Herken zakelijke websitebezoekerswww.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl
2504 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (6 jaar en 107 dagen geleden)
Bedrijf:

Nederland ICT verwelkomt nieuwe leden

Nederland ICT heeft de afgelopen periode weer nieuwe leden mogen verwelkomen. We stellen ze hierbij aan u voor:

5Hart IT Opleidingen B.V. (Velp)
Vijfhart, opgericht in 1984, begon als Oracle-specialist en is nu ruim een kwart eeuw later één van de grotere IT-opleiders in Nederland. Als Microsoft Learning Partner en Oracle Partner verzorgen wij ruim 800 trainingen en certificeringen op o.a. Oracle, Microsoft, Java en Datacenter vlak.
www.vijfhart.nl

Cadac Professional Resources B.V. (Heerlen)
Training@Cadac is een ICT-trainingsinstituut dat zich met name richt op IT-Pro trainingen en eindgebruikerstrainingen in de regio Zuid-Limburg. Als Microsoft Learning Partner is Training@Cadac gespecialiseerd in Microsoft-trainingen, maar ook andere trainingen kunnen verzorgd worden. Training@cadac is een relatief kleine opleider met oog voor kwaliteit, waarbij klanttevredenheid hoog in het vaandel staat.
www.cadac.com

CAI Advies B.V. (Rijswijk)
CAI Advies/CAI Opleidingen levert beroepsopleidingen in ICT op MBO en WO niveau, opleidingen Bachelor en Master of Science.
www.cai-opleidingen.nl

Cullinan Academy B.V. (Amsterdam)
Cullinan Academy levert hoog opgeleide, jonge professionals aan multinationals. Ons trainingsaanbod bestaat uit Best Practise Information Security en Business Skills trainingen.
www.cullinanacademy.com

Decisco B.V. (Maarssen)
Decisco geeft hoofdzakelijk netwerkopleidingen op basis van Microsoft technologie zonder daarbij andere providers uit te sluiten.
www.decisco.nl

Didacticum Opleidingen B.V.(Capelle a/d IJssel)
Opleider en ICT-dienstverlener gericht op migreren, beheren en optimaliseren van de ICT-omgeving. Didacticum biedt exclusieve company classes voor Young Professionals op het gebied van Cloud en Java. Als Learning Partner adviseert en begeleidt Didacticum haar klanten onder meer in het gehele traject van kennisontwikkeling en –borging bij medewerkers.
www.didacticum.nl

Hogeschool Dirksen B.V. / Dirksen Opleidingen B.V. (Arnhem)
Dirksen verzorgt opleiding/training/certificering binnen de technische ICT; Telecom, ICT, installatietechniek, industriële automatisering en service & onderhoud.
www.dirksen.nl

Firebrand Training BeNeLux B.V. (Nijmegen)
Firebrand Training levert een breed scala aan cursussen op IT en Project management, (erkend/geaccrediteerd) gecertificeerd door alle grote namen in de industrie. Wij leveren een cursus in de helft van de tijd t.o.v. de traditionele aanbieders in een afleidingsvrije omgeving. Het examen wordt aan het eind van de cursus afgenomen en u gaat dus met een certificaat op zak naar huis. Dit bespaart tijd, geld en energie.
www.firebrandtraining.nl

Global knowledge holdings B.V. (Nieuwegein)
De grootste aanbieder van trainingen voor IT-professionals. De IT en Management opleidingen, trainingen en cursussen van Global Knowledge worden op diverse manieren (klassikaal/online) aangeboden in eigen opleidingscentra, op kantoor of thuis. 
www.globalknowlegde.nl

Ises Computrain Opleidingen B.V. (Hilversum)

Ises Computrain is de IT-praktijk opleider, specialist en gesprekspartner van Nederland op het gebied van het duurzaam ontwikkelen van IT-gebruikers, professionals en managers. Een vertrouwde en een bekende naam en uitgegroeid tot de grootste opleider op het gebied van Business en IT.
www.isescomputrain.nl

OCICT.NL (Apeldoorn)
OC ICT is een opleidingscentrum dat zich heeft gespecialiseerd op het gebied van systeemontwikkeling en systeembeheeropleidingen voor de mainframe-omgeving. OC ICT verzorgt praktijkgerichte maatwerkopleidingen zowel individueel als klassikaal. ICT-opleidingen als zOS, COBOL, Java, Oracle, systeemontwikkeling LAD, OO, UML en Business Intelligence.
www.ocict.nl

PragmaTools B.V. (Den Bosch)
PragmaTools richt zich op financiële software oplossingen voor accountants, auditors en financieel managers. PragmaTools is distribiteur van CaseWare in België en Luxemburg.
www.pragmatools.com

Symbision Academy B.V. (Soesterberg)
Symbision Academy is een ervaren trainingsbureau met als kernactiviteit het professionaliseren van personen, teams en organisaties. Symbision Academy is specialist in Project management, programma management en portfolio management door middel van training, coaching en interim management.
www.symbisionacademy.nl

Symetrics B.V. (Breukelen)
Symetrics ontwikkelt software om (beleggings)risico’s te beoordelen. Symetrics richt zich op het in licentie verstrekken, onderhouden, adviseren omtrent software op het gebied van “Investment Decission Support (IDS)” voor (institutionele) beleggers.
www.symetrics.eu

Tailor IT Training B.V. (Breda)
Tailor IT Training biedt een uitgebreid aanbod in trainingen en cursussen aan voor de doelgroep IT eindgebruiker, IT professional en IT manager. Daarnaast biedt Tailor IT Training maatwerk en incompany trainingen aan. Sinds 2012 verzorgt Tailor IT Training ook persoonlijke effectiviteits- en welzijnstrainingen, deze geven zij in open inschrijvingen alsook maatwerk en incompany trainingen.
www.tailorit.nl

TSTC B.V. (Veenendaal)
TSTC is een gerenommeerd IT-opleidingsinstituut en specialist in informatiebeveiliging-, privacy- en cybersecurity trainingen. Met nationale en internationale trainers leidt TSTC professionals op tot erkende certificeringen maar worden ook trainingen op maat gemaakt. TSTC staat daarnaast bekend om versnelde, praktijkgerichte Microsoft en Cisco trainingen met 100% slagingsgarantie.
Laatste van NLdigital  
Digitaal bedrijfsleven uit zorgen over Nederlandse inbreng op de Digital Markets Act

Betrek platforms en platformwerkers in discussie over zelfstandigen

NLdigital roept nieuw kabinet op om veel sneller te investeren in digitale geletterdheid
Geplaatst:
Verstreken tijd: 6 jaar en 107 dagen
NLdigital contact  

Logo NLdigital

  0348 – 49 36 30
  info@nldigital.nl
  www.nldigital.nl
NLdigital sociaal  


NLdigital tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Priemo
Logo NPRM NV
Logo OPEN.satisfaction
Logo NEG-ITSolutions
Logo Login Consultants
Logo Giarte
Logo Tulinx
Logo Renewd
Logo Fullstaq B.V.
Logo Sortlist
Logo Data Matters BV
Logo XIXO
Logo L
Logo NPRM NV
Logo Banking Circle
Logo Unisys
Logo People First Group
Logo Arrow Electronics
Logo Schneider Electric
Logo Momentive (voorheen SurveyMonkey)
Logo Zoom
Logo Ivanti
Logo ChargePoint
Logo Pure Storage
Logo Schneider Electric
Logo SHARP Electronics Benelux
Logo ITvisors
Logo TJIP
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91719 persberichten
- 6030 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10574 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Herken zakelijke websitebezoekerswww.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl