levert Voiceworks professionele en innovatieve mobiele-, telefonie-, UC-, cloud- en datadiensten. Voiceworks integreert het vaste en mobiele netwerk, waardoor eindgebruikers meer gebruikersgemak krijgen. Zo kunnen zij één mobiel toestel zowel zakelijk als privé gebruiken. Voiceworks levert groothandeloplossingen inclusief ondersteuning aan onder andere PBX- installateurs, ICT-partners, CPS, ISP en ASP. Het snelgroeiende Voiceworks heeft meer dan 150 medewerkers in dienst en won in 2011 de Deloitte Technology Fast50, in 2015 de Most Sustainable Grower Award en won in de afgelopen jaren 4 keer de Gouden FD Gazelle Award als snelste groeier van de provincie Flevoland. Voor meer informatie: www.voiceworks.com; @voiceworksnl.

Over Proact
Proact is Europa’s grootste datacenter solution provider en cloud specialist. Met meer dan zeshonderd medewerkers vanuit vijftien landen is ons primaire doel om voor onze klanten kosten te verlagen, operationele risico’s te verkleinen en hen innovatie aan te dragen. Als specialist levert Proact niet alleen storage-, network- en computing-oplossingen, maar ook de bijbehorende support, consultancy, financing en beheer. Tevens is zij Europa’s grootste managed cloud serviceprovider met meer dan 70 Petabyte aan beheerde data, ondergebracht in zowel eigen datacenters als die van klanten. Proact heeft oplossingen en diensten geleverd bij meer dan 3.500 klanten en is beursgenoteerd. Voor meer informatie www.proact.nl.

Voor meer informatie
Proact Netherlands
Jeroen Hendriks
Marketing Manager Proact Europe West
Tel.: 31 (0)30 30 33 200
E-mail: jeroen.hendriks@proact.nl
Deel dit bericht  
Twitter Facebook LinkedIn
Eerder van PROACT  


Reacties  
Er zijn nog geen reacties. Om te reageren moet u inloggen
Geplaatst:
Verstreken tijd: 1421 dagen
PROACT contact  
Logo PROACT
  +31 (0)30 30 33 200
  info@proact.nl
  www.proact.nl
PROACT sociaal  
PROACT tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo PanCompany
Logo Maunt
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo NewChannel
Logo Belcentrale.nl
Logo Distology Nederland B.V.
Logo Leadgate Europe
Logo QuandaGo
Logo NewChannel
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo ZyLAB
Logo Insight
Logo Data Matters BV
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Kopano
Logo RoSecure
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Medius
Logo Belcentrale.nl
Logo Vcare connect
Logo SCOS Software bv
Logo Spryng
Logo E-mergo
Logo Curvature
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Yenlo
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Keeping
Logo PQR B.V.
Logo Rittal bv
Logo Conscia Nederland B.V.
Logo Flanderijn
Logo Uniserver
Logo Cisco
Logo Pegasystems
Logo Databricks
Logo Workday
Logo Altares Dun & Bradstreet
Logo IFS
Logo Liquit
Logo Accenture
Logo Databricks
Logo OutSystems
Logo Arrow Electronics
Logo Visma
 
www.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.marcommit.nl