Herken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nl
2504 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (6 jaar en 107 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Lubbers De Jong

Infor wil partnernetwerk in de Benelux met 75 procent uitbreiden

Infor verwelkomde in het laatste boekjaar 97 nieuwe channel partners wereldwijd en de omzet via het kanaal steeg 18 procent

Barneveld, 12 november 2015 – Infor, een leverancier van branchespecifieke applicaties die geschikt zijn voor de cloud, wil in de komende zes maanden het aantal Benelux-partners die deel uitmaken van het Infor Partner Network (IPN) met 75 procent laten toenemen. Dit plan is onderdeel van de ambitie om het aantal Europese partners uit te breiden met 36 procent.

Het IPN is een wereldwijd netwerk dat partners wil voorzien in de tools en middelen die nodig zijn om een duurzame en winstgevende business rond Infor-producten op te bouwen. Infor blijft, sinds de oprichting in 2011, investeren van het IPN en heeft een programma opgebouwd dat als toonaangevend in de markt wordt beschouwd.

In het boekjaar 2015 zijn 97 nieuwe channel partners tot het IPN toegetreden. Het is het vierde opeenvolgende jaar dat ongeveer honderd nieuwe samenwerkingen met resellers wereldwijd zijn gerealiseerd. Infor blijft uitbreiden en is momenteel op zoek naar nieuwe partners die zich richten op CRM en ERP en dat met name in de branches: mode, F&B en industriële machines.

“Resellers en alliance partners blijven een integrale rol spelen in Infor’s CloudSuite en microverticale initiatieven,” aldus Peter Stanley, VP for European Partner Sales bij Infor. “Onze benadering voor het werven van partners is gericht op kwaliteit boven kwantiteit. We willen geen duizenden partners maar een kleiner aantal waarbij de partners beschikken over branchespecifieke ervaring, bekend zijn met onze producten en toegewijd om aan behoeften van klanten in microverticale sectoren te voldoen.”

Infor blijft nieuwe resellers en service providers aantrekken door de hoeveelheid beschikbare middelen uit te breiden en nieuwe exclusieve initiatieven te creëren. In het afgelopen jaar introduceerde Infor de Infor CloudSuite™ Academy, een trainingsprogramma dat partners voorziet in de noodzakelijke vaardigheden en kennis om hun klanten te helpen Infor-applicaties in de cloud te implementeren.

Het bedrijf creëerde ook Infor Launchpad om partners wereldwijd toegang te geven tot persoonlijke training door de Infor business development-vertegenwoordigers. Beide programma’s werden samengesteld om resellers en service providers een geïndividualiseerde ervaring te geven die afgestemd is op hun branche- en productfocus en helpt het verschil met de concurrentie te vergroten en nieuwe initiatieven voor het bedrijf te ontplooien.

Naast het werven van nieuwe partners wil Infor haar bestaande partners helpen hun portfolio met Infor-producten uit te breiden en ze met Infor CloudSuite te ondersteunen bij de migratie naar de cloud. Om partners met deze migraties te helpen, zijn Infor CloudSuite Academy-lessen beschikbaar.

Infor stimuleert ook partners, die zich willen toeleggen op voor hen belangrijke branches, deel te nemen aan Infor’s microverticale specialisatieprogramma voor het aanbieden van branchespecifieke applicaties die op Infor Mongoose.zijn gebouwd.

“We blijven de doelen, die we voor het IPN hebben opgesteld toen het werd opgericht, realiseren en overtreffen, en bieden onze partners steeds meer opties en methoden om jaar op jaar te groeien,” aldus Jeff Abbott, senior vice president, Global Alliance and Channels bij Infor. “Infor is gericht op microverticale specialisatie en helpt klanten de overstap naar de cloud te maken. Partners zijn een integraal onderdeel van onze langetermijnstrategie en de successen zijn behaald door ervoor te zorgen dat de structuur van het programma en de middelen direct aansluiten bij de grotere initiatieven van ons bedrijf.”

Voor meer informatie over het toetreden als Infor-partner, zie: www.infor.com/partners.

###

Over Infor
Infor bouwt mooie zakelijke applicaties met de nieuwste functionaliteiten die voor bepaalde branches als een cloud-dienst worden aangeboden. Het bedrijf telt 13.000 medewerkers en heeft klanten in meer dan 200 landen. Voor diverse branches, waaronder de gezondheidszorg, de productie- en mode-industrie, groothandel, hospitality, retail en de publieke sector, automatiseert Infor kritische processen. In de software van Infor is branchespecifieke kennis ingebouwd wat de noodzaak voor dure maatwerkaanpassingen overbodig maakt. Het hoofdkantoor van Infor staat in New York City. Dit is ook de thuisbasis van Infor’s interne ontwerpbureau Hook & Loop, een van de grootste creatieve bureaus in Manhattan. Zij richten zich op een gebruikerservaring die plezierig en boeiend is. Infor zet zijn applicaties voornamelijk in op de Amazon Web Services cloud en opensourceplatformen. Kijk voor meer informatie op: nl.infor.com.

Infor klanten zijn onder andere:
 • 18 van de top 20 lucht- en ruimtevaartbedrijven
 • 10 van de top 10 hightechbedrijven
 • 10 van de top 10 farmaceutische bedrijven
 • 21 van de 25 grootste Amerikaanse gezondheidsorganisaties
 • 18 van de 20 grootste Amerikaanse steden
 • 20 van de top 20 toeleveranciers van de automobielindustrie
 • 17 van de top 20 industriële distributeurs
 • 15 van de top 20 wereldwijde retailers
 • 4 van de top 5 brouwerijen
 • 21 van de top 30 wereldwijde banken
 • 6 van de 10 grootste hotelmerken
 • 6 van de top 10 wereldwijde luxe merken
Voor meer informatie:
Anke van Heerebeek
Lubbers De Jong
020 205 04 28
anke@lubbersdejong.nl

Dit persbericht is ook online beschikbaar
Laatste van Infor  
Infor verkoopt EAM-activiteiten aan Hexagon AB en vormt strategische relatie met Hexagon AB

Infor kondigt nieuwe samenwerking aan met partner Korade

Koninklijke Nedschroef bespaart kosten, vermindert risico en vergroot productiviteit met de Infor Cloud
Geplaatst:
Verstreken tijd: 6 jaar en 107 dagen
PR contact  

Logo Lubbers De Jong
Infor contact  

Logo Infor

  +31 (0) 342-428888
  info@infor.com
  nl.infor.com
Infor sociaal  


Infor tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Priemo
Logo NPRM NV
Logo OPEN.satisfaction
Logo NEG-ITSolutions
Logo Login Consultants
Logo Giarte
Logo Tulinx
Logo Renewd
Logo Fullstaq B.V.
Logo Sortlist
Logo Data Matters BV
Logo XIXO
Logo L
Logo NPRM NV
Logo Banking Circle
Logo Unisys
Logo People First Group
Logo Arrow Electronics
Logo Schneider Electric
Logo Momentive (voorheen SurveyMonkey)
Logo Zoom
Logo Ivanti
Logo ChargePoint
Logo Pure Storage
Logo Schneider Electric
Logo SHARP Electronics Benelux
Logo ITvisors
Logo TJIP
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91719 persberichten
- 6030 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10574 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Herken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nl