www.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.LVTPR.nlwww.lubbersdejong.nl
2487 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (1560 dagen geleden)
Bedrijf:

Master Data Management van Human Inference wordt privacy compliant met nieuwe release DataHub 8.0

Arnhem, 16 november 2015 – Human Inference komt vandaag naar buiten met de 8.0 release van haar Master Data Management (MDM) oplossing DataHub, die gericht is op de Europese enterprise markt. DataHub is de eerste MDM-oplossing die organisaties in staat stelt om volledig privacy compliant te zijn. Met de ophanden zijnde aanscherping van de EU General Data Protection Regulation en de British Data Protection Act in 2016, is privacy compliancy het belangrijkste onderdeel van de DataHub 8.0 release. DataHub 8.0 gebruikt een combinatie van bestaande en nieuwe features die er gezamenlijk voor zorgen dat organisaties op de toekomst zijn voorbereid.

General Data Protection Regulation 2016
Met het oog op de grote veranderingen in het informatielandschap in de laatste 20 jaar was het duidelijk dat de wet- en regelgeving op dit gebied moest worden aangepast. Het doel van deze nieuwe Data Protection Regulations is om de burger de controle over de persoonsdata terug te geven, en om het geheel van wetten en regels voor de zakenwereld eenvoudiger te maken. Het spreekt voor zich dat dit ook van invloed zal zijn op de manier waarop organisaties hun data managen. DataHub 8.0 helpt organisaties om volop te profiteren van de digitale economie en tegelijkertijd aan alle privacy wet- en regelgeving te voldoen.

DataHub 8.0: privacy als onderdeel van het bedrijfsproces
De nieuwe privacywet schrijft voor dat een organisatie op verzoek van de betrokkene te allen tijde volledig inzicht moet kunnen verschaffen in de over de betrokkene opgeslagen data. DataHub 8.0 stelt organisaties in staat om dat te doen, op basis van het Golden Record dat de MDM-oplossing voor elke klant creëert. Het Golden Record geeft een overzicht van alle opgeslagen data en het daarbij horende bronsysteem. Met het Golden Record is het eenvoudig om persoonsdata te identificeren, verrijken, aan te passen of te verwijderen uit verschillende bronsystemen. De nieuwe Data Protection Regulations, die waarschijnlijk vanaf begin 2016 van kracht zullen zijn, zullen in eerste instantie gezien worden als een richtlijn; organisaties krijgen twee jaar de tijd om hun data management aan te passen. Vanaf 2018 echter kunnen er hoge boetes worden opgelegd (tot wel 5% van een jaaromzet) als de regels worden overtreden.Focus op Europese markt
Human Inference onderscheidt zich van andere MDM-leveranciers door een duidelijke focus op de Europese en Engelse markt; de privacywetgeving in de VS wijkt zodanig af dat elke oplossing die probeert om beide markten tegelijk te bedienen gegarandeerd steken zal laten vallen. Benoit Berson, Managing Director bij Human Inference: “Als Europese speler met voornamelijk Europese klanten kennen wij de markt van binnenuit. Wij kunnen zorgen ervoor dat onze klanten aan de Europese privacywetgeving blijven voldoen, maar we besteden ook aandacht aan de specifieke wensen van de klant. Uit ervaring weten we bijvoorbeeld dat de privacyregels voor de National Health Service in Engeland bijzonder strikt worden gehanteerd vanwege de gevoelige aard van de data waar in deze industrie mee wordt gewerkt. Steeds meer organisaties in de Engelse gezondheidszorg krijgen dan ook te maken met rechtszaken, omdat zij niet kunnen bewijzen dat ze zich niet schuldig hebben gemaakt aan het delen van medische data met verzekeraars. U kunt zich voorstellen wat een uitkomst het zou zijn als deze organisaties zouden beschikken over een Golden Record met een Action Log van alle inzagegegevens.”

François Ruiter, Product Manager bij Human Inference: “Onze missie is eigenlijk heel simpel: - wij zijn van mening dat elke organisatie zou moeten profiteren van hun data, ook in 2016. DataHub 8.0 maakt dat mogelijk. Het enige dat je moet weten is: wat weet ik over mijn klanten? Het Golden Record is het antwoord op die vraag.”

Over Human Inference
Human Inference is marktleider op het gebied van oplossingen die de kwaliteit van contactgegevens optimaliseren en daarmee de interactie tussen organisaties en hun klanten sterk verbeteren. De oplossingen zijn gebaseerd op het principe van natuurlijke taalverwerking en maken gebruik van uitgebreide kenniscorpora, waarmee een zeer hoge resultaatkwaliteit wordt gegarandeerd.

Meer dan 250 bedrijven en partners zetten de datakwaliteitsoplossingen van Human Inference in voor optimaal klantcontact. Gegevens van hoogwaardige kwaliteit zijn een absolute voorwaarde voor het bereiken en behouden van een eenduidig klantbeeld, om te voldoen aan regelgeving, om fraude op te sporen en om zoekprocessen efficiënt en succesvol te laten verlopen.

Human Inference werd in 1986 opgericht en is dus al bijna 30 jaar een belangrijke speler op het gebied van datakwaliteit en data-integratie. Het hoofdkantoor is gevestigd in Arnhem. Daarnaast heeft Human Inference ook kantoren in Engeland, Duitsland en Denemarken. De oplossingen van Human Inference zijn in gebruik bij onder andere Allianz, E-on, DHL, TNT, AEGON, ANWB, Achmea, Center Parcs Europe, Ministerie van Justitie, Essent, Holland Casino, ING,  Nederlandse Spoorwegen, Telegraaf Media Group en Wehkamp, BKR en NovaMedia (Goede Doelen Loterij). Human Inference is onderdeel van De Neopost Groep, Europees marktleider en wereldwijd de nummer twee leverancier van postverwerkingsoplossingen en Klant Communicatie Oplossingen. Voor meer informatie: http://www.humaninference.nl Of volg Human Inference via: Twitter.com/humaninference
Laatste van Quadient Data Nederland B.V.  
Human Inference combineert Customer Due Diligence met een Single Customer View in nieuwe DataHub 8.1 release

Human Inference organiseert seminar over privacy-wetgeving en datamanagement in België

Human Inference viert 30-jarig jubileum
Geplaatst:
Verstreken tijd: 1560 dagen
Quadient Data .. contact  

Logo Quadient Data Nederland B.V.

  +31 (0)26 3550655
  www.quadient.com
Quadient Data .. sociaal  


Quadient Data .. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Synobsys
Logo Trade Cover Exchange
Logo Tilaa B.V.
Logo Fundaments B.V.
Logo Shift Office Support
Logo FLS Nederland B.V.
Logo LinQhost
Logo CommITment BV
Logo ICT-Partners
Logo SoftApp-distribution
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Alcadis
Logo KeenSystems
Logo CONTACTCENTER4ALL
Logo BTG
Logo Frontline Solutions
Logo Keeping
Logo PlanMen
Logo CONTACTCENTER4ALL
Logo Yenlo
Logo Spryng
Logo Belcentrale.nl
Logo Art Of Automation
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo SCOS Software bv
Logo Belcentrale.nl
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Yenlo
Logo tradeinterop
Logo Nalanda Technology
Logo Veeam Software
Logo Arrow Electronics
Logo UiPath
Logo Xerxes Group
Logo Infoblox
Logo Red Hat, Inc.
Logo Thales
Logo PA Consulting
Logo Cloudian B.V.
Logo Odin Groep
Logo BITO Systems nv
Logo USoft
Logo Extreme Networks
Logo Pegasystems
Logo MeetingpointAdvies
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 87773 persberichten
- 5614 bedrijfsprofielen
- 56 PR-bureauprofielen
- 7481 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Contentbureauwww.marcommit.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl