www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nl
2475 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (1436 dagen geleden)
Bedrijf:

Master Data Management van Human Inference wordt privacy compliant met nieuwe release DataHub 8.0

Arnhem, 16 november 2015 – Human Inference komt vandaag naar buiten met de 8.0 release van haar Master Data Management (MDM) oplossing DataHub, die gericht is op de Europese enterprise markt. DataHub is de eerste MDM-oplossing die organisaties in staat stelt om volledig privacy compliant te zijn. Met de ophanden zijnde aanscherping van de EU General Data Protection Regulation en de British Data Protection Act in 2016, is privacy compliancy het belangrijkste onderdeel van de DataHub 8.0 release. DataHub 8.0 gebruikt een combinatie van bestaande en nieuwe features die er gezamenlijk voor zorgen dat organisaties op de toekomst zijn voorbereid.

General Data Protection Regulation 2016
Met het oog op de grote veranderingen in het informatielandschap in de laatste 20 jaar was het duidelijk dat de wet- en regelgeving op dit gebied moest worden aangepast. Het doel van deze nieuwe Data Protection Regulations is om de burger de controle over de persoonsdata terug te geven, en om het geheel van wetten en regels voor de zakenwereld eenvoudiger te maken. Het spreekt voor zich dat dit ook van invloed zal zijn op de manier waarop organisaties hun data managen. DataHub 8.0 helpt organisaties om volop te profiteren van de digitale economie en tegelijkertijd aan alle privacy wet- en regelgeving te voldoen.

DataHub 8.0: privacy als onderdeel van het bedrijfsproces
De nieuwe privacywet schrijft voor dat een organisatie op verzoek van de betrokkene te allen tijde volledig inzicht moet kunnen verschaffen in de over de betrokkene opgeslagen data. DataHub 8.0 stelt organisaties in staat om dat te doen, op basis van het Golden Record dat de MDM-oplossing voor elke klant creëert. Het Golden Record geeft een overzicht van alle opgeslagen data en het daarbij horende bronsysteem. Met het Golden Record is het eenvoudig om persoonsdata te identificeren, verrijken, aan te passen of te verwijderen uit verschillende bronsystemen. De nieuwe Data Protection Regulations, die waarschijnlijk vanaf begin 2016 van kracht zullen zijn, zullen in eerste instantie gezien worden als een richtlijn; organisaties krijgen twee jaar de tijd om hun data management aan te passen. Vanaf 2018 echter kunnen er hoge boetes worden opgelegd (tot wel 5% van een jaaromzet) als de regels worden overtreden.Focus op Europese markt
Human Inference onderscheidt zich van andere MDM-leveranciers door een duidelijke focus op de Europese en Engelse markt; de privacywetgeving in de VS wijkt zodanig af dat elke oplossing die probeert om beide markten tegelijk te bedienen gegarandeerd steken zal laten vallen. Benoit Berson, Managing Director bij Human Inference: “Als Europese speler met voornamelijk Europese klanten kennen wij de markt van binnenuit. Wij kunnen zorgen ervoor dat onze klanten aan de Europese privacywetgeving blijven voldoen, maar we besteden ook aandacht aan de specifieke wensen van de klant. Uit ervaring weten we bijvoorbeeld dat de privacyregels voor de National Health Service in Engeland bijzonder strikt worden gehanteerd vanwege de gevoelige aard van de data waar in deze industrie mee wordt gewerkt. Steeds meer organisaties in de Engelse gezondheidszorg krijgen dan ook te maken met rechtszaken, omdat zij niet kunnen bewijzen dat ze zich niet schuldig hebben gemaakt aan het delen van medische data met verzekeraars. U kunt zich voorstellen wat een uitkomst het zou zijn als deze organisaties zouden beschikken over een Golden Record met een Action Log van alle inzagegegevens.”

François Ruiter, Product Manager bij Human Inference: “Onze missie is eigenlijk heel simpel: - wij zijn van mening dat elke organisatie zou moeten profiteren van hun data, ook in 2016. DataHub 8.0 maakt dat mogelijk. Het enige dat je moet weten is: wat weet ik over mijn klanten? Het Golden Record is het antwoord op die vraag.”

Over Human Inference
Human Inference is marktleider op het gebied van oplossingen die de kwaliteit van contactgegevens optimaliseren en daarmee de interactie tussen organisaties en hun klanten sterk verbeteren. De oplossingen zijn gebaseerd op het principe van natuurlijke taalverwerking en maken gebruik van uitgebreide kenniscorpora, waarmee een zeer hoge resultaatkwaliteit wordt gegarandeerd.

Meer dan 250 bedrijven en partners zetten de datakwaliteitsoplossingen van Human Inference in voor optimaal klantcontact. Gegevens van hoogwaardige kwaliteit zijn een absolute voorwaarde voor het bereiken en behouden van een eenduidig klantbeeld, om te voldoen aan regelgeving, om fraude op te sporen en om zoekprocessen efficiënt en succesvol te laten verlopen.

Human Inference werd in 1986 opgericht en is dus al bijna 30 jaar een belangrijke speler op het gebied van datakwaliteit en data-integratie. Het hoofdkantoor is gevestigd in Arnhem. Daarnaast heeft Human Inference ook kantoren in Engeland, Duitsland en Denemarken. De oplossingen van Human Inference zijn in gebruik bij onder andere Allianz, E-on, DHL, TNT, AEGON, ANWB, Achmea, Center Parcs Europe, Ministerie van Justitie, Essent, Holland Casino, ING,  Nederlandse Spoorwegen, Telegraaf Media Group en Wehkamp, BKR en NovaMedia (Goede Doelen Loterij). Human Inference is onderdeel van De Neopost Groep, Europees marktleider en wereldwijd de nummer twee leverancier van postverwerkingsoplossingen en Klant Communicatie Oplossingen. Voor meer informatie: http://www.humaninference.nl Of volg Human Inference via: Twitter.com/humaninference
Deel dit bericht  
Twitter Facebook LinkedIn
Eerder van Quadient Data Nederland B.V.  
24 mei 2016 Human Inference combineert Customer Due Diligence met een Single Customer View in nieuwe DataHub 8.1 release

20 apr 2016 Human Inference organiseert seminar over privacy-wetgeving en datamanagement in België

1 apr 2016 Human Inference viert 30-jarig jubileum
Reacties  
Er zijn nog geen reacties. Om te reageren moet u inloggen
Persberichten van maandag 21 oktober 2019  
Minkels en datacenteroperators ontwikkelen samen gloednieuw kastenplatform 'Nexpand'

Nog 2 dagen: jubileumeditie Lightspeed Connect

Conclusion Zuyd kijkt naar de toekomst tijdens ‘Limburg: Noodzaak tot Innovatie’

IFS domineert traditionele vendoren: groei licentie-inkomsten met 47 procent, netto-omzet stijgt met 23 procent

Commvault Activate maakt einde aan complexe problemen rond compliance en data governance

commercetools tekent deal van 130 miljoen euro met Insight Partners om wereldwijde groei te versnellen

HubSpot voegt LinkedIn lead gen-formulieren toe aan gratis HubSpot CRM

HPS Industrial voor zesde keer aanwezig op Machinebouw Event 2019

Bol.com stimuleert ontwikkeling medewerkers door inzet Studytube

UAntwerpen zet data science centraal op vrijdag 25 oktober
10 vragen voor het maken van de juiste keuze voor de aanschaf van een tablet voor op het werk

bGrid stelt Bart Melis aan als CEO

Veeam voor derde jaar op rij uitgeroepen tot Leader in Gartner 2019 Magic Quadrant for Data Center Backup and Recovery Solutions
Geplaatst:
Verstreken tijd: 1436 dagen
Quadient Data Nede.. contact  
Logo Quadient Data Nederland B.V.
  +31 (0)26 3550655
  www.quadient.com
Quadient Data Nede.. sociaal  
Quadient Data Nede.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Icontact BV
Logo NewChannel
Logo PanCompany
Logo Maunt
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo NewChannel
Logo Belcentrale.nl
Logo Distology Nederland B.V.
Logo Leadgate Europe
Logo QuandaGo
Logo NewChannel
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo ZyLAB
Logo Insight
Logo Data Matters BV
Logo RoSecure
Logo RoSecure
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Medius
Logo Belcentrale.nl
Logo Vcare connect
Logo SCOS Software bv
Logo Spryng
Logo E-mergo
Logo Curvature
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Yenlo
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Keeping
Logo PQR B.V.
Logo Minkels
Logo Lightspeed
Logo Conclusion Zuyd
Logo IFS
Logo Commvault Systems International BV
Logo commercetools
Logo HubSpot
Logo Veeam Software
Logo Nuance
Logo Cumulus Networks
Logo Sharp Electronics Nederland
Logo Red Hat, Inc.
Logo SER Group
Logo Workday
Logo Workday
 
www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nl