Herken zakelijke websitebezoekersContentbureauwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl
2504 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (6 jaar en 107 dagen geleden)
Bedrijf:

Eyefi neemt OKDOTHIS over: de mobiele app die fotografen inspireert

Marktleider in fotobeheer voegt community-app voor fotoliefhebbers toe aan productlijn en daagt fotografen uit om de grenzen van hun creativiteit te verleggen

Amsterdam, 12 november 2015— Eyefi (www.eyefi.com), de wereldleider in digitale apps en diensten voor fotobeheer, heeft de OKDOTHIS (www.okdothis.com) app overgenomen. OKDOTHIS was een van de eerste apps die het delen van ideeën tussen fotografen mogelijk maakte en die fotografen op een unieke manier inspireerde om de grenzen van hun creativiteit te verleggen. Met de overname beweegt Eyefi zich nu op een nieuw gebied van digitale fotografie: directe interactie met fotografen, om creativiteit te bevorderen en ideeën uit te wisselen.

OKDOTHIS maakte het concept van een dagelijkse fotografieopdracht – een ‘DO’ – populair. Een DO is een idee of een suggestie bedoeld om creatieve inspiratie op te wekken bij fotografen. OKDOTHIS ontstond uit een samenwerking tussen Aloompa uit Nashville, Tennessee en Jeremy Cowart, alom gewaardeerd fotograaf en oprichter van See University.  In 2014 werd Jeremy uitgeroepen tot ‘Meest sociaal invloedrijke fotograaf op het internet’. Zijn werk omvat onder meer portretten van bekende artiesten als Taylor Swift, Kelly Clarkson, Tim Tebow, Sting en vele anderen.

“Wanneer ik fotografen waar dan ook ter wereld spreek, komt er altijd een gedeelde wens naar voren: het verkennen van nieuwe ideeën om vaardigheden te ontwikkelen en meer plezier en voldoening uit fotografie te halen. Deze wens stond aan de basis van de ontwikkeling van OKDOTHIS,” zegt Cowart. “Nu we onderdeel van Eyefi zijn geworden, kunnen we dit idee opschalen en OKDOTHIS beschikbaar maken voor fotografen wereldwijd.”

“We zijn erg blij dat het OKDOTHIS-team zich bij Eyefi heeft aangesloten,” zegt Matt DiMaria, CEO van Eyefi. “Het doel van Eyefi is al vanaf het begin om fotografen te assisteren bij hun workflow, waardoor hun productiviteit toeneemt en ze zich meer kunnen focussen op hun creativiteit. OKDOTHIS inspireert fotografen om elkaar daarbij uit te dagen en van elkaar te leren. Dit doen ze door gebruik te maken van de kracht van sociale interactie en betrokkenheid tussen fotografen onderling.”

OKDOTHIS daagt fotografen uit om creatiever te zijn
OKDOTHIS is een innovatieve community van fotografen, gericht op creativiteit in fotografie. De app is ontwikkeld om fotografen uit hun dagelijkse sleur te krijgen door ze een “DO” te geven – een specifieke suggestie voor een onderwerp, stemming, thema of eigenschap. OKDOTHIS moedigt fotografen aan om buiten hun standaardstijl te treden. Er zijn verschillende DO-categorieën, waaronder kunst & design, sport, werk, hoogtepunten in het leven et cetera. Enige voorbeelden van uitdagende DO’s:

- Trotseer de zwaartekracht!
- Deuren waarvan je zou willen dat ze konden praten
- Geef de essentie van een stad weer in één foto
- Tenebrisme: sterke contrasten tussen licht en donker, waarbij de duisternis overheerst in het beeld

Fotografen kunnen eenvoudig een DO selecteren en ter plekke met hun telefoon de foto maken en posten. Maar het is ook mogelijk om een volledige dag met DO’s in te plannen en met je favoriete digitale camera op pad te gaan. Nu Eyefi Cloud is geïntegreerd met de OKDOTHIS-app, kunnen fotografen de foto’s van hun digitale camera (met een Mobi wifi SD-kaart) of hun wificamera gebruiken om hun foto’s in te sturen voor een van de uitdagingen.

###

Over OKDOTHIS
OKDOTHIS werd  opgericht in 2012 en is een creatieve community die dient als platform voor inspiratie en het delen van werk. OKDOTHIS is niet alleen maar een dienst om foto’s te delen: omdat ieder kunstwerk kan inspireren, moedigt het platform gebruikers aan om de creatieve ideeën achter hun werk te delen. Door mensen te verbinden via kunst en ze in staat te stellen om hun werk met elkaar te delen, zorgt OKDOTHIS voor een unieke, individuele blik op de wereld.

Over Eyefi
Eyefi zorgt dat fotografen overal ter wereld fantastische foto’s kunnen maken. Voor het maken van fantastische foto’s, moet je je kunnen concentreren op het fotograferen zelf. Dankzij het automatiseren van de bestandsoverdracht, de organisatie en de toegankelijkheid, hebben hobbyisten, amateurfotografen en professionele fotografen meer tijd om zich bezig te houden met datgene waar ze het best in zijn: het maken van mooie foto’s. Eyefi-producten hebben meer dan 1 miljard foto’s overgezet van digitale camera’s naar het internet, mobiele apparatuur en pc’s.

Kijk voor meer informatie over de producten van Eyefi op: www.eyefi.com.

Voor meer informatie en beeldmateriaal:
Pride PR
Gijs Roeloffzen & Laura de Vries
+31 71 568 00 28
eyefi@pridepr.nl
Laatste van Eyefi  
Je GoPro beelden direct op ieder device beschikbaar met Eyefi

Eyefi neemt OKDOTHIS over: de mobiele app die fotografen inspireert

Nog maar een foto-app nodig, dankzij Eyefi's directe integratie met meer dan 50 wifi-camera's
Geplaatst:
Verstreken tijd: 6 jaar en 107 dagen
Eyefi contact  

Logo Eyefi

  (650) 265-4460
  nl.eyefi.com
Eyefi sociaal  


Eyefi tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Priemo
Logo NPRM NV
Logo OPEN.satisfaction
Logo NEG-ITSolutions
Logo Login Consultants
Logo Giarte
Logo Tulinx
Logo Renewd
Logo Fullstaq B.V.
Logo Sortlist
Logo Data Matters BV
Logo XIXO
Logo L
Logo NPRM NV
Logo Banking Circle
Logo Unisys
Logo People First Group
Logo Arrow Electronics
Logo Schneider Electric
Logo Momentive (voorheen SurveyMonkey)
Logo Zoom
Logo Ivanti
Logo ChargePoint
Logo Pure Storage
Logo Schneider Electric
Logo SHARP Electronics Benelux
Logo ITvisors
Logo TJIP
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91719 persberichten
- 6030 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10574 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Herken zakelijke websitebezoekerswww.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl