www.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekers
2507 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (6 jaar en 145 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: MCS PR

Veenman introduceert Veenman Signage, een totaaloplossing voor narrowcasting

Rotterdam, 12 november 2015Veenman, specialist op het gebied van geïntegreerd documentbeheer, introduceert onder de naam Veenman Signage een complete oplossing voor het aanbieden van content op maat via audiovisuele displays. Dit geeft organisaties de mogelijkheid op een proactieve manier hun bezoekers, klanten en burgers van actuele ‘content’ te voorzien die optimaal aansluit bij hun interesse. Met de oplossing van Veenman kunnen bedrijven, winkels, ziekenhuizen en overheidsinstellingen op een proactieve wijze hun bezoekers, klanten, patiënten en medewerkers bereiken.

Nick Bouwens, Business Development Manager Visual Solutions bij Veenman: “Organisaties kunnen met behulp van displays medewerkers en bezoekers van dienst zijn door actuele informatie aan te bieden. In een ziekenhuis of in een gemeentehuis kunnen wachtende bezoekers op deze manier interessante en relevante informatie krijgen. Veenman Signage maakt combinaties van relevante informatie en entertainment mogelijk, met aangenamere wachttijden en beter geïnformeerde bezoekers. Door de proactieve manier van communiceren blijkt in de praktijk dat binnen bedrijven het bereik vele malen hoger is dan bij het gebruik van een intranet.”

Gebruiksgemak en laagdrempelig starten
Eén van de grootste voordelen van Veenman Signage is het gebruiksgemak. Er is geen specifieke IT-kennis nodig om optimaal gebruik te kunnen maken van alle mogelijkheden. Bovendien kunnen organisaties probleemloos hun eigen content samenstellen voor het systeem, bijvoorbeeld

op basis van de actualiteit en relevante thema’s voor het bedrijf of instelling (bijvoorbeeld mode of gezondheidszorg). Organisaties kunnen daardoor direct beginnen met digitaal communiceren. Het gebruiksgemak en de lage instapprijs zorgen er voor dat zij Veenman Signage probleemloos kunnen inzetten voor bijvoorbeeld een wachtruimte of kleine winkel.

Software in de cloud
De Veenman Signage-software draait in de cloud. Er worden continu nieuwe widgets en templates ontwikkeld. Updates vinden automatisch plaats. De software is geïntegreerd met social media, RSS feeds en live streams (nu.tv, file nieuws, buienradar, enz.). Voor het zelf samenstellen van content kunnen klanten gebruikmaken van videotemplates, eigen media (diverse bestandsformaten) en widgets.

Slimme functies
Grotere organisaties met meerdere vestigingen en/of bedrijven hebben vaak specifieke wensen, daarom kent Veenman Signage een aantal slimme functies die het beheer van meerdere mediaspelers en fragmenten flexibel maken en tegelijkertijd overzichtelijk houden. Zo kunnen er groepen van vestigingen worden aangemaakt die dezelfde content moeten krijgen. Daarbij blijft het mogelijk voor elke vestiging om zelf eigen content te maken en toe te voegen.

Partnership met Samsung
Veenman kan zijn totaaloplossing voor narrowcasting aanbieden dankzij het partnership met Samsung. De displays die Samsung levert voor deze oplossing zijn voorzien van een zogeheten ‘system-on-chip’ (SoC) module waardoor er geen pc meer nodig is om het scherm, al dan niet via internet, aan te sturen. Dit scherm is onmiddellijk operationeel, de gebruiker hoeft slechts twee kabels aan te sluiten. Dankzij de Plug & Play functie is het systeem intuïtief te bedienen en kan de content direct getoond worden. De kosten van aanschaf, installatie en gebruik zijn substantieel lager dan een conventioneel narrowcasting systeem.

Meer informatie over Veenman Signage is te vinden op www.veenmansignage.nl en www.digitaalcommuniceren.nl.

Over Veenman
Veenman is een onafhankelijke partner die organisaties helpt bij het inrichten en optimaliseren van hun informatie- en documentmanagement. Als specialist op het gebied van Integrated Document Management (geïntegreerd documentbeheer) structureert, optimaliseert en digitaliseert Veenman informatie- en documentstromen, zowel on premise als in de cloud. Het bedrijf is gespecialiseerd in de sectoren zorg, onderwijs, notariaat, transport & logistiek. Naast het hoofdkantoor in Rotterdam heeft Veenman vestigingen in Amsterdam, Best en Zwolle. De onderneming maakt deel uit van Xerox Corporation. Voor meer informatie: www.veenman.nl.

Contact voor de pers

Veenman
Hanneke Mulder
Marketing Manager
T: 010 28 46 320
E: hanneke.mulder@veenman.nl

MCS PR
Carroll Florentinus
T: 023 56 28 208
E: veenman@mcspr.nl
Laatste van Veenman B.V.  
Veenman verhuist naar nieuw kantoor in De Meern

Veenman, ‘het oudste IT-bedrijf’ van Nederland, viert 100-jarig bestaan

Veenman komt met Geo-Sync voor bundeling van geo-informatie
Geplaatst:
Verstreken tijd: 6 jaar en 145 dagen
PR contact  

Logo MCS PR
Veenman B.V. contact  

Logo Veenman B.V.

  010-284 6123
  info@veenman.nl
  www.veenman.nl
Veenman B.V. sociaal  


Veenman B.V. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Tesorion
Logo iSOC24
Logo NEG-ITSolutions
Logo Maunt
Logo Bergler Flex Solutions
Logo Awareways
Logo EsportsCommunity
Logo FlowWright
Logo bridgX
Logo Leadgate Europe
Logo Avinty (GGZ)
Logo mnemonic cybersecurity
Logo Mavim BV
Logo Dutch IT Cybersecurity Council
Logo Humanwave B.V.
Logo Orange Cyberdefense
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Spryng
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Techone B.V.
Logo True
Logo Cellnex
Logo Frontline Solutions
Logo Young_Coders
Logo CapX Nederland
Logo E-mergo
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Spryng
Logo Schneider Electric
Logo Schneider Electric
Logo GrassGreener Europe
Logo Momentive (voorheen SurveyMonkey)
Logo ChargePoint
Logo Honeypot
Logo Arrow Electronics
Logo Infor
Logo ilionx
Logo Xerox
Logo reichelt elektronik
Logo OutSystems
Logo Moneycomb
Logo Auth0
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91427 persberichten
- 6006 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10450 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekers