Stibo Systems verbetert positie als marktleider in Gartner Magic Quadrant voor master data management van product data solutions

Amsterdam, 20 november 2015 - Stibo Systems, marktleider in multidomein Master Data Management (MDM) oplossingen, heeft vandaag aangekondigd dat het door Gartner Inc. (NYSE:IT) voor de derde keer op rij als marktleider is geplaatst in het Magic Quadrant voor Master Data Management (MDM) van Product Data Solutions. Het bedrijf verbeterde haar positie zowel op visie als executie.

Mikael Lyngsø, CEO Stibo Systems: "Wij zijn enorm blij dat we voor het derde achtereenvolgende jaar door Gartner als marktleider erkend worden. De digital economy brengt voor alle CEO’s uitdagingen en kansen met zich mee, waarbij flexibiliteit essentieel is. Master Data Management wordt in toenemende mate ingezet als het groeifundament van organisaties, waarmee alle data rondom klanten, producten en leveranciers, centraal gemanaged wordt. Met als resultaat inzicht ten behoeve van de besluitvorming en een sterk verbeterde, consistente klantbeleving die groei stimuleert.”

Over het Gartner Magic Quadrant
Gartner beveelt geen van de leveranciers, producten of services uit haar onderzoekspublicaties aan. Ook adviseert Gartner technologiegebruikers niet alleen de leveranciers met de hoogste scores te selecteren. Gartner onderzoeksrapporten geven de meningen van de Gartner onderzoeksorganisatie weer en dienen niet beschouwd te worden als feitelijke constateringen. Gartner wijst alle garanties, expliciet of impliciet, met betrekking tot dit onderzoek af, inclusief garanties van verkoopbaarheid of geschiktheid voor een bepaald doel.

###

Over Stibo Systems 
Stibo Systems is wereldwijd marktleider in multidomein Master Data Management (MDM) oplossingen. Klanten vertrouwen op Stibo Systems voor cross channel consistentie van product-, klant- en leverancier-data. Dit stelt hen in staat om betere besluiten te nemen, de verkoop te bevorderen en aandeelhouderswaarde te vergroten. In de afgelopen 30 jaar heeft Stibo Systems honderden bedrijven ondersteund bij het creëren van één betrouwbare, centrale informatiebron. Stibo Systems is particulier eigendom en onderdeel van de Stibo A/S groep, die is opgericht in 1794. Het hoofdkantoor van Stibo Systems is gevestigd in Aarhus, Denemarken. Voor meer informatie: www.stibosystems.nl

Contact Stibo Systems BV
Tim Bon, telefoon: +31 (0)35 2018860, email: tim.bon@stibo.com

Media Contact
Carolijn Peelen, telefoon: 06 5328 0936, email: carolijn@peelen.nu