Herken zakelijke websitebezoekerswww.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl

2513 volgers @ICTberichten
Herken zakelijke websitebezoekersMarcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
Deel dit nu via
Datum: (6 jaar en 46 dagen geleden)
Bedrijf:

Sophos Security Heartbeat™ en XG Firewall koppelen endpoints en netwerkapparatuur

Sophos levert als eerste leverancier synchrone beveiliging

Oosterhout, 9 november 2015 – Sophos introduceert met de Sophos Security Heartbeat™ in de Sophos XG-serie next-generation firewalls en UTM's de eerste synchrone beveiliging tegen complexe bedreigingen. Daarmee is Sophos de eerste security leverancier die er in slaagt endpoint beveiliging en netwerkbeveiliging met elkaar te laten communiceren. De nieuwe Security Heartbeat technologie laat next-generation firewalls en UTM’s informatie uitwisselen met next-generation endpoint security. Dit resulteert in snellere detectie van bedreigingen, automatische isolatie van geïnfecteerde devices en een snellere, doelgerichte respons op incidenten. Zo kan de Sophos XG Firewall real-time data afkomstig van Sophos endpoint protection gebruiken om toegang tot getroffen apparaten automatisch te beperken.

Security Heartbeat vraagt geen aanvullende tools of beheerlagen en is standaard onderdeel van Sophos XG Firewall en Sophos Cloud-managed endpoint protection. De oplossing geeft organisaties van ieder formaat een beter wapen in handen tegen steeds geavanceerdere cyberaanvallen en bespaart kostbare tijd en middelen in de bestrijding van security-incidenten.

“Vandaag heeft Sophos een belangrijke stap genomen in de volgende generatie securityproducten. Grote en kleine organisaties weten dat ze zowel endpoint- als netwerkbeveiliging nodig hebben – de twee fundamentele pijlers onder iedere IT-securitystrategie. Maar deze twee productsegmenten hebben veel te lang niet met elkaar kunnen communiceren – het waren onafhankelijke en geïsoleerde silo’s en dat beperkte hun effectiviteit en beheersbaarheid”, stelt Kris Hagerman, CEO van Sophos. “Sophos is de enige Gartner Leader die netwerk security technologie met endpoint security technologie verbindt voor een gecoördineerde en geïntegreerde aanpak. Dit vormt een synchrone beveiliging die zowel betere bescherming als betere beheersbaarheid biedt voor iedere organisatie.”

Florian Brouwers, CEO bij GroupSecure BV, bevestigt de kracht van Sophos Security Heartbeat: “Wij zijn van mening dat dit een zeer nuttige toepassing is en de juiste visie op het sterk veranderende landschap van IT Beveiliging. Het slim met elkaar laten samenwerken van verschillende “point-oplossingen” geeft veel meer inzicht in de bedreigingen voor bedrijven. Met de komst van Security Heartbeat kunnen wij, met onze specialistische kennis, onze klanten nog beter ondersteunen bij het beveiligen van hun IT netwerk.”

Hoe werkt de Security Heartbeat™?
 • Als een nieuwe, door Sophos beveiligde, endpoint aan het netwerk wordt toegevoegd, verbindt Security Heartbeat deze automatisch met de lokale Sophos XG Firewall, waarbij de endpoint agent onmiddellijk zijn gezondheidsstatus deelt.
 • Als de firewall verdacht verkeer opmerkt, of als een endpoint malware detecteert, wordt informatie over security en bedreigingen direct beveiligd gedeeld via de Security Heartbeat.
 • De endpoint agent rapporteert informatie over de bedreiging inclusief context zoals de computernaam, gebruikersnaam en betrokken processen.
 • De firewall kan automatisch actie ondernemen om het endpoint van het netwerk te isoleren, en aanvullende acties op het endpoint triggeren om risico’s te verkleinen en dataverlies te voorkomen.
 • Als een bedreiging is verwijderd, gebruikt de endpoint agent de Security Heartbeat om de herstelde gezondheidsstatus terug te koppelen aan het netwerk. Daarop wordt de reguliere dienstverlening naar het endpoint hervat.
Features van de nieuwe Sophos XG Firewall:
De Sophos XG Firewall is gebouwd op het fundament van Sophos' marktleidende UTM en next-generation firewalls en bevat bewezen technologie van Sophos en Cyberoam. De volgende nieuwe features zijn toegevoegd:
 • Network Security Control Center - Een innovatieve interface waarmee direct informatie over het netwerk en bedreigingen wordt weergegeven waardoor gebruikers snel actie kunnen ondernemen.
 • Unified Policy Model - Vereenvoudigd policy management met voorgeconfigureerde sjablonen voor zakelijke applicaties om configuratie te stroomlijnen.
 • Risico-analyse van gebruikers en apps - De App Risk Score functionaliteiten helpen risicovolle gebruikers en applicaties te identificeren.
 • User Threat Quotient - Beheer van gebruikers-regels op basis van bekend gedrag van een individu en het gezondheidsniveau van de computer of het mobiele apparaat dat ze gebruiken.
 • Sophos Firewall Manager - Een volledig uitgevoerd centraal beheer van meerdere firewalls. Dit is gratis voor Sophos partners en managed service providers.
 • Gecentraliseerd cloudbeheer - Sophos partners en MSP's kunnen meerdere Sophos XG Firewalls vanuit de cloud beheren door gebruik te maken van de nieuwe Sophos Cloud Firewall Manager.
 • Security Heartbeat - Deze unieke feature voegt de firewall en het endpoint samen. Het stelt beide in staat kennis te delen en verbetert de bescherming tegen complexe aanvallen.
 • Series van appliances - Een uitgebreide reeks van appliances met opties voor iedere klant, waaronder het nieuwe instapmodel XG 85(w) en de high-end XG 750 modellen.
 • Hardware flexibiliteit - Het besturingssysteem van de Sophos XG Firewall draait ook op bestaande Sophos SG en Cyberoam NG appliances.
 • Flexibiliteit in implementatie - Klanten kunnen ervoor kiezen dit alles als hardware, software of virtuele appliance in te zetten. Elke feature is op iedere vorm verkrijgbaar.

De beschikbare modellen lopen uiteen van desktop appliances met geïntegreerde Wi-Fi tot rack-mount appliances voor het datacenter. Prijzen zijn beschikbaar op aanvraag bij een geautoriseerde Sophos partner.

Over Sophos
Meer dan 100 miljoen gebruikers in 150 landen rekenen op Sophos voor de beste bescherming tegen complexe bedreigingen en dataverlies. Sophos levert security- en databeschermingsoplossingen die eenvoudig in te zetten, te beheren en te gebruiken zijn. Zo biedt Sophos prijswinnende oplossingen aan voor endpoint security, web security, e-mail security, network security, mobile security en encryptie. Deze worden ondersteund door Sophos Labs, een wereldwijd netwerk van threat intelligence centra. Het hoofdkwartier van Sophos bevindt zich in Oxford (UK) en in Boston (VS). Meer informatie over Sophos op: www.sophos.com

Voor meer persinformatie
Yellow Communications, Marjolein Jonker, telefoon 023 555 34 24, marjolein@yellow-communications.com of sophos@yellow-communications.com

DDA verwelkomt Maunt als partner

Startup Last Mile eMobility verbindt mobiliteitsinnovaties met bestaand automotive dealernetwerk

VELUX Groep en Schneider Electric verlengen partnerschap om levenslange CO2-neutraal belofte te versnellen

Scholieren innoveren om de wereld te redden in de vierde Raspberry Pi-competitie

Ivanti voor het tweede jaar op rij leider in het 2021 Gartner® Magic Quadrant™ voor IT Service Management Tools

Thinkwise organiseert eerste Low-Code Summit

Kaspersky benoemt nieuwe Managing Director voor Noord-Europa om regionale propositie en partnerships te versterken

Infor lanceert interoperabiliteitsoplossing voor de gezondheidszorg

Vertiv treedt toe tot de Sustainable Digital Infrastructure Alliance om bij te dragen aan een klimaatneutrale digitale economie

Demissionair kabinet doet mooie beloften, maar juiste randvoorwaarden ontbreken

Europa’s grootste Apple Premium Reseller Amac boekt recordjaar

Snakeware nieuwe hoofdsponsor Berneiepenloftspul

Rockwell Automation en Ansys gaan samenwerken om industriële processen te optimaliseren

‘s Werelds eerste Wi-Fi 6 USB-adapter nu ook in Europa verkrijgbaar

Qualys introduceert zero-touch patching voor proactief herstel van kwetsbaarheden

Fortinet en Linksys lanceren gezamenlijk ontwikkelde oplossing voor veilig thuiswerken en hybride werken

Digitale dienstverlener Incentro is verkozen tot één van de Best Medium Workplaces van Europa 2021

Daily Logistics Group (DLG) selecteert Oracle Fusion Cloud Applications om services op te schalen en bedrijfsgroei te ondersteunen
Online een huis zoeken en kopen: van 6 weken naar een paar minuten

Rapportageportaal BInqcs en meer inzicht in uw bedrijf
Geplaatst:
Verstreken tijd: 6 jaar en 46 dagen
Sophos Benelux contact  

Logo Sophos Benelux

  +31 (0) 162 480 240
  salesbenelux@sophos.com
  www.sophosbenelux.com
Sophos Benelux sociaal  


Sophos Benelux tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Huisabc.nl
Logo Prof-IT4all
Logo Drimpy
Logo Fundaments, Expert in Clouds
Logo Login Consultants
Logo Elbo Technology
Logo iSOC24
Logo Vabi
Logo Brixxs
Logo SoftApp BV
Logo MatrixMind
Logo Nice to Meat
Logo Fullstaq B.V.
Logo Stichting ITdonations
Logo Orange Cyberdefense
Logo VPNdiensten.nl
Logo PlanMen
Logo Facilitor
Logo VPNdiensten.nl
Logo Techone B.V.
Logo Yenlo
Logo E-mergo
Logo Orange Cyberdefense
Logo Boys with Brains
Logo MCS B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Medius
Logo Spryng
Logo Schneider Electric
Logo PA Consulting
Logo Ivanti
Logo Thinkwise
Logo Kaspersky
Logo Infor
Logo Vertiv
Logo Kaspersky
Logo Lubbers De Jong
Logo Schoevers
Logo Barracuda Networks
Logo Thales
Logo Nextens
Logo Orange Cyberdefense
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Eenmalig publiceren
- Persbericht aanleveren

Regelmatig publiceren
- Bedrijfsabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 92096 persberichten
- 6046 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10780 tags

Publicatiekenmerken
+ Behouden tekstopmaak
+ Foto/illustratie/logo
+ Downloadbare bijlages
+ Profiel met socials
 
Herken zakelijke websitebezoekerswww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl