Herken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlContentbureauwww.lubbersdejong.nl
2513 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (6 jaar en 175 dagen geleden)
Bedrijf:

Econocom naast IT-reuzen in Computable 100-lijst

Nieuwegein 9 november 2015 - Econocom, gespecialiseerd in ondersteuning van de digitale transformatie van bedrijven, heeft de tweede plek behaald in de Computable-lijst ‘top-15 financieel krachtigste wederverkopers van hard- en software in Nederland’. Ook is Econocom hoger gewaardeerd ten aanzien van andere financiële indicatoren, waardoor een mooie sprong is gemaakt naar de 27e plek in de financiële totaallijst van de Computable 100.

Het is voor runner-up Econocom een groot compliment om deze plek in te nemen naast bekende namen als bijvoorbeeld Atos en IBM. De Computable 100 is voor velen immers hét naslagwerk van ICT-Nederland.

“We zijn trots op het mooie resultaat. Het bevestigt de gezonde en financiële groei van ons bedrijf”, aldus Yann Toutant, algemeen directeur van Econocom Nederland.

De basis voor het jaarlijks onderzoek van Computable is de financiële prestatie van de ICT-bedrijven. Econocom onderstreept met haar resultaten al klaar te staan voor volgend jaar: in de eerste negen maanden van dit jaar realiseerde Econocom Groep een omzetgroei 12% over alle bedrijfsactiviteiten en geografische locaties.

Een digitale en connected wereld
In het tijdperk van digitale transformatie blijft Econocom haar klanten met kennis en ervaring uitdagen en stimuleren met haar combinatie van financiële expertise en technologische knowhow. Nu steeds meer digitale apparatuur doordringt tot de kernactiviteiten van organisaties en de sleutel zijn tot het concurrentievermogen, staan bedrijven voor belangrijke uitdagingen.

Het in gebruik nemen of aanschaffen van één tablet, smartphone of digitaal apparaat is niet zo spannend, maar bedragen lopen snel op als er tientallen, zo niet honderden of duizenden systemen nodig zijn. Ook registratie, beheer en onderhoud worden dan essentieel en ingewikkeld, vooral als investeringen elkaar steeds sneller opvolgen. En wat te denken van de hoge vervangingsgraad die de markt verwacht als het om dit type devices gaat?

Toutant voegt toe: “Een digitale strategie en het implementeren van digitale klantinterfaces is voor bedrijven cruciaal. Eindklanten verwachten een beleving en willen op elk moment verrast, gekoesterd en bediend worden. Bied jij die mogelijkheid niet, dan is er altijd wel een concurrent die het wel doet. Het is niet de vraag of je de overstap maakt, maar hoe je het in gang zet. Kies je voor een beproefde e-commerce of e-service strategie, of ga je nog een stap verder en verander je het complete speelveld binnen jouw marktsegment? En hoe laat je dat aansluiten op de noodzakelijke financiële middelen?”

Uitbesteden van risico van waardevermindering
Innovatieve en flexibele operationele lease oplossingen voor financiering of zelfs de outsourcing van het gehele inkoop-, registratie- en beheerproces worden essentieel voor de markt van vandaag. Het economisch eigendom is voor steeds minder organisaties een doel op zich, risico van waardevermindering kan, net als onderhoud en service, prima uitbesteed worden. Het is efficiënter om te betalen voor gebruik in plaats van bezit en apparatuur simpelweg te vervangen zodra de business daarom vraagt.

Econocom heeft een breed en stevig klantportfolio binnen de overheid, zorg, Retail, het onderwijs en groot-mkb. Een combinatie van uitgebreide kennis en ervaring in het financieren en beheren van digitale apparatuur, heeft Econocom in staat gesteld om, naast vele andere aansprekende namen, bijvoorbeeld Basic Fit en Accor Hotels te ondersteunen in hun digitale strategie.

###

Over Econocom
Econocom ontwerpt, financiert en begeleidt de digitale transformatie van bedrijven. Met meer dan 8.500 medewerkers actief in 19 landen en een omzet van meer dan €2 miljard, heeft Econocom alle vereiste kwaliteiten in huis om de implementatie van grootschalige digitale projecten te waarborgen; consultancy, sourcing, technologisch beheer en financiering van digitale assets, infrastructuur-, applicatie- en business solution services en projectfinanciering.

Informatie en contact
Voor meer informatie: https://www.econocom.nl/
Volg ons op Twitter: https://twitter.com/Econocom_NL

Voor vragen of interviews
Pride PR
Jannemiek Starkenburg / Suzanne van Duijn
+31 71 568 00 28
econocom@pridepr.nl
Laatste van Econocom  
Radboud UMC kiest voor third party maintenance van Econocom Managed Services

Econocom: 8 procent omzet in 2018

Econocom Group verandert bestuur
Geplaatst:
Verstreken tijd: 6 jaar en 175 dagen
Econocom contact  

Logo Econocom

  +31 30 63 58 333
  www.econocom.nl
Econocom sociaal  


Econocom tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Maunt
Logo ESTG
Logo Adwise
Logo Webton
Logo Mulder-Hardenberg
Logo ValidSign
Logo eV-ict
Logo Klantcontact Partnership Studie (KPS)
Logo BIM4Production
Logo 123zakelijk
Logo Music in Brands
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Priemo
Logo Alleeninkt.nl
Logo Techone B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Cellnex
Logo Frontline Solutions
Logo Spryng
Logo Spryng
Logo BarTrack
Logo Techone B.V.
Logo PQR
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Medius
Logo Cellnex
Logo PayIBAN BV
Logo Personio
Logo Thinkwise
Logo Flanderijn
Logo Pegasystems
Logo XpertHR
Logo ENGIE
Logo Zoom
Logo NTT Ltd.
Logo Poly
Logo Citrix
Logo VTKE
Logo Banking Circle
Logo Lightspeed
Logo Thinkwise
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91129 persberichten
- 5978 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10279 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Herken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nl