Herken zakelijke websitebezoekerswww.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl
2513 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (6 jaar en 175 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Whizpr

Expedia Pioneer komt na jaar lang rondreizen in Nederland met top-5 van bijzondere bestemmingen

Expedia Pioneer Daisy geeft vijf hoogtepunten van haar reis in eigen land

Amsterdam, 9 november 2015 - Daisy Scholte reisde in opdracht van Expedia een jaar lang dagelijks door Nederland om bekende en onbekende plekken van ons land te ontdekken en beschrijven. In haar reisjaar - dat startte in september vorig jaar - bezocht ze meer dan 100 bestemmingen en ontdekte ze als lokale expert de 'verborgen' Nederlandse toplocaties, van Groningen tot Maastricht en van Middelburg tot Nijmegen. Daisy (30) beschreef deze hoogtepunten tijdens haar reis als Nederlandse Expedia Pioneer om Nederlanders te inspireren en te laten genieten van al het moois dat ons land te bieden heeft. Haar reisjaar door Nederland heeft geleid tot een top-5 van bijzondere bestemmingen.

“Ons kleine kikkerlandje heeft mij enorm verrast met haar wonderschone natuur en bijzondere plekken. Mijn reis was verrijkend, gevarieerd, maar ook avontuurlijk en extreem. Zo ging ik naar het uiterste puntje van Nederland en heb ik de hele Afsluitdijk gewandeld (32 km). Het is moeilijk om een selectie te maken, maar er zijn vijf plekken die me het meest verrast hebben. Ik raad iedereen aan het weekend te gebruiken om de geheimen van Nederland als Balgzand, Schokland, natuurgebied De Alde Feanen, het Airborne Museum of Mariahout te ontdekken”, aldus Expedia Pioneer Daisy Scholte.

René Nieuwmans, Head of Commercial Benelux bij Expedia: “De beste manier om een land te ontdekken is via tips van een landgenoot. Met deze gedachte zijn we het Pioneer-project een jaar geleden gestart in zes landen. Hiermee hebben we laten zien dat een wereldwijde speler als Expedia ook juist lokaal relevant kan zijn. Daisy kent na een jaar reizen de bijzondere Nederlandse bestemmingen en begrijpt de lokale cultuur. Hierdoor kan ze reizigers helpen de mooiste plekken van Nederland te vinden, te beginnen met haar top-5.”

Daisy’s persoonlijke top-5 van bijzondere Nederlandse bestemmingen is als volgt:

1. Wadlopen op Balgzand  
Een onvergetelijke ervaring voor Daisy is de Robbentocht van Natuurmonumenten bij Texel: wadlopen over een zandbank in de Waddenzee, die slechts enkele uren per dag droog staat. De tocht begint met een vaartocht aan boord van de TX20 Orion, waar je onderweg zeehonden in de wilde natuur van dichtbij kunt spotten. Eenmaal op het wad ‘Zandplaat Balgzand’ aangekomen, kun je wandelen op de zandplaat met een omtrek van 10 bij 10 kilometer en genieten van het uitgestrekte uitzicht. Tip voor volgend jaar: oktober is de beste maand voor de Robbentocht, omdat je dan kunt genieten van de prachtige zonsondergang vanaf het wad.

2. Natuurgebieden en pittoreske dorpjes in Friesland
De provincie Friesland kent prachtige gebieden, dorpjes en natuurgebieden die er soms nog net zo uitzien als 100 jaar geleden. In Heeg is veel waterpret te beleven, zoals suppen over de Friese meren. In het Elfstedenstadje IJlst kun je varen door dit pittoreske dorpje of leren fierljeppen. Het natuurgebied De Alde Feanen ligt dichtbij het kleine dorpje Earnewâld en is zelfs voor veel Friezen onbekend. In dit bijzondere natuurgebied zie je de waterrijke natuur, waar je heerlijk kunt ontspannen. Tot slot is de hoofdstad Leeuwarden - dit jaar verkozen tot Nederland's Hoofdstad van de Smaak - absoluut een bezoek waard voor zijn musea, restaurants en om lekker te flaneren langs de gezellige grachten.

3. Schokland, een eiland op het droge
Hoewel Schokland in 1995 de eerste Nederlandse notering werd op de Werelderfgoedlijst van UNESCO, weet slechts een enkeling van het bestaan van deze plek. Het voormalig eiland in de Noordoostpolder kent een bijzondere geschiedenis die wordt gekenmerkt door een groot gevecht tegen het water. Omdat deze strijd symbolisch is voor ons land, is het eiland verhoogd en daarmee bewaard gebleven. Een paar woningen zijn nog intact gebleven en in het museum leer je over het ontstaan en het verdwijnen van dit bijzondere, Hollandse eiland.    

4. Arnhem en Airborne Museum Hartenstein  
De stad Arnhem heeft een veelzijdig aanbod: natuur, cultuur, kunst, mode en culinaire verrassingen. Daarnaast laat de stad als geen ander de Nederlandse geschiedenis zien. Van de historische kelders tot het Airborne Museum Hartenstein, waar het bekende verhaal over de Slag om Arnhem tijdens de Tweede Wereldoorlog wordt verteld. In Nationaal Park de Hoge Veluwe vind je naast de prachtige natuur, ook het Kröller-Müller Museum met een grote collectie Van Gogh-schilderijen. Daarnaast staat de mooiste dierentuin van Nederland, Burgers’ Zoo, in Arnhem. Daisy noemt de hoofdstad van Gelderland niet voor niets ‘de verrassing van het jaar’.

5. Openluchttheater in Mariahout
Veel dorpjes in Nederland hebben veel te bieden, maar het kleine Noord-Brabantse dorp Mariahout heeft Daisy enorm verbaasd. Uiteraard in positieve zin. In het dorp staat een replica van de Lourdesgrot en een sprookjesachtig openluchttheater, een van de mooiste natuurtheaters van Nederland. Gedurende het gehele jaar zijn hier bekende en minder bekende (toneel)voorstellingen en optredens te bekijken.

Een jaar reizen in Nederland
Daisy bezocht in een jaar tijd circa 100 bestemmingen, verbleef in 50 hotels, at in 350 verschillende restaurants, schreef 158 blogs en maakte 30 video's tijdens haar reis door Nederland. Naast de top-5 ontdekte ze ook dat Nederlanders de bekende toeristische attracties in Nederland veelal links laten liggen.

Naast deze opsomming met feiten en cijfers krijg je via deze video in tweeënhalve minuut een indruk van haar reis in Nederland.

---------------------

Over Expedia
Expedia is een van 's werelds grootste online reisbureaus en biedt toegang tot honderdduizenden accommodaties over de hele wereld, inclusief boutique hotels en grote hotelketens. Bij Expedia vind je daarnaast vluchten van meer dan 400 luchtvaartmaatschappijen, een ruim aanbod aan huurauto’s en diverse activiteiten op je verkozen bestemming. Met de op de website geboden tools helpt Expedia reizigers bij het verder verfijnen van hun keuzes en zo de reis te vinden die het beste past bij hun individuele wensen. Met de bekroonde Expedia App kunnen zij nu ook vluchten en hotels boeken, waar en wanneer dan ook. De mobiele app van Expedia biedt ook handige tools voor het beheren van reizen, met bijvoorbeeld kaarten van luchthaven terminals, uitchecktijden van hotels, meldingen over de vluchtstatus, routebeschrijvingen naar het hotel en tal van andere functies. Met Expedia+, het loyaliteitsprogramma van Expedia, kunnen reizigers punten verzamelen door vluchten, hotels of een huurauto te boeken op www.expedia.nl en deze punten inwisselen voor korting op hun volgende reis. Bovendien geeft Expedia+ klanten exclusieve toegang tot speciale deals, bonusaanbiedingen en andere voordelen.

Ga voor reisinspiratie en -tips naar onze Facebook-pagina.

Expedia.nl is onderdeel van Expedia, Inc. en biedt zowel zakenreizigers als vakantiegangers toegevoegde waarde als het gaat om eenvoudig een reis zoeken, plannen en boeken. Bij leveranciers van reizen zorgt Expedia voor toenemende vraag en directe boekingen en het biedt adverteerders de mogelijkheid om reizigers te bereiken via Expedia Media Solutions. Expedia is tevens de drijvende kracht achter boekingen voor ‘s werelds grootste luchtvaartmaatschappijen en hotelketens, top consumentenmerken, websites met hoge bezoekersaantallen en voor duizenden actieve partners via het Expedia® Affiliate Network.

Expedia, Expedia.nl en het vliegtuiglogo zijn handelsmerken van Expedia, Inc in de Europese gemeenschap en enkele andere rechtsgebieden. Alle andere handelsmerken zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaren © 2015 Expedia, Inc. Alle rechten voorbehouden. CST: 2029030-50 

Over het Pioneer Project
Afgelopen zomer ging Expedia op zoek naar iemand die een jaar lang door Nederland wilde reizen en verslag wilde doen van bekende en minder bekende bestemmingen, verrassende evenementen en activiteiten. Naast de zoektocht naar een Nederlandse Pioneer, ging Expedia ook op zoek naar Pioneers voor vijf andere landen. In totaal meldden zich meer dan 200 personen aan voor de rol in Nederland. Uit al deze kandidaten is Daisy Scholte gekozen als Pioneer voor Nederland.

Meer informatie
Whizpr
Julien Harbers / Mandy Visser / Gijs Fennell
Tel.: 0317 410483
E-mail: expedia(at)whizpr.nl
Tags  
Laatste van Expedia.nl  
Expedia legt reisgeheimen bloot en geeft vakantiegangers handige reistips

Londen nieuwe nummer 1 Valentijnsbestemming onder Europeanen

Nederlanders nemen zonder schuldgevoel vakantiedagen op
Geplaatst:
Verstreken tijd: 6 jaar en 175 dagen
Expedia.nl contact  

Logo Expedia.nl

  0317 - 410483
  expedia@whizpr.nl
  www.expedia.nl
Expedia.nl sociaal  


Expedia.nl tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Maunt
Logo ESTG
Logo Adwise
Logo Webton
Logo Mulder-Hardenberg
Logo ValidSign
Logo eV-ict
Logo Klantcontact Partnership Studie (KPS)
Logo BIM4Production
Logo 123zakelijk
Logo Music in Brands
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Priemo
Logo Alleeninkt.nl
Logo Techone B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Cellnex
Logo Frontline Solutions
Logo Spryng
Logo Spryng
Logo BarTrack
Logo Techone B.V.
Logo PQR
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Medius
Logo Cellnex
Logo PayIBAN BV
Logo Personio
Logo Thinkwise
Logo Flanderijn
Logo Pegasystems
Logo XpertHR
Logo ENGIE
Logo Zoom
Logo NTT Ltd.
Logo Poly
Logo Citrix
Logo VTKE
Logo Banking Circle
Logo Lightspeed
Logo Thinkwise
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91129 persberichten
- 5978 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10279 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Herken zakelijke websitebezoekerswww.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl