www.marcommit.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl
2488 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (1562 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Marcommit

Kronos momentum zet door met een sterk einde van fiscaal jaar 2015

16.000 klanten in de Kronos Cloud

Utrecht, 9 november 2015Kronos presenteerde vandaag de financiële resultaten, de vooruitgangen en de klantsuccessen van het fiscale jaar 2015. De verkoop van diensten in de cloud is gedurende 2015 sterk gegroeid. Kronos zag verder de inkomsten stijgen tot $1,1 miljard. Het EBITDA – de verdiensten voor aftrek van interest, belastingen, afschrijvingen op activa en afschrijvingen op leningen en goodwill – steeg eveneens naar 355 miljoen dollar.

“Kronos zette in alle onderdelen van het bedrijf haar fantastische groei door in 2015. De uitvoering was dit jaar weer geweldig, met als meest memorabele prestaties de doorzettende groei van de Kronos Cloud, een breed scala aan innovatieve oplossingen voor workforce management, wereldwijde groei en opnieuw fantastische waarderingsscores van onze werknemers, die Kronos blijven zien als top werkgever”, zegt Aron Ain, chief executive officer van Kronos. “Door onze status als privately held company, wat betekent dat we een kleine en selecte groep aandeelhouders hebben, hebben we het voordeel dat we significante strategische investeringen kunnen doen in het bedrijf. Kronos bezit hiermee een uitstekende positie om nog verder te groeien dan de $1,1 miljard van vandaag.”

Nieuwsfeiten

Uitbreiding van de Kronos Cloud – De opbrengsten uit de workforce management oplossingen in de Kronos Cloud stegen met 62 procent en de SaaS-boekingen stegen met 87 procent. Dit is te danken aan nieuwe en bestaande klanten die zijn overgestapt op de Kronos Cloud. Meer dan 16.000 klanten hebben reeds gekozen voor de Kronos Cloud.

Wereldwijd succes – Kronos International zag haar productbestellingen het afgelopen jaar met 121 procent stijgen:
  • Kronos kent een sterke groei in China – Kronos China beleefde het beste jaar ooit met een reeks van nieuwe klanten, met inbegrip van haar eerste $1.000.000+ contract.
  • Eveneens een flinke groei in EMEA – De EMEA-regio groeide ook sterk dit jaar, met name het Verenigd Koninkrijk, waar een transactie werd afgerond met een grote supermarktketen met meer dan 160.000 medewerkers. Daarnaast lanceerde Kronos Workforce Ready succesvol in het Verenigd Koninkrijk, Belgi? en Nederland om nog beter in te spelen op de behoeftes van het MKB in deze landen.
  • Canada beleefde grootste groei ooit – Met meerdere $1,000,000+ contracten, beleefde Canada haar sterkste groei ooit. Klanten omvatten nu één van de grootste zorgautoriteiten in Canada, evenals één van de grootste steden in het land.
  • Kantooruitbreiding – Kronos opende een nieuw hoofdkwartier voor Zuid-Amerika, gevestigd in Mexico. Daarnaast verhuisde het hoofdkantoor in Delhi/Noida naar een ruimte van bijna 7.000 vierkante meter en verhuisde het EMEA hoofdkwartier naar Bracknell, een stad ten westen van Londen.
Enorme groei voor de grote accounts In het vierde kwartaal van 2015 kende Kronos een recordaantal van $1,000,000+ aan productcontracten2 en leverde zij sterke financiële resultaten in alle segmenten. Kronos tekende contracten met wereldwijd bekende bedrijven, waaronder MGM Resorts International, één van de grootste hotelketens ter wereld, Mondelez International, een wereldwijde aanbieder van zoetigheden, National Amusements, een grote speler in de filmindustrie en TS Tech Americas, Inc., een wereldwijde organisatie in autostoelen en –interieurs met vestigingen in dertien landen.

Explosieve groei van productinnovatie en marktaanpassingen – Kronos leverde in het afgelopen jaar innovatieve nieuwe producten en verbeteringen van ongekend niveau, die veranderen hoe organisaties met hun personeel omgaan. Enkele voorbeelden zijn:
  • Workforce Central 8 –  Het meest populaire product in de geschiedenis van Kronos.
  • Workforce Ready – Dit biedt het MKB een krachtige oplossing voor personeelsbeheer en begeleidt klanten bij het aannemen van personeel, beheren van arbeidskosten, verbeteren van productiviteit en het constant in de pas lopen met veranderende wet- en regelgeving.
-----------------------------------------------

Links en nuttige informatie

Voetnoot 1: Bij constante wisselkoers

Voetnoot 2: Alle financiële informatie in dit persbericht worden gepresenteerd met behulp van financiële meetstaven die niet vallen onder de Algemeen Aanvaarde Boekhoud Principes (non-GAAP). Kronos is van mening dat de non-GAAP maatstaven van de financiële resultaten nuttige informatie geven over bepaalde financiële en zakelijke trends met betrekking tot de bedrijfsresultaten van Kronos. De non-GAAP omzet betreft de omzet volgens GAAP, exclusief het effect van de afschrijving van uitgestelde inkomsten in verband met de aankoop van goederen voor bepaalde acquisities, en omvat aanpassingen aan de timing wat betreft internationale productleveringen en de pro-forma omzet voor acquisities afgerond in de periode waar het management naar kijkt bij de evaluatie van de operationele resultaten. Productboekingen vertegenwoordigen de bruto waarde van bestellingen van producten evenals de productwaarde van SaaS-bestellingen en pro-forma boekingen voor acquisities afgerond in de periode. Het EBITDA bestaat uit het GAAP inkomen exclusief: (1) op aandelen gebaseerde compensatiekosten voor aandelenopties en aandelen awards in overeenstemming met ASC 718, (2) de afschrijving van geactiveerde software-ontwikkelingskosten (3) afschrijvingen van materiële vaste activa, (4) afschrijving van verworven immateriële activa, (5) acquisitie gerelateerde kosten, waaronder advies-, juridische, boekhoudkundige en werknemer gerelateerde kosten, evenals integratiekosten (6) consultingkosten die zijn uitgesloten van de definitie van EBITDA onder de voorwaarden van de kredietovereenkomst van de vennootschap, (7) en omvat op jaarbasis pro-forma resultaten voor acquisities afgerond in de periode.

Over Kronos
Kronos is marktleider in cloudgebaseerde oplossingen voor workforce management. Tienduizenden bedrijven verspreid over 100 landen – waarvan meer dan de helft deel uit maakt van de Fortune 1000® – gebruiken de software van Kronos om de arbeidskosten te beheren, het risico op non-conformiteit te beperken en de productiviteit te verhogen. Voor meer informatie over de oplossingen van Kronos voor tijdregistratie, afwezigheidsbeheer, plannen, toegangscontrole en werkanalyse, maar ook voor sectorspecifieke HR-analysetools op maat, bezoek: www.kronosglobal.nl of www.kronosglobal.be .

Kronos: Workforce Innovation That Works™

©2015 Kronos Incorporated. Alle rechten voorbehouden. Kronos, Workforce Ready en Workforce Innovation That Works en het Kronos logo zijn gedeponeerde merken van Kronos Incorporated of aanverwante bedrijven. Alle overige merken zijn bezit van hun respectievelijke eigenaars.

Meer informatie:
Rosalie Hage
Marcommit
Kronos@marcommit.nl
035-5822730

Tags  
Laatste van KRONOS SYSTEMS BV  
Kronos momentum zet door met een sterk einde van fiscaal jaar 2015

Kronos organiseert webinar over efficiënt personeelsbeheer in de cloud

Kronos biedt nieuwe kijk op workforce management met Workforce Central 8
Trade Cover Exchange lanceert digitaal platform voor kredietverzekering

Veeam lanceert met nieuwe Veeam Availability Suite v10 volgende-generatie back-upplatform

Cisco Annual Internet Report: in 2023 ondersteunt 5G wereldwijd meer dan 10% van de mobiele verbindingen

VZVZ vernieuwt in uitwisseling in de zorg met partners DXC Technology en Visma Connect

Drukwerkdeal.nl kiest voor Verint Monet om medewerkers optimaal te roosteren

Boeren vinden kennis leveranciers belangrijker dan prijs

Data-integratieplatform van Boomi biedt optimale connectiviteit voor IFS-klanten dankzij 200 ingebouwde connectors

Western Digital’s nieuwe iNAND brengt mobiele toepassingen naar het 5G-tijdperk

Digital Days is de proeftuin voor aanstormend ICT-talent in de Regio Foodvalley

Lexmark verbetert wereldwijd partnerprogramma

Machinebouwers zien nieuwe mogelijkheden om proactief diensten voor klanten te ontwikkelen

bGrid smart building backbone voor Le Doublon-torens in Parijs
Hosting Provider Tilaa lanceert tilaa.com voor meer transparantie in VPS Hosting

VMware bekroont Fundaments tot Most Innovative Cloud Partner of the Year

Nieuwe oplossing voor MKB om online sales te vergoten

Workday Learning debuteert als Strategic Challenger in de Fosway 9-Grid™ for Learning Systems 2020

NetApp Reports Third Quarter of Fiscal Year 2020 Results

Securelink en Axians winnen internationale Infoblox Next Level Awards

NorthC is de nieuwe naam van The Datacenter Group en NLDC

Derya Özüölmez start bij Ymor als IT Performance Specialist

Zyxel brengt 10G LAN naar kantoren aan huis en kleine bedrijven

Dataiku uitgeroepen tot leider in Gartner Magic Quadrant voor Data Science en Machine Learning platformen

Fortinet breidt integratie met Amdocs uit zodat dienstverleners geavanceerde Secure SD-WAN-diensten kunnen aanbieden

TIE Kinetix verkoopt bedrijfsonderdeel voor € 6 miljoen in contanten
Geplaatst:
Verstreken tijd: 1562 dagen
PR contact  

Logo Marcommit
KRONOS SYSTEMS.. contact  

Logo KRONOS SYSTEMS BV

  +31 (0)852 736 453
  nlinfo@kronos.com
  www.kronosglobal.nl
KRONOS SYSTEMS.. sociaal  


KRONOS SYSTEMS.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Trade Cover Exchange
Logo Tilaa B.V.
Logo Fundaments B.V.
Logo Shift Office Support
Logo FLS Nederland B.V.
Logo LinQhost
Logo CommITment BV
Logo ICT-Partners
Logo SoftApp-distribution
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Alcadis
Logo KeenSystems
Logo CONTACTCENTER4ALL
Logo BTG
Logo BTG
Logo Frontline Solutions
Logo Keeping
Logo PlanMen
Logo CONTACTCENTER4ALL
Logo Yenlo
Logo Spryng
Logo Belcentrale.nl
Logo Art Of Automation
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo SCOS Software bv
Logo Belcentrale.nl
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Yenlo
Logo tradeinterop
Logo Nalanda Technology
Logo Veeam Software
Logo Cisco
Logo DXC Technology
Logo CRM Partners
Logo IFS
Logo Workday
Logo NetApp
Logo Infoblox
Logo NorthC Datacenters
Logo Ymor
Logo ZyXEL
Logo Klarna
Logo Altares Dun & Bradstreet
Logo Intermax
Logo Auth0
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 87739 persberichten
- 5612 bedrijfsprofielen
- 56 PR-bureauprofielen
- 7454 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl